Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Никога не съм се запознавал с жена през нета, може би съм сторомоден, а може би защото ежедневно ми се налага да работя със социални мрежи и им знам кусурите (затова и нямам ни сураттефтер, но тръмпоитър, ни бъзикдин, ни чудо), затова и всичо ми е било срещи на жива свирка, както казват нашите хора около Вардар. Ку имъ нещу и прехвърчи - ок, ку немъ - ми немъ и това е
Успех, Евго, и не го мисли толкова - ще направя нефеминстко изказване, но няма как да го сложа в офтопик, затова моля дамите да не го четат - жените са като кучетата (то затова и някои им викаме кучки - къде като титла, къде като обида) и надушват страха, слабостта, неувереността много лесно. А и ти няма какво да губиш - почти всяка жена си иска яко чаластрене, т.е. да и донесеш удоволствие в леглото. Понеже и мъжете търсим същото, то паснете ли си там и бройката ѝ не надвишава твоята (помниш правилото на тройката нали - ако мъж ти каже бройката си гаджета, делиш на три, при жените пък умножаваш по три), не е мърлячка (това се установява доста бързо при съвместно съжителство) и е поносимо меркантилна (щото меркантилността не е задължително отрицателна черта, а стремеж към нещо повече), значи сте един за друг. Но не изпадай в отчаяние. Никога!
Коментар