IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Транзисторите са ми скромни - нямаше смисъл за средни Куадрал, да се изхвърлям, пък и на една пенцийка.... Ако не ти е досадно, каво е от 78 г.?
    Кондензаторите и кабелите са по-важни.
    Първите могат да бъдат "чути" истински само след сто-двеста часа работа под сигнал "бял шум".

Кабелите трябва да са от почти монокристална мед, позлатени, намачкани с ръце и използвани само в една посока със съобразяване с геомагнитното поле, фън-шуй, положението на прозорците и най-често използваните въздушни пътища от мухите в стаята.

Мога да раздуя и за ламповото усилване, т.н. топъл лампов звук.

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)

благодаря ти много Ето ги моите колони ..... съветски
      Ще се реванширам с малко неща за женската психика .....
      И на колоните много им се радваме. Идеални са. не ги сменяй. Трябва да дадеш над 1000лв за да са по хубави новите (и това е съмнително)
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

благодаря ти много ....

Като се има предвид, колко "много" си падам по обобщенията, свързани с определенията "женски/мъжки" - от сега си мисля, че трудно бих повярвал на някакви обобщаващи характеристики... Това се "учи" в отношенията с конкретен човек: в това съм убеден!

Все пак може - ако приемем, че има хора, които имат интерес от контакт с теб - би могла да им кажеш нещо за ТВОЯТА психика, а не - най-общо - за женската... Разбира се, това няма как да се случи. Тия неща се учат с години общуване, а и ти, самата би била доста пристрастна..., дали другите дами биха се съгласили с теб..., хммм - сложно е...

Добре де, хайде - кажи ни нещо, кое е най-интересното според теб /току-виж съм останал изненадан.../

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          ........................
          Тромпета кърти!
          Опаааа!!!
          И това ще мине ...

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3599734[/ATTACH]
            [ATTACH=CONFIG]n3599735[/ATTACH]
            Добри са, за домашно ползване - хол с обем до 70 кубика са ОК.
            И това ще мине ...

Коментар

благодаря ти много Ето ги моите колони ..... съветски
              Считам, че благодариш и на мен малко - рибки, лейди....
              (Извинявам се за експеримента....)
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Има нещо такова - съществуват десетки примери от историята показващи приятелства м/у гении на своето време и нито един, в който някой да бъде сам - един единствен пионер, изваден от контекста на своето време.
                Синергизъм.
                Елементарно е за разбиране, Ватсон.

Един много умен или гениален може да индуцира (пре(пре)даде) идея/подход/нова гледна точка на друг съвременник, и от него да се върне в нова хипостаза към първия или към др.

Коментар

Стига бе - ти ми отве главата! Аз съм на AU-D55, ако изхвърляш нещо на боклука - светни къде са ви кофите Само Сансуито, де...- 819
                  Радвам се, да срещна истински ценител тъдява! Иначе точно Квадрали слушам в момента с А-80.
                  Запис от плоча, TDK SA-X, Technics rs-b965.

Наздраве и поздрав!
                  https://youtu.be/7IxwUN6rDHw
                  https://youtu.be/3UjPmGz0ohU
                  Тромпета кърти!
                  Last edited by Ender; 17.05.2020, 20:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Криси Разгледай мнение
                    Не успявам, айде научете ме!

Голямо момиче си вече, до кога ще те учим! /мислехме да научим нещо от теб... /

Last edited by безимeн; 17.05.2020, 20:16.

Коментар

• Не успявам, айде научете ме!
                      И това ще мине ...

Коментар

• [QUOTE=kristina dimitrova (1);n3599718]
                        Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Недей, тук е друга приказката - обърни внимание на дечу...пардон момчетата[/QUOTE

как да постна снимки тук?

На мен ми е сложно и не поствам - дано някой от колегите обясни, та и дедо да научи.......
                        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

в смисъл? Не те разбрах ...... ще направя снимки на колоните и ще се опитам да ги кача тук да ги видите, така става ли?
                          Недей, тук е друга приказката - обърни внимание на дечу...пардон момчетата
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                            Няма как да ми е досадно Някой друг само да не се оплаче...
                            Pioneer SA-8500, Sansui A-80, Sansui AU-819. Няколко машини от 80-81г. - Sansui AU-D33, два Акая, един Маранц... и още там някакви, ма не са интересни...
                            Стига бе - ти ми отве главата! Аз съм на AU-D55, ако изхвърляш нещо на боклука - светни къде са ви кофите Само Сансуито, де...- 819
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Имах здрав готин дълголетен прадядо. Страшен пич. Малко лют. Той имаше любима поговорка:

”Научил се поп на пържен боб. Свършил се боб. Отучил се поп” .

Аз пък - до сега съм мислил, че финалната част на лакърдията е по-различна... Никога не е късно да научи човек нещо ново!

"Научил се поп на пържен боб. Свършил се боб - минал на дроб!"

/дробчета по селски имам предвид, с достатъчно количество лук..., топли, топли..., разбира се - в комбинация със СтаропраменЧЕ..., /

Как си, красавице?

Коментар

Благодаря! Коректори на предния панел?
                                Аз днес съм на зрял боб!
                                в смисъл? Не те разбрах ...... ще направя снимки на колоните и ще се опитам да ги кача тук да ги видите, така става ли?
                                Last edited by kristina dimitrova (1); 17.05.2020, 19:54.

Коментар

Working...
                                X