Първоначално изпратено от lalka 75
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Той дядото като ги разправяше тези неща, аз бях на 20 г, и имах влог, събиран от него,
И сега не съм престарял за мъж и мога да направя 1-2 деца на някоя.
Принципно и повече можеш да направиш, ама за това се искат двама...Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
Каквото търсенето, такова и предлагането... Запознал се в интернет и вече си помисли, че ще я търкаля на другия ден в леглото. На крив х** и сметката му крива.
А и какво лошо има в това да се търкалят в леглото мъж и жена след първа среща.Ако е след третата каква е разликата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Малко ти е поостаряло инфото. Ше мине карантината ще ми дойдеш на гости .
Има успех от 25% и то при по-млади жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Всъщност губещата е тя. Мъжът не е банкомат. Този тип поведение води до натрисането на определен тип нелицеприятни партньори. Свестните мъже ще я позаобиколят. По-добре една заплата загубена, отколкото един живот. Леко си се отървал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
За съжаление е така.
А след 42 г. една жена ражда много трудно, въпреки съвременните методи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеИ тук като с имотите. Перонните лъвове седят и чакат правилната композиция. Междувременно карат на ръчна предавка. Ся докато чакат и се назландисват другите ще се качат на бързия и експреса. Повтарям като с имотите. Никога няма да хванат момата.
Да не земе, както дЕдото казАл, момата да го хареса зарад влога и да му напраЙ някое чуждо дете ще седи на сухо и на ръчка. След някоя година кат се пенсионира ще проклина всичко живо и умрЕло, ама ще е късно.
И сега не съм престарял за мъж и мога да направя 1-2 деца на някоя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеНа 35 иди-дойди, поносимо. Но някои се сещат на 45.
Чакала принца чакала и накрая се сбабичкьосала. Избирала, избирала и накрая останала неизбрана. Че и отгоре на това. недоволни и хапливи стават.
Не е на добре това
А след 42 г. една жена ражда много трудно, въпреки съвременните методи.
Коментар
-
И тук като с имотите. Перонните лъвове седят и чакат правилната композиция. Междувременно карат на ръчна предавка. Ся докато чакат и се назландисват другите ще се качат на бързия и експреса. Повтарям като с имотите. Никога няма да хванат момата.
Да не земе, както дЕдото казАл, момата да го хареса зарад влога и да му напраЙ някое чуждо дете ще седи на сухо и на ръчка. След някоя година кат се пенсионира ще проклина всичко живо и умрЕло, ама ще е късно.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Светът е шарен и за това красив .
Разбирам , че е по- лесно осъществимо , при това свързано с удоволствие , чрез количество , да осигуриш по - добър живот и шанс за оцеляване на гените ти . Като рибките
По - трудно е да създадеш качество , запазвайки разнообразието и красотата на света , чрез работа . Не ли ?
И не мога да разбера какво общо има работата.Работата е дотам да си осигуриш прехраната на семейството.
Хайде стига лицемерие-да сме помагали на света,да сме подобрявали благосъстоянието на обществото и тем подобни.Всеки си гледа на първо място себе си и семейството си.И това е нормално.Заложено е в гените ни,иначе нямаше изобщо да ни има на света.Ричард Докинс го нарича„,Себичният ген„.Т.е всеки се стреми да осигури максимално благосъстояние на близките си.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Светът е шарен и за това красив .
Разбирам , че е по- лесно осъществимо , при това свързано с удоволствие , чрез количество , да осигуриш по - добър живот и шанс за оцеляване на гените ти . Като рибките
По - трудно е да създадеш качество , запазвайки разнообразието и красотата на света , чрез работа . Не ли ?
Какво красиво има в някой без половинка или без деца. Една стара мома която не е вкусила от мириса на собственото бебе, която не е гушкала и приспивала отрочето, какво е разбрала от живота. Вили-мотовили. Или един мъж без наследник, на кого да предаде житейска и натрупана мъдрост, увереност или сила над емоциите, ако няма деца.
Виждаме мъжете уж говорят врели некипели, а отчитат някакъв хан за успешен, по причина че запазвал гените. То па едни гени неговите, да ти умре коня.
Но без деца, без съпреживяването на техния растеж и очовечаване, без всичките им споделени емоции, без лудорийките които измислят и колко са креативни, - как се опитват да ходят, да говорят, да си закопчават копчетата и вързват обувките, как падат от колелото и след час пак са на него, с една дума без тази сможертвена любов да се отгледат човечета - е какво удовлетворение и успех може да има мъж или цена, въпреки цялата световна шарения, понякога граничеща и с простотия.
Една жена да обича като майка и да бъде обичана като майка, един баща да обича като баща и да е обичан като баща - ммм безценно
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Подсети ме за една случка.Отивам веднъж на първа среща с ,с която се запознах в Интернет.Мислех,че ще е само за кафе,ама тя вика да сме отишли на ресторант.И там като се разпищоли -направи уникална софра и солена сметка.След това в пиано бара изпи няколко маркови уискити.Накрая я закарах до тях и нищо не стана.След това спря да вдига и телефона.Отиде ми половин заплата по нея/случката е отпреди 10 години/и накрая останах с пръст в уста.Оттогава не съм такъв балък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Отива мой колега миналата година у Поднебесната на гости на брат си, който живее и работи там. Ядене, пиене и прочие с автохтонното население. По едно време брат му превежда комплимент отправен към дама от компанията. Единият от присъстващите господа й казва, че изглежда като току що завърнала се от Южна Корея!?!?!
Нашият балканский лев трудно превключва на местния фолклор - девойката хубавица, ама какво общо има таз хубост с Кореята. Оказало се, че там пластичните операции били като "Здравей - Здрасти" и май корейците били първенци по козметични корекции.
Всъщност, физическата красота и почитането на добрия външен вид били издигнати до нивото на култ в това общество. Като цяло корейците били и природно красиви, защото през вековете съвсем съзнателно не давали възможност на не до там красивите люде да имат поколение. Направо било немислимо човек с белег да встъпи в брак.
Не знам дали това е вярно или си е просто плюене на китайците срещу по-симпатичните като изглед корейци, ама синът ми веднъж ми пусна клип на някаква тяхна момчешка група, та трайно се изненадах от грима, цвета на косите, правилните черти на лица и светлия тен на кожата им .
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСегаа-а... не виждам никакъв проблем, ако пластичните операции са за собствена употреба. Обаче, тънкия момент е, че с тях мамим околните. Според физиогномиката, чертите на лицето отразяват характера. Хората, на подсъзнателно ниво, успяват да ги разчитат и благодарение на това си избират относително подходящ партньор. Чрез естетическата хирургия, успяваме да си "придадем" качества, които всъщност не притежаваме и заради това гледам на нея като аналог на реверсивна френология все едно да оформяме нечий характер, чрез създаване на неравности по черепа. Хм, като се замисля... в определени случаи, това може да се окаже добра идея.
Нашият балканский лев трудно превключва на местния фолклор - девойката хубавица, ама какво общо има таз хубост с Кореята. Оказало се, че там пластичните операции били като "Здравей - Здрасти" и май корейците били първенци по козметични корекции.
Всъщност, физическата красота и почитането на добрия външен вид били издигнати до нивото на култ в това общество. Като цяло корейците били и природно красиви, защото през вековете съвсем съзнателно не давали възможност на не до там красивите люде да имат поколение. Направо било немислимо човек с белег да встъпи в брак.
Не знам дали това е вярно или си е просто плюене на китайците срещу по-симпатичните като изглед корейци, ама синът ми веднъж ми пусна клип на някаква тяхна момчешка група, та трайно се изненадах от грима, цвета на косите, правилните черти на лица и светлия тен на кожата им .
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Грешиш - остаряващата жена е жалка картинка. Тази която някога е била желана от всички мъже, а сега е готова на всичко само за да ѝ обърне внимание един мъж. А него го няма.... и остава спомена.... Справка - всеки един пиано бар и този форум.
Коментар
Коментар