Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Господа утре ще отговоря на всичките ви въпроси. Бъдете учтиви и мили с мен и аз ще бъда добра с вас. Но като отчитам на всеки какви бяха първите му въпроси вече зная,че няма да бъда добра с вас. Ще трябва да жиля, зодия Скорпион съм.
Лека нощ
Пропуснал съм това мнение в суматохата... /а и съм забелязал, че някои от мненията ни се появяват със закъснение относно времето, когато са писани/...
Молбата ти към господата, "да сме учтиви и мили с теб" - извинявай, Криси, ама може да се тълкува по толкова много начини, а и виждаме, че никой не е /особено/ груб с теб... Все пак трябва да отчиташ факта, че - колкото са мъжете, толкова са и подходите към нежния пол. Няма начин да не си забелязала това в Живота си, а и имаш доказателствата пред себе си - за това, че не си безучастна към онова, което те касае в Живота...
Очевидно, казваш на присъстващите ТУК, че си приела по различен начин тяхното "посрещане", т.е. - това е близко /според теб/ до неуважението... От тук мисля, че трябва да тръгне и нашият колега Евго, който по никакъв начин НЕ ТЕ Е нагрубил при бурното ти посрещане! Значи, Евго изчака спокойно да започнеш, без апострофи и излишни емоции!
Т.е. - едно подобно /спокойно и сдържано/ посрещане - е точно според твоите очаквания, нали! Криси, можеш да се ориентираш по-добре в обстановката от всеки мъж ТУК!
........................................
Това, за зодията... Да ти призная ли нещо? Не познавам много дами-скорпионКИ..., ама тия, които познавам - точно като теб биха реагирали, когато ги засегнеш, някак... С предупреждение! "Ще трябва да жиля!" ... Някак, уж - все "ще трябва" да се почне с жиленето, а все се отлага... Добре де: "наистина ще трябва!", но защо пък точно днес да почна!!! ))
Между другото, наистина харесвам тая "мекушавост" на дамите-скорпиони... Готини са, защото всичко изтърпяват - каквото и да им кажеш - опитват да те разберат..., да наложат своето мислене, уж постепенно "завземат територии", но се оказва обратното: "една напред - две - назад..."
Може да съм в тотална заблуда, но това е, което мисля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Не, не ми е бивша жена.
Доста любовни романи са писани от мъже, mirodes.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Пич, с всичкото ми уважение към теб, но има и друг вариант...
Здраве да е, пич! Тук само си говорим!
Доста любовни романи са писани от мъже, mirodes.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
На колко си години, лъвче?
Земи си кака да те отракаLast edited by mecka_stryvnica; 16.05.2020, 11:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Как е котенце? Тези дни може да пием по едно питие :P
По млади лъвчета падаш ли си
Коментар
-
Никоя жена не би си написала истинското име и фамилия във анонимен форум.
......................
Коцкари разни, Криси това, Криси онова ....
Аве, да не са свършили жените във двумилионна София ???
...........................
Пич, с всичкото ми уважение към теб, но има и друг вариант...
Значи - Криси обяви в самото начало, че е разведена... /случват се толкова неща в Живота.../
Та, въпросът ми: да не би самият ти да си нейният бивш съпруг? Не бързай да отричаш! Няма лошо в това, да си изоставен и да търсиш "реабилитиране"..., а има и много примери в тая посока: скандали, пиянство, това-онова - и жената накрая решава..., по-точно - принуждава се - да се откопчи някак от "прегръдката"..., но точно сега, когато се усети преломът в отношенията и новата ситуация - тръгва и... болезнената ревност...
Не се притеснявай, ако предположението ми е вярно! Нали знаеш: двумилионна София и така нататък...
/кое предположение е по-абсурдно: твоето, или моето?/
Здраве да е, пич! Тук само си говорим!
Коментар
-
Предполагам, даже че е някой зевзек от форума (Pyramid например) и сега ви взе за мезе.
Жената има това свойство да смъква IQ-то на някой иначе интелигентен мъж до едноцифрени стойности.
Доста грубо се посрещна момичето във форума,а си личи,че е искрена и иска да участва в дискусиите.Ама явно ще я прогоним с това отношение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Лошо няма.Ако някоя го прави,няма да тръгна да я разубеждавам,но никога няма да си го поставям за цел в отношенията си с жена.А и в моя случай със сигурност не съм поставен на пиедастал от жена си.За жените най-важни са децата/както и би трябвало да е/.Всичко останало е второстепенно.Не случайно има и народна песен,че майка жали до гроб,съпруга от ден до пладне.Хайде няма нужда да си създаваме фалшиви илюзии.Жените са опортюнисти.Повечето вдовици на известни личности бързо ги прежалиха и имат нови мъже в живота си.
Това,дето разправят,че жените били романтични не е вярно-те са прагматични,мъжете са романтици.Дори факта,че влизат в леглото с някой сваляч също е прагматизъм-така знаят, че той е добър любовник.
Не съм сигурен в "прагматизма" на абсолютно всички дами... , а по същество - той не е необходимо, задължително да съществува, нито пък съм сигурен в обобщението: мъжете са романтични, а жените - прагматични! Доста наивно би било подобно твърдение... Дори ме напуши смях...
Нищо лично!...
По-скоро, причинИТЕ, за да влязат /тия, които влизат, разбира се!/ - в леглото на "сваляча" СА толкова различни... Всъщност, дамите вече изброиха много от причините, които са отговор на въпроса: "Какво търсят жените?"... и тук бих добавил още: "жените, които имат удостоверение от ... личният си гинеколог за това, че са ... жени!"
Смешно е, но - ето до къде стигна "дискусията" в среднощните часове!
..................................
Към Криси, която още при регистрацията си тук си каза, че трябва да диша дълбоко, защото не е очаквала да я приемат по-различно от това..., но - мога да кажа на Криси: Криси, не се съмнявай, че ако нещо се развива зле, то същият проблем би могъл да се развие и ... ОЩЕ по-зле! ))
...................................
Значи: на среща се ходи с бележка от личен гинеколог! ))) /да ви имам новосъздаденият женския проблем!/
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Дори да е така..., няма да влизам в ролята на... адвокат...
Мисля, че няма нищо лошо в това, дамата до теб да те обожествява... Ако е искрено, разбира се... За подобна оценка трябва толкова да си напред в материала, че тя наистина да мисли и чувства, че си всичко... Има примери в тая посока... , но отвитите крака и реалността ме връщат към действителността... ))
Това е неангажиращото ми мнение!
Това,дето разправят,че жените били романтични не е вярно-те са прагматични,мъжете са романтици.Дори факта,че влизат в леглото с някой сваляч също е прагматизъм-така знаят, че той е добър любовник.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеу
Абе нещо не ти се вързва в схемата - казваш не съм безгрешен, имам кусури, не щеш да те обожествяват, еволюционист, не си по-велик от който и да е ... по твои думи.
Е що па реши че гените ти са толкова важни, че се имаш за длъжен да изтровиш с тях и душиците на клетите женици
И като казах,че не се имам за по-велик същевременно не се имам за по-непълноценен ,от който и да е.Ако ще и гений да е.Природата си има свои закони и който не ги спазва го елеминира.
И как реши,че тровя душата на жена ми като сме създали деца?За нея това е най-голямото щастие на света.Както и за мен.
- 1 like
Коментар
-
Предполагам, даже че е някой зевзек от форума (Pyramid например) и сега ви взе за мезе.
Жената има това свойство да смъква IQ-то на някой иначе интелигентен мъж до едноцифрени стойности.
Коментар
-
Как разбра, че пирамидалният е жена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Не мисля, че има някакъв проблем, а фактът: йога-инструкторът от снимката - при обучение в йога на красивата дама - недоумява, защо нещата се развиват в посока - на древноиндийските съвети за секс, издигнати в ранг на учение - Кама Сутра!..., а той се раздвоява, дали не бърка някъде...
Никъде не намирам инфо за това, че Кама Сутра е противопоказна на обучението по Йога!
Нещо повече: чрез комбинацията от Кама Сутра и Йога може да се постигне не един акт..., например - актът на превръщането на новите идеи в реалност, а това ни е известно още и като креативност..., да не говоря още и за други реално осъществими идеи и актове...
... няма да говоря за емпатията, която ни позволява "да влезем в обувките на другия", защото Кама Сутра дава различната възможност за влизане...
Коментар
Коментар