Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Да не говорим и че е умрял преди 50 години, живял само 3 години в Китай, писал, че да прави стинки от вас наивнитеДето Япония я познавате по Клавел и Марко Семов
Наздраве!
П.П. За Япония ще си пропуснал Лора Джо Роулинг.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Леле таз не я знам. Срам. Посипвам си главата с пепел.
аз съм почитател на испанския език, култура и музика.
Любими са ми Хулио Иглесиас, Енрике Игесиас, Рики Мартин и Монтсерат Кабайе (porque cantan muy bien y son de los mas grande).
В Испания има много българи, които бачкат, но според мен не печелят толкова добре както в Германия и Англия, където икономиките са по-силни.
Поздрави
Коментар
-
Леле таз не я знам. Срам. Посипвам си главата с пепел.
Не се притеснявай! Ножът е дървен! .
Ако си под 35 - за консултация се обърни към Асо Пика...
Ако (възможно е, случайно си надхвърлила 35) - може да избереш друг за консултация - Ендер ми се вижда подходящ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
А Калугер ме гони мамо къде забрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Да отдадем заслуженото и на "черно море много е добре", "камъните падат", "ох баня, ох кеф", "пирамиди фараони", "елате пиленца при батко", "зума има тежката дума" и всичко чалгаджийско извън екстремните точки за които нямам вероятно никаква представаLast edited by power grid; 24.09.2020, 07:36.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мчи, да. Чел е човекът дебели книги, живял е в Поднебесната, съпругата му е азиатка /китайка или японка/. Събрал знания, станал експерт.
Наздраве!Дето Япония я познавате по Клавел и Марко Семов
Last edited by redcretin; 24.09.2020, 00:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Аха, той Хюлик е експерт по история на КитайЗа отегчени домакини.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Да отдадем заслуженото и на "черно море много е добре", "камъните падат", "ох баня, ох кеф", "пирамиди фараони", "елате пиленца при батко", "зума има тежката дума" и всичко чалгаджийско извън екстремните точки за които нямам вероятно никаква представа
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първа официална съпруга, втора официална съпруга ... първа наложница, втора наложница. Пък и на еднополовите връзки не се е гледало чак с такова лошо око.
Робърт ван Хюлик има една кника за секса в древен Китай. Малеее, то не са били условности, то не са били церемонии ....
Наздраве!За отегчени домакини.
Коментар
-
Липсата на местна аристокрация и упражняването на изискани маниери си е казало думата в това направление. Но е родило бисери като " 6 кокошки съм заклала", "мама на Радка думаше", "Лудо младо, сън заспало" и прочие.
Наздраве!
Коментар
-
Tanto amare, tanto amare,
habib, tanto amare!
Enfermaron olios nidios
e olen tan male.
Толкова те обичам, любими, толкова те обичам,
Заболяха ясните ми очи, о как болят ...
Груб мой превод на една от известните харчи.
В интерес на любовния развой по нашите земи, да не забравяме разкошния си фолклор като контрапункт на средновековната "висока" литература.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОсвен това, там диверсификацията е позволена... (точно като в арабския свят, че и малко отгоре)
Робърт ван Хюлик има една кника за секса в древен Китай. Малеее, то не са били условности, то не са били церемонии ....
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Какво да се прави. Имали са късмет западноевропейците, че откъм Испания са ги налазили маврите, а не османците. Освен знанията си по химия астрономията, математиката, медицината, мавританската поляна и въобще общодостъпното образование, те донасят в Европа лютнята и първите образци на средновековната любовна поезия, която се е пеела от минизингерите.
Колко често са съскали вражи стрели срещу мен и дори не съм трепвал,
ала щом твойта рокля край мен шумоли, разтреперан, безсилен се сепвам.
Колко често съм чувал врагът да тръби — хладнокръвно било е сърце ми,
ала щом твоят глас покрай мен зашепти, и гърдите ми пламък обзема!
habib, tanto amare!
Enfermaron olios nidios
e olen tan male.
Толкова те обичам, любими, толкова те обичам,
Заболяха ясните ми очи, о как болят ...
Груб мой превод на една от известните харчи.
В интерес на любовния развой по нашите земи, да не забравяме разкошния си фолклор като контрапункт на средновековната "висока" литература.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТова е, защото младите китайки са ограничен природен ресурс. А нали знаеш, че ограничените ресурси винаги са скъпи, т.е- -предполага се, че по-възрастните китайци са натрупали достатъчно пари, за да издържат семейство.
Наздраве!
Коментар
Коментар