Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Жени , ще е някоя многопластова , весела , красавица , събирателен образ на всички . Включително и нуждаещите се от свирка и свещ , химери
И на мен , ще е интересно есето . Приятел , го презентира . Моля
Надявам се да не нарушавам правилата в мъжката бърлога с мимолетното ми присъствие и странният ми интерес .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЪ-ъъъ... коя е Жени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСамо ще ви кажа, че на жените им се иска точно толкова много, колкото и на мъжете. Иска им се дори и повече, отколкото на мъжете. Сексуалните им фантазии са много по-големи, отколкото при мъжете. И всяка една тяхна усмивка или поглед към някой мъж вътрешно те си го представят как им го нанизва и дори се подмокрят.
И една препоръка към младежите, която на мене нямаше кой да ми я даде, когато бях млад. Та ако ви се прииска и предложите на някоя готина мацка, и тя каже НЕ или ви забие шамар, можете да бъдете абсолютно сигурни, че цялото и вътрешно същество крещи Да, Да, Да !!!
В такива случаи най-голямата грешка е да си тръгнете обиден....................
но жените също така не обичат и навлеци и прекалено много да им се влиза в личното пространство.
По скоро трябва да излъчваш увереност и да уцелиш момента за действие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеКолеги,
с мерак отворих темата, защото модераторите все ни триеха коментарите, когато ставаше дума за жени и свалки в другите теми.
Исках да споделя с вас, непознатите, моя опит, наблюдения и философски разсъждения за дълбоката изначална същност и природа на жената.
Но в българските форуми нещо не се получава качествен диалог и дискусия. Все има някакво заяждане. Лични нападки. Капка завист, щипка злоба, кило подиграфки, но това мен не ме кефи. Затова преставам да пиша в създадената от мен тема. Ако й е писано от съдбата тя ще се развива, ако не - ще потъне в небитието и всеобщата забрава.
Поздрави на всички
аз чакам есето от 19 часа.... а ти, "поздрави на всички"!?
така е по форумите, свиквай и ако това те уплаши, начи съм се излъгал много за тебе.
ей на, всеки взе да се отпуска и да допринася за темата.
пий още една ракия и кажи, ти как излизаш от положение, като има убава булка а нема 'резервативи
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
безимен - евго е 40г пич . Висок, слаб, изпънат
Иначе добри съвети даваш къде да търси майка на децата му.
Щото има голяма разлика от жена за секс и майка.
Според мен има лек психологически проблем. Може би като има сериозни намерения има повече мислене и страх даже да не стане перфектно.
И това го възпира да действа решително, целеустремено.
Батките имат успех щото са ръбове и действат с животински инстинкт без да мислят (че няма нищо в тиквата).
Имах една състудентка която взе изнасилвача си за мъж. Още си е с него, та тя не даваше на никой и доброназорно доста пиян я насили о после вика че той единствен е открил пътя към нейната сексуалност. Та случаи всякакви. Проба грешка и каквото излезе
за това на бай стамбата разчитам малко да разпръсне неяснотите и дезинформацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеКолеги,
с мерак отворих темата, защото модераторите все ни триеха коментарите, когато ставаше дума за жени и свалки в другите теми.
Исках да споделя с вас, непознатите, моя опит, наблюдения и философски разсъждения за дълбоката изначална същност и природа на жената.
Но в българските форуми нещо не се получава качествен диалог и дискусия. Все има някакво заяждане. Лични нападки. Капка завист, щипка злоба, кило подиграфки, но това мен не ме кефи. Затова преставам да пиша в създадената от мен тема. Ако й е писано от съдбата тя ще се развива, ако не - ще потъне в небитието и всеобщата забрава.
Поздрави на всички
Коментар
-
Само ще ви кажа, че на жените им се иска точно толкова много, колкото и на мъжете. Иска им се дори и повече, отколкото на мъжете. Сексуалните им фантазии са много по-големи, отколкото при мъжете. И всяка една тяхна усмивка или поглед към някой мъж вътрешно те си го представят как им го нанизва и дори се подмокрят.
И една препоръка към младежите, която на мене нямаше кой да ми я даде, когато бях млад. Та ако ви се прииска и предложите на някоя готина мацка, и тя каже НЕ или ви забие шамар, можете да бъдете абсолютно сигурни, че цялото и вътрешно същество крещи Да, Да, Да !!!
В такива случаи най-голямата грешка е да си тръгнете обиден....................Last edited by Mateev; 23.04.2020, 20:43.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Колеги,
Поздрави на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Пич, нещата се случват точно така, както трябва да бъде: според мисленето и разсъжденията ти! Не си пропуснал нищо, каквото и тук да ти казват някои "батковци", с голям "опит". Опитът е нещо относително. Всеки преценява нещата от собствена гледна точка - и това са най-правилните решения за него.
Имай предвид, че горната оценка - на дамата от нета, както и много други твои качества - са готови да ти кажат много дами, както и още по-готини от тая...
.................................
Не зная докъде си стигнал с образованието си, но ще ти препоръчам следното: ако /по каквито и да са причини/ - все още не си взел висшето си образование..., например - ако си убеден, че то в момента е излишно, то - препоръчвам ти да помислиш в тая посока... Добре е, ако те влече нещо в сферите, в които са заети повече дами...Значи - на есен - си кандидатствай, погледни сериозно на това поредно предизвикателство в живота ти...
ВУЗ-овете приемат вече по-лесно, но ти направи съответната си подготовка - и си вътре. Ако се колебаеш, имай предвид, че борбата за студенти е голяма: преподавателите нямат достатъчно норматив и това ги възпира от това - да са брутални и както преди години да те карат да цитираш пасажи от преписаните и издадени от тях "учебници"...
Щом те приемат - шансовете ти скачат в пъти! Колежките ще са около теб всекидневно: помагаш, търсиш помощ, кафета, дискусии - важно е да бъдеш себе си! Остави ония, които се ти създавали комплекси до сега, за които си писал: "Ако бях с мутренска визия (широк гръб, гола глава, бицепс)"... Това са приказки от 1001 нощ!
Дамите търсят човек, който да ги разбира, да бъде различен - а ти си точно такъв! Повтарям: бъди себе си! Коректен, директен, разбиращ!
.....................................
Когато се прибереш с някоя колежка от лекции - вероятно е да те срещне и твоята съседка... Ще видиш как ще промени отношението си към теб и най-вероятно ще потърси начин за сближаване... Успехи!
Имам си образование и съм с 2 езика. С един колега от темата сме от един ВУЗ, една специалност, с 2 години разлика.
Просто днес ви споменах, че каката по хавлия вероятно щеше да покани някой здрав мачо (охранител) у тях, защото тя и шефката й харесват този стил. Все пак мерси за мнението, ще гледам да те послушам.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Не бях се замислил, но има резон, всички да се натискат да си плащат на домоуправителшата при положение, че е хубава и дащна. Само другите жени да не я усетят, че ще има бой, сълзи и сополи. В нашия вход имаше една наемателка дето все я чакаха разни братчеди от елмаз пред блока и се разхождаха по етажа ми, отделно ходеше да иска от мъжете това-онова по халат. Жените задействаха машината и вече не живее тук.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Пич, нещата се случват точно така, както трябва да бъде: според мисленето и разсъжденията ти! Не си пропуснал нищо, каквото и тук да ти казват някои "батковци", с голям "опит". Опитът е нещо относително. Всеки преценява нещата от собствена гледна точка - и това са най-правилните решения за него.
Имай предвид, че горната оценка - на дамата от нета, както и много други твои качества - са готови да ти кажат много дами, както и още по-готини от тая...
.................................
Не зная докъде си стигнал с образованието си, но ще ти препоръчам следното: ако /по каквито и да са причини/ - все още не си взел висшето си образование..., например - ако си убеден, че то в момента е излишно, то - препоръчвам ти да помислиш в тая посока... Добре е, ако те влече нещо в сферите, в които са заети повече дами...Значи - на есен - си кандидатствай, погледни сериозно на това поредно предизвикателство в живота ти...
ВУЗ-овете приемат вече по-лесно, но ти направи съответната си подготовка - и си вътре. Ако се колебаеш, имай предвид, че борбата за студенти е голяма: преподавателите нямат достатъчно норматив и това ги възпира от това - да са брутални и както преди години да те карат да цитираш пасажи от преписаните и издадени от тях "учебници"...
Щом те приемат - шансовете ти скачат в пъти! Колежките ще са около теб всекидневно: помагаш, търсиш помощ, кафета, дискусии - важно е да бъдеш себе си! Остави ония, които се ти създавали комплекси до сега, за които си писал: "Ако бях с мутренска визия (широк гръб, гола глава, бицепс)"... Това са приказки от 1001 нощ!
Дамите търсят човек, който да ги разбира, да бъде различен - а ти си точно такъв! Повтарям: бъди себе си! Коректен, директен, разбиращ!
.....................................
Когато се прибереш с някоя колежка от лекции - вероятно е да те срещне и твоята съседка... Ще видиш как ще промени отношението си към теб и най-вероятно ще потърси начин за сближаване... Успехи!
Иначе добри съвети даваш къде да търси майка на децата му.
Щото има голяма разлика от жена за секс и майка.
Според мен има лек психологически проблем. Може би като има сериозни намерения има повече мислене и страх даже да не стане перфектно.
И това го възпира да действа решително, целеустремено.
Батките имат успех щото са ръбове и действат с животински инстинкт без да мислят (че няма нищо в тиквата).
Имах една състудентка която взе изнасилвача си за мъж. Още си е с него, та тя не даваше на никой и доброназорно доста пиян я насили о после вика че той единствен е открил пътя към нейната сексуалност. Та случаи всякакви. Проба грешка и каквото излезеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
на другото събрание във входа ще предложа да сменим баба касиерка.
то сега, след тоя случай да го е страх човек да иде една такса да плати...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гледам народа си говори за еб..не . Хората от темата за короната се преселват тук Темата генерира трафик близка до темата за короната. След истерията покрай пандемията и страх от смърт нека си поговорим за размножение ., Все пак трябва да има баланс в природата. Това би трябвало да означава че пандемията е пред приключване и страха напуска хората и умовете им са заети с други занимания като инстинкта за размножение едно от тях . Съответно щом умовете са им заети с други занимания хората ще предприемат действие да ги постигнат И това ще доведе до икономическа активност Разбира се по процеса е не е линеен ще стъпаловидно и няма да стане от един път , но това е добро начало.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар