IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Добро утро,

в Европейския съюз и Ханс и Юрген, и Иво и Кристиян се отдават на страстта и правят същите неща като Стоил и Горан, за които бях писал.

Аз нямам такъв опит. Рядко се стига до срещи с мацките и не могат да проверят колко е хубаво у нас и колко е вкусна баницата ми,

Правят гадни номера на срещите и в единични случаи се стига до гостуване у нас.

Ще е интересно ти да разкажеш за твоите Ганки,
    Изобщо не трябва да ти минават такива мисли през главата за Ханс и Юрген.

Коментар

Добро утро,

в Европейския съюз и Ханс и Юрген, и Иво и Кристиян се отдават на страстта и правят същите неща като Стоил и Горан, за които бях писал.

Аз нямам такъв опит. Рядко се стига до срещи с мацките и не могат да проверят колко е хубаво у нас и колко е вкусна баницата ми,

Усеща се колебание и нерешителност във всяка твоя дума.

Вземи да поканиш в къщи Стоил или Горан. Ако не можеш да прецениш точно кой е правилният - покани ги двамата, заедно.

Почти съм сигурен, че ще харесат обстановката "У ВАС"!

Така и не стана ясно - КОИ И КОЛКО СТЕ ХОРАТА, КОИТО ЖИВЕЕТЕ "У ВАС". Очевидно - у вас живеете повече, нали правилно разсъждавамЕ... (да не прихванЕМ, без да искаме това множествено число...)...

Почти съм сигурен още, че нито Стоил, нито Горан "ще правят гадни номера" У ВАС и със сигурност ще имат по едно голямо парче (ще им го дадеш - от хубавата баница)...

А, ако Горан харесва повече кекса? Толкова си учил - сигурен съм, че знаеш как се приготвя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

с баницата не трябва да се прибързва
        по моя край, женското мете и прави баница на следващата сутрин
        Но това е било преди 25-35 г. и в отминали времена.

Освен това, не всеки може да направи вкусна баница. Като купите баница навън, рядко е вкусна (като за 6).

През 2019 г. една комшийка на село ме черпи с парче баница сутринта. Тя е лекарка, но баницата не беше супер, малко недопечена и ми беше дала малко парче. Горе долу беше добре, но би трябвало да е майсторка предвид големия й стаж като домакиня.
        Last edited by Evgo; 04.11.2024, 11:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Изглежда Евгич е имал успех днес след баницата. Дано само не я е правил за някой добре изглеждащ и културен, който също все не случва.
          Добро утро,

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Изглежда Евгич е имал успех днес след баницата. Дано само не я е правил за някой добре изглеждащ и културен, който също все не случва.

Коментар

Евгич да не е зает с правенето на неделната баница? Това е революционен подход в свалянето на мадами, внушаващ благост и ненатрапчивост в едни последващи, но съмнителни откъм резултат, сексуални отношения. Баницата е неутрален продукт, можем да съзрем релация с посрещането с хляб и сол и опит за сговорчивост при повдигането на фундаменталния въпрос за репродукцията в опитна постановка. Ако сготви шкембе чорба с три глави чесън и престоял оцет с парцали, открит при разчистването на мазето, това вече е доста агресивно действие на готвач-стръвник, който се опитва с два мощни огнедишащи залпа да парализира жертвата си, която няма време да извади флакона си с нервнопаралитичен газ от дамската чанта.
              препоръка е

Коментар

• Правенето на баница (след секса) е по-вероятно да се е случвало в по-младата възраст на въпросния индивид.

Фактът, че не се е стигнало до крайната цел (репродукция) - сам по себе си показва, че някои дами бързо (т.е. - светкавично!) са преценили човека, с когото предстои да живеят...

В по-ново време нещата са се променили. Героят е станал - по собствената му преценка - хубав (и все по-млад). Те (дамите) - вместо да го харесват - все повече "не стават" (синдром на киселото грозде)...

А в сайтовете за запознанства се оказва, че се появяват съмишленици, задължително от мъжки пол, които страдат от същия синдром. Това е и варианта - отново някой да хареса нечии баници.

Коментар

• Евгич да не е зает с правенето на неделната баница? Това е революционен подход в свалянето на мадами, внушаващ благост и ненатрапчивост в едни последващи, но съмнителни откъм резултат, сексуални отношения. Баницата е неутрален продукт, можем да съзрем релация с посрещането с хляб и сол и опит за сговорчивост при повдигането на фундаменталния въпрос за репродукцията в опитна постановка. Ако сготви шкембе чорба с три глави чесън и престоял оцет с парцали, открит при разчистването на мазето, това вече е доста агресивно действие на готвач-стръвник, който се опитва с два мощни огнедишащи залпа да парализира жертвата си, която няма време да извади флакона си с нервнопаралитичен газ от дамската чанта.

Коментар

На дървен интелектуалец като мен - сетивата са широко отворени.

Коментар

Това ли виждаш?

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Влюбен си, нали?

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZGdLdtHgP/
                          Най-непринуденият смях на света, когато мъж с 17 жени разбра, че репортера има само една.

Коментар

Откакто прочетох това, не мога да мисля за друго.
                            Влюбен си, нали?

Коментар

Искам да кажа, че нямат хубава визия и мъжкарско поведение, но са се пласирали.

Двете жени, с които си писах наскоро, са били женени на 30+ и после са се развели. Така че сигурно не лъжат по онзи въпрос.

Евго, трябва да държиш на твоето - МЪЖКАРСКО ПОВЕДЕНИЕ! Не се отдалечавай от истината за жените. Не стават и не те заслужават!

Още в Древна Гърция - гърците са открили удоволствието от секса.

Римляните им стъжнили живота и унищожили това върховно удоволствие, защото са добавили жената... (секс с жена - що за удоволствие - ужасии някакви !?!)

Да де, ама в Древна Гърция НЕ са имали нет, а ние живеем в 21 век!

Евго, не оставяй да те объркат някакви гадни жени - 30+... - те са на страната на римляните, защото искат насила да се впишат в удоволствието, което по условие не разбират. Мама (даскалката) ще потвърди всичко това. Не се давай на жени в нета! Ама и тати е подозирал нещо..., май...

Игнорирай жените и си пиши само с "мъжете", които те разбират! 21 век - не забравяй!

Коментар

Искам да кажа, че нямат хубава визия и мъжкарско поведение, но са се пласирали.

Двете жени, с които си писах наскоро, са били женени на 30+ и после са се развели. Така че сигурно не лъжат по онзи въпрос.
                                Знаеш ли го лафа, че хубавите ябълки прасетата ги ядат? Така, че пътят към успеха минава през кочината. Ако си мислиш, че като се изкъпеш, жените ще хукнат след теб, е слоган, който е бил окачен на табела в градската баня. В задния двор е истината. Ти къде я намираш?

Коментар

Working...
                                X