If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Безимен , да , ние сме щастливи и споделяме радостта и щастието си дори с непознати и случайни хора дори и в форум анонимка...
Колкото до онова в червеното в твоя пост дори не си струва да го коментирам, по- добре го изтрий да не разваляш отличното впечатление което си оставил в нас дето пишем тука.
А разликите между мис и мисис ги зная,, Селена е омъжена жена и вежливо би трябвало да се обърна към нея с "Мисис" тоест "Госпожо" но предпочитам с "мис"., що ли? Ми конспиративна тайна
Поздрави
Такива конспиратори кат тибя тук се е случвало и да ги съдят за подигравка
Вие, щастливците - очевидно затова сте във форума: за да споделите щастието си със случайни хора...
В тоя момент - и твоята щастлива половинка, ли споделя щастието си с някой мачо, или това са малко от "съчките", които "хвърляте в огъня, подклаждан ежедневно" - "основа на голямото щастие!"
...............
Извън горното, ако не те затруднявам, би ли обяснил разликите между обръщения, като "мис" и "мисис"?
Безимен , да , ние сме щастливи и споделяме радостта и щастието си дори с непознати и случайни хора дори и в форум анонимка...
Колкото до онова в червеното в твоя пост дори не си струва да го коментирам, по- добре го изтрий да не разваляш отличното впечатление което си оставил в нас дето пишем тука.
А разликите между мис и мисис ги зная,, Селена е омъжена жена и вежливо би трябвало да се обърна към нея с "Мисис" тоест "Госпожо" но предпочитам с "мис"., що ли? Ми конспиративна тайна
Поздрави
Има много и почти все хубави филми покрай тази проблематика. Признавам, че имам сериозни пропуски във видеобразованието и затова Преди доста време си правих цяла поредица - списък за гледане.
Фаворитския ми беше "the Road Home" (но е азиатски и не много свойствен за нашето ширине), Сещам се за един с Джак Никълсън, който играеше известна личност, но в някакъв момент се оказа квартирант при една писателка, в някакво забутано място из океанските крайбрежия (забравих името на филма)... но малко филми успях да изгледам и после забравих за идеята Таман ме подсети повода, да си потърся списъка
Чудесен пост …. мис ….
Така мисли истинската жена и това иска една истинска жена – истинските и стойностни неща в живота
(и дума не обели за пари…. махни се от мене сатана На цинизма в мен говоря )
Любовта ..... да .... лесно е да се влюбиш, по- трудно е да задържиш любовта. Ала за да я задържиш трябва просто да я пуснеш. Звучи нелогично и абсурдно ,, но е така не знам защо …
А любовта е като огъня – за да се поддържа трябва да се подклажда, иначе остава само жарава, която може дълго да тлее. Малките съчки и пръчици могат да поддържат огъня и пламъка. А това са малките неща и дребните радости в ежедневието и живота, те са основа на голямото щастие. Тъй мисля аз
Още веднъж поздравления за поста… мис …. Съпруга ти трябва да е много щастлив с теб
Интересни изводи!
Вие, щастливците - очевидно затова сте във форума: за да споделите щастието си със случайни хора...
В тоя момент - и твоята щастлива половинка, ли споделя щастието си с някой мачо, или това са малко от "съчките", които "хвърляте в огъня, подклаждан ежедневно" - "основа на голямото щастие!"
...............
Извън горното, ако не те затруднявам, би ли обяснил разликите между обръщения, като "мис" и "мисис"?
Чудесен пост …. мис ….
Така мисли истинската жена и това иска една истинска жена – истинските и стойностни неща в живота
Любовта ..... да .... лесно е да се влюбиш, по- трудно е да задържиш любовта. Ала за да я задържиш трябва просто да я пуснеш. Звучи нелогично и абсурдно ,, но е така не знам защо …
А любовта е като огъня – за да се поддържа трябва да се подклажда, иначе остава само жарава, която може дълго да тлее. Малките съчки и пръчици могат да поддържат огъня и пламъка. А това са малките неща и дребните радости в ежедневието и живота, те са основа на голямото щастие. Тъй мисля аз
Още веднъж поздравления за поста… мис …. Съпруга ти трябва да е много щастлив с теб
Чудесен пост …. мис ….
Иначе казано - за да я задържиш, не бива да позволяваш на делничното да взема превес в отношенията ви.
Да бъдем обичани, уважавани и зачитани и да обичаме, уважаваме и зачитаме. Всичко е любов.
Чудесен пост …. мис ….
E тя душата на Леми е частен случай (Имаше една страшна песен - Sacrifice )
Веднъж цялата металика му отишли на гости. Човекът ги посрещнал радушно и без много приказки ги настанил на масата, после от един кашон извадил и сложил пред всеки по една бутилка усики
Откакто Леми умря в рая вече не останаха девици и моми ненапити ......
А на Моторхед имаше такава "All the love in all the world Is not enough to save my soul tonight"
Та така за щенията на жените
E тя душата на Леми е частен случай (Имаше една страшна песен - Sacrifice )
Веднъж цялата металика му отишли на гости. Човекът ги посрещнал радушно и без много приказки ги настанил на масата, после от един кашон извадил и сложил пред всеки по една бутилка усики
Какво искат жените ?
Жените искат какво ?
След 4500 коментара в темата не стана ясно кво искат жените... Кво искате в края на краищата ?? Има дами тук да излезе една и от името на всички да каже : искаме тва и тва и го искаме веднага ....
Да бъдем обичани, уважавани и зачитани и да обичаме, уважаваме и зачитаме. Всичко е любов.
Коментар