Първоначално изпратено от Асо Пика
Разгледай мнение
Множественото число, което използваш - може да ти изиграе лоша шега. Най-добре е да говориш от свое име. В такъв случай, ако си сигурен, че написаното от мен може да развали "отличното впечатление", което съм оставил в ТЕБ (не "във вас"!) - така ли е, наистина: развалям "отличното впечатление" - ами - това изобщо не ме интересува, приятелю! Бих го казал и по-грубичко, но зная, че тук четат дами!
С други думи - ако не си наясно, че винаги може да се разочароваш от някого/нещо - винаги би останал втрещен от "внезапното" си откритие... Ще, ще...

Знаеш ли, под секрет: доста повече неща зная, отколкото самия ти предполагаш за мен /така, както съм оставил НЯКАКВО впечатление У ТЕБ /не "във вас"!/
Нещо повече: зная, че знаеш за мен повече, отколкото самият аз предполагам! Нали е така! Малчуган си ти!

............................................
По същество: доста неща от казаните от теб /твои размишления/ НЕ споделям. Надявам се това да не е нещо ново за теб. Или си свикнал постоянно да получаваш аплаузи и радостни усмивки?
Сложно ще е да ти го обясня. "Ти си на вълната: свалям всичко живо /женско/ в един форум!" Предпочитам да те оставя да се самовеличаеш.
...........................................
По отношение "конспиративната тайна", която внушаваш, че аз не разбирам...

Във Франция има(ШЕ) едно учтиво обръщение към ВСЯКА келнерка. Независимо дали има съпруг, или - на каква точно възраст е /не питаме дамите за тяхната възраст!/, обръщението към келнерката е "мадмуазель" - госпожице!
За да подсиля смислово горното, ще допълня: към келнерката НЕ може да се обърнеш с "мадам" /госпожо!/.
Натам внушавай както желаеш "конспиративните тайни" в твой стил...

............................................
Ти си съобразително момче. Сигурен съм, че ще разбереш ПО-ГОЛЯМА част от казаното от мен тук.
Другата част - колкото и да ти обяснявам - няма да схванеш. Грешки в растежа, пич! /пардон, приятелю!/
Затова препоръки НЕ давам!

Накрая: КОЙ изобщо си ти, за да ме караш да трия МОЕ мнение, защото видиш ли... Я марш оттук! Сукалче!

Хубава вечер, пич!

Коментар