Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз ако правя нещо ще се похваля във форума. Аз съм като Иванчо от вица,на който Марийка му казала:"Иванчо ще ти пусна, ама ако обещаеш, че на никой няма да казваш".И Иванчо й казал:"То като не се похваля все едно нищо не съм правил".Й отказал предложението.
На Ратко опашката от напрежение се е нагънала на хармоникаLast edited by Selena2024; 29.06.2024, 00:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
чух ги да си шушукат, че е само въпрос на време
мирко да звънне на ботчо да се похвали
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение[/B]
Верно? Дано не са ни изяли с парцалите и двамата
Коментар
-
провинциалисти
виж сега един малко прашен разказ от много бивш мой колега
седят си те /трима/ в кварталното ламаринено заведение и се наливат
навън вали дъжд и те за никъде не бързат
влиза някаква мома да се скрие от дъжда, уж
и от дума на дума станало ясно, че за 20 кинта ще бъде французойка
дали и 20 кинта и моя човек бил първи
и тоя подлец, да вземе докато е заета, да и преджоби дънките и да свие 20-те кинта...
евго продължавам да си мисля, че някак само с такива мъже държиш връзка
Семейните мъже под чехъл не пишат тук. Преди малко проверих какво значи термина на Миродес на английски, аз усетих от контекста какво значи, но ми стана съвсем ясно. “Hawk Tuah” refers to the sound of spitting onto a man's genitalia during oral sex.
Вие ме карате да върша чудеса от храброст, за да намеря Ганка и да отида през 9 царства в десето.
Коментар
-
тези приятели трябва да са попаднали на малолетна крадла
как дори са разбрали, че им липсват дъвки и 30 лв!???
При тях идват 2 провинциални кифлички. Казали им, че са гладни и мъжете им поръчали храна.
После пили малко и се разпределили: мъж +жена, мъж + жена и се прибрали вкъщи. Несемейният пич бил обран на дребно, а семейният не се разбира с жена си и си живее весело като ерген. Те не лъжат и също говорят за меркантилността и номерата на жените.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А едно време имаше един космонавт. Колоритен беше.
- 1 like
Коментар
-
Няма и да ги разбереш.Една жена само да се нагласи малко,дори и да не е красива, ще получи много предложения от мъже. Един мъж никога няма да получи директно предложение от жена.То затова и Казанова и Дон Жуан са легенди,а Месалина курва.
То и аз с какви грозотии съм излизал,когато не знаех как се свалят жени.Наистина няма как да го разбереш.Ама аз напълно ги разбирам и затова споделям съвети как се свалят жени.Насочени са към Евго,ама тоя форум е публичен и всеки може да ги прочете.Даже помня при предишният си престой във форума пак се джафкахме с теб и един потребител каза,че колежките му редовно четели форума и коментирали какво сме си казали.
Верно? Дано не са ни изяли с парцалите и двамата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Подсети ме за една история. Появяват в кантората приличен българин с много грозна жена от ссср бившите азиатски републики. Първоначално мислех, че е брак по уговорка да ѝ оправят на грозотията документите. Обаче се оказа, че не е така. Не ги разбирам и аз понякога мъжете …
То и аз с какви грозотии съм излизал,когато не знаех как се свалят жени.Наистина няма как да го разбереш.Ама аз напълно ги разбирам и затова споделям съвети как се свалят жени.Насочени са към Евго,ама тоя форум е публичен и всеки може да ги прочете.Даже помня при предишният си престой във форума пак се джафкахме с теб и един потребител каза,че колежките му редовно четели форума и коментирали какво сме си казали.Last edited by mirodes; 28.06.2024, 18:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А едно време имаше един космонавт. Колоритен беше.
Коментар
-
Майтапа настрана,ама много мъже наистина не могат да свалят жени.Имам един познат малко над 40 години, висок около 180 см,слаб и е симпатяга,с престижна професия.Постоянно качва снимки от кръчми,където ходи и се хваща на хорото.И естествено винаги на хорото има и жени. А той е много добър танцьор,даже участва в един ансамбъл за народни танци, които съм ги виждал да репетират и там също е пълно с жени.И така не може е да свали някоя.И със сигурност не е педал.Сигурно чака някоя да му каже"Ела ме изчукай".Ама няма и да го дочака.Жените може и да ги сърби та две да не видят, ама никога няма сами да си поискат.
Тук си 100% нацелил. Инициативата е на мъжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Има доза истина в горните съждения, но няма незаменими персонажи. Преди Евго беше тракториста, много ми липсва и Ендер.
Ботльо, аз, ТНМ и Ратко сме добри поддържащи роли.
- 1 like
Коментар
-
Ами явно не могат да му вържат.Както и на много други мъже.Имам и други познати в София, които не могат да си намерят жена. Един даже си докара жена от Филипините.Черна и грозна.
Коментар
Коментар