Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Не леж на това ухо.
Ти ако не можеш да пишеш извън себе си, други могат, включително и аз, само че не смятам за нужно, освен да пробвам да организирам въстание.
Седи си у женските въшливи гащи, не се прави на мъж.
Мъжът е начално и само мъж.
А жената като теб и като онова Селено, искащи ви се да сте мъже... е, знаеш се какво си – моето съболезнование.
и такива като този.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеХубу де, ...
...
П.П.С. Горното не е препоръка за инвестиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Нали и той се пише баракудник, нямат проблем да се разпознаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Селена, понеже рядко надничаш у Кръчмата, едва ли знаеш, че имам невероятна памет по отношение на цифри, дати, събития, дори и словоред. Колкото и да се старае човек, колкото и добър манипулатор да е, начинът му на изразяване си остава сходен. Човек без да се усеща използва един израз по-често от друг, предава определени емоции по сходен начин ... А както са казали "любимите" ти китайци - написаното с най-бледо мастило винаги е по-трайно и от най-ярката и наситена, но казана дума.
Профилът си свърши работата - писането и закачките в темата я държат на първо място във форума. Сега нека тръпнем в очакване от следващия ход на създателя й
Ти ако не можеш да пишеш извън себе си, други могат, включително и аз, само че не смятам за нужно, освен да пробвам да организирам въстание.
Седи си у женските въшливи гащи, не се прави на мъж.
Мъжът е начално и само мъж.
А жената като теб и като онова Селено, искащи ви се да сте мъже... е, знаеш се какво си – моето съболезнование.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
разбрахме се, като тези от вица )))
един мъж позагледал една хубава, но малко предизвикателно облечена жена. позагледала го и тя и човека решил да попита;
- колко?
- пет.
- какво пет??
- какво колко?
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеKakви брожения! Имало пренебрегнати мъжки никове.
Грую, ако смениш аватара с нещо по-дизайнерско - в тъмната цветова гама - графит и нюансите му, може и да започнат да се заглеждат по теб, закратко. Очертал си невидима червена линия, която казва - "Назад! Ангажиран съм! Две деца, котка, куче и жена!", което е за адмирации.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Само дето “испанка” е синоним на опитна баракуда, а той, все пак е посещавал страната .
- 1 like
Коментар
-
От какво ? Опа, зацепих. Да.
един мъж позагледал една хубава, но малко предизвикателно облечена жена. позагледала го и тя и човека решил да попита;
- колко?
- пет.
- какво пет??
- какво колко?
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОмрем, ма не точ но от короната и на който когато му дойде времето, та понеже Криси-то е друга бира, затова и питам - що аз и Киро?
"Криси" декларира, че иска стабилен, надежден и корав мъж до себе си. Въпреки търканията ни по разни въпроси, смятам че вие с Киро, притежавате определени ценности, които съответсват в голяма степен на нейните щения. Освен това имате твърда жизнена позиция, пробивна сила, устрем и съответстващ морал, който изключва хойкания и изневери. На въпроса "какво искат жените", един от първите отговори в списъка е "стабилност и сигурност", и по този показател бихте се наредили преди идеализираните в поста ѝ потребители.
П.С. Нищо лично.
П.П.С. Горното не е препоръка за инвестиции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Селена, понеже рядко надничаш у Кръчмата, едва ли знаеш, че имам невероятна памет по отношение на цифри, дати, събития, дори и словоред. Колкото и да се старае човек, колкото и добър манипулатор да е, начинът му на изразяване си остава сходен. Човек без да се усеща използва един израз по-често от друг, предава определени емоции по сходен начин ... А както са казали "любимите" ти китайци - написаното с най-бледо мастило винаги е по-трайно и от най-ярката и наситена, но казана дума.
Профилът си свърши работата - писането и закачките в темата я държат на първо място във форума. Сега нека тръпнем в очакване от следващия ход на създателя й
Аз не видях нищо невероятно в историята на Криси.Красива жена,омъжена за богаташ.Е какво по-нормално нещо на света?За жените са важни парите,в което няма нищо лошо.Но пък е важен и сексът и затова го е напуснала.За жените сексът е много по-важен,отколкото за мъжете.Нали и по жената гледам-с тия малки деца секса се разреди напоследък.И оная фучи,бучи страшна работа.Вчера и днес я начесох хубаво и два дни мърка като коте.
Така че какво толкова невероятно видяхте в историята на Криси?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Kakви брожения! Имало пренебрегнати мъжки никове.
Грую, ако смениш аватара с нещо по-дизайнерско - в тъмната цветова гама - графит и нюансите му, може и да започнат да се заглеждат по теб, закратко. Очертал си невидима червена линия, която казва - "Назад! Ангажиран съм! Две деца, котка, куче и жена!", което е за адмирации.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
какво сега, да се отказвам ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Ако "не е глупав" е същото като "сметкаджия" - да, не е глупав
Коментар
-
Дърта съм за него и вече отдавна щастливо задомена. Той и сам може да си намери испанска, но подозирам, че не е толкова глупав .
Коментар
Коментар