Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Брей. Откакто съществува съвременният човек от около 200 хиляди години жените са чистили и готвели вкъщи и не е било обидно отношението,кога точно пък стана обидно?Що се отнася до секса-той носи удоволствие и на двете страни. Кое му е обидното ако мъжа доставя удоволствие на жената?Даже е обидно ако не го доставя.Имал съм такъв случай, при който една жена ми се обиди,че не пристъпих към интимна близост с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не е нужно. Отношението е обидно. Това мисля аз. Затварям темата.
- 1 like
Коментар
-
Ти явно познаваш всички 4 милиарда жени по света. Ти не си представителка на всички жени по света.
Коментар
-
Обидни не. Реални. Що ти сега да не ми забраняваш да коментирам?
Просто казах, че подобни жени няма вече. И че никой не се връзва, когато не се предлага нищо. И Ратко ти го каза, ама ти само с мене се дърляш
И викаш не е обида, че не съм предлагал нищо на жените. Ами тогава явно трябва да съм девствен и никоя жена да не иска да ме погледне.Ако по някаква причина се разделя с жена си,за по-малко от седмица ще има друга жена до мен.Даже познавам няколко самотни жени,които биха завързали връзка с мен ако не съм зает.Но не ми е никакъв проблем и с непозната досега жена да започна връзка.Last edited by mirodes; 30.06.2024, 16:50.
- 1 like
Коментар
-
Точно така-не готвя и не чистя. По какъв начин теб те бърка това?Това е въпрос, който засяга само мен и жените, с които съм имал или ще имам връзка. От какъв зор ти ще правиш обидни коментари спрямо мен въз основа на тези мои предпочитания?Не съм казал, че и ти трябва да готвиш и чистиш у вас.Нито пък давам акъл на другите жени. Казвам само МОИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ.
Просто казах, че подобни жени няма вече. И че никой не се връзва, когато не се предлага нищо. И Ратко ти го каза, ама ти само с мене се дърляш
Коментар
-
Сори ама цялостното ти отношение си е баш такова. Не готвел, не чистел.
Можеш да си ги имаш предпочитанията ама после не се сърди и на ответните коментари. Лично аз тук спирам да те отразявам по тази тема.
- 1 like
Коментар
-
Ама ти хептен изкука без....Кога точно съм казал, че жените били парцали,готвачки ,сексуални инструменти и не знам си какво?Казвам аз какви жени харесвам и с какви жени бих имал връзка-с които си допадаме сексуално и които се грижат за домакинството.Не съм казал,че всички жени трябва да са такива, а че такива харесвам.Ти не ми даваш и право на предпочитания.
Можеш да си ги имаш предпочитанията ама после не се сърди и на ответните коментари. Лично аз тук спирам да те отразявам по тази тема.
Коментар
-
Дали си атрактивен или не ми е да кажем леко безразлично. Дразни кофти отношението към жените като към парцали, готвачки, чистачки и сексуални инструменти. То и при Евго дразни.
Кое точно не разбра? Затова получаваш и подобни отговори.
За другото - обичайните глупости. Подминава се.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Търси ама не намира
- 1 like
Коментар
-
Кое му е реалното-как точно разбра,че не съм атрактивен за жените?Виждала ли си ме как изглеждам,как се обличам и как говоря на жените?Имал съм и директни предложения от жени.
А дали съм се възползвал ще го запазя в тайна.
Все пак искам да уточня,че съм особено атрактивен за жените над 40 годишна възраст. Не искам да се хваля все едно ми налитат и 20 годишни.
А ти със сигурност си го търсиш. За другите жени във форума нищо не съм казал.
Кое точно не разбра? Затова получаваш и подобни отговори.
За другото - обичайните глупости. Подминава се.
Коментар
-
Кое му е реалното-как точно разбра,че не съм атрактивен за жените?Виждала ли си ме как изглеждам,как се обличам и как говоря на жените?Имал съм и директни предложения от жени.
Все пак искам да уточня,че съм особено атрактивен за жените над 40 годишна възраст. Не искам да се хваля все едно ми налитат и 20 годишни.
А ти със сигурност си го търсиш. За другите жени във форума нищо не съм казал.
Коментар
-
Ми аз просто ти казвам реални работи ма ако си мислиш, че си го “изкаравам” на тебе нема да те закачам изобщо. Малко общи теми имаме за разговор какво да се прави.
Според твоите виждания ако жена пише във форум с чувство за хумор си го “търси”. Малко е далече истината. Те затова и повечето жени се отказаха - зема да си дам и аз една пауза.
А ти със сигурност си го търсиш. За другите жени във форума нищо не съм казал.Last edited by mirodes; 30.06.2024, 16:10.
Коментар
-
Абе то е ясно какво дириш, ама що си изкарваш на мен липсата му?
Според твоите виждания ако жена пише във форум с чувство за хумор си го “търси”. Малко е далече истината. Те затова и повечето жени се отказаха - зема да си дам и аз една пауза.Last edited by Selena2024; 30.06.2024, 16:01.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар