Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by power grid; 03.06.2020, 10:51.
-
Добро утро,
тъй като темата е за девойки, да ви разкажа за плановете на братовчед ми (той е 30+).
Аз съм ви споделял как обича да се забавлява с ромейки, поради липсата на други жени в неговия регион и че били много весели и си знаели работата,
И не чакали да ги подканяш. Но били мързеливи и не ставали за съпруга.
Той си има апартамент в Севлиево, който отдава под наем, но смята да си го ползва сам. Да си намери работа в един от Севлиевските заводи и дано там срешне някоя девойка. От еснафско семейство, възпитана по старите правила, за предпочитане да не е имала мъж и деца. И да се вземат.
Обаче ми се струва, че няма да може да намери такъв "идеален образ". Девойките в Севлиево като завършат средно и постъпят по заводите, се женят рано на 25-30г, а не над 35 г. Отделно са хитри хитри, ходят и по чужбина и по големите градове.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тя е за сексуалните му фантазии …
Нищо не разбирате
Коментар
-
Добре де, обаче аз лично не мога да ви разбера! Какво значение има в един анонимен форум дали някой е Бай Стамен, Аркан или Петкан, примерно? Какво значение има даже и това дали споделя истински събития или поукрасява, че даже и да си измисля? Не е ли по-важно ефекта от това което се казва, смисълът, поуката, емоцията, все едно че четем приказки - които знаем че са измислени но пак ни харесват, защото научаваме нещо от тях, защото научаваме нещо и за себе си, най-малкото как бихме реагирали в дадена ситуация вживявайки се в образа на съответния герой. Нещо, което да те накара да се замислиш, или дори да помечтаеш...
Ето, ние например с моята дама (зодия Стрелец) преди няколко дни се прибирахме от една страхотна релаксираща тридневна почивка в Чифлик (Троянско)... Хотелът беше прекрасен, и макар че (заради ситуацията) работеха само топлият минерален басейн с открита и закрита част (от който не излязохме с часове) и ресторанта, и освен нас имаше само още една двойка гости, обслужването беше перфектно, а самата смяна на обстановката - хубавите зелени дървета, шумът на реката минаваща наблизо и чуруликането на птичките създаваха такава приятна атмосфера, в която се потапяш и забравяш за всичко, поне за времето докато си там... А вечерта в уютният ресторант, с вкусната вечеря и приятният аромат на отлежалата троянска сливова, а после и на бутилката страхотно червено вино... на фона на тиха романтична музика, ехх... И през почти цялото време валеше... но тихо и приятно, като допълнение към цялата прекрасна атмосфера.
Та да се върна в началото и защо казах "се прибирахме"? Ами защото акцентът на постът ми трябваше, а и още е върху това което се случи после... Още тръгвайки си бяхме решили да направим един обяд в кръчмата на култовия комплекс "Хитър Петър" намиращ се в началото на село Бели Осъм. За нея няма да се отплесвам, всеки който е минавал оттам сигурно я знае - вижда се от пътя, уникално местоположение и създадена сякаш да те потопи в едновремешните истории на патронът й, обстановка...А кухнята - просто перфектна! Та там наслаждавайки се вкусните ястия и студената бира с усмивка си припомнихме някои от историите за този наш "национален герой", без да си задаваме въпроси от рода на - реален ли е бил, имал ли е двойници или пък какви користни цели са стояли зад идеята за създаването му. Просто се посмяхме на воля коментирайки позабравените истории за Хитрия Петър и начинът по който се е измъквал от всяка една ситуация...
И след около два часа, с дамата (Стрелец) която за моя радост след като се запознахме преди години, прояви голямо желание и с радост си припомни и усъвършенства шофьорските си умения, потеглихме към нашия град, а от колоните в колата звучеше як рок и тежък метъл, любимата ни музика...
П.С. Та по тази причина, трактата и мненията на Бай Стамен без значение кой е и какъв е, за мен бяха приятно и полезно четиво. Лека вечер, и до нови срещи...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нищо не разбирате
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нищо не разбирате
Аз имам белезници у дома ... да пропомня и сакатлъка на Мейзер със свинските опашки и гаджето и.
Не е толкова зле, колкото арабското приятелство с ... местните кози ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеНамерих още два имейла на подвизаващият се под псевдоним във форума Бай Стамен Тракториста.
В други форуми е известен и като АРКАН 1 и АРКАН8888
more6@abv.bg
voi.2002@abv.bg
Нека който все пак е имал замане даване с въпросните имейли във форума да сподели какво и защо.
Вижте също какво е търсил бай стамен. Явно наистина е луд
Здравейте. Говоря СЕРИОЗНО - търся да купя УСМИРИТЕЛНА РИЗА , която по предназначение се слага на луд !!!! Не се шегувам. Мейл: voi.2002@abv.bgАвтор ARKAN8888
Нищо не разбиратеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Намерих още два имейла на подвизаващият се под псевдоним във форума Бай Стамен Тракториста.
В други форуми е известен и като АРКАН 1 и АРКАН8888
more6@abv.bg
voi.2002@abv.bg
Нека който все пак е имал замане даване с въпросните имейли във форума да сподели какво и защо.
Вижте също какво е търсил бай стамен. Явно наистина е луд
Здравейте. Говоря СЕРИОЗНО - търся да купя УСМИРИТЕЛНА РИЗА , която по предназначение се слага на луд !!!! Не се шегувам. Мейл: voi.2002@abv.bgАвтор ARKAN8888
- 1 like
Коментар
-
Щях да пиша за малката (ефирна) граница между състоянията .., ама се отплеснах.... (аз само следвам мисЛЪта си!)...
Та, ако трябва да намеря тази нежна (ефирна) граница - не зная защо, но винаги асоциирам с... едни нежни... дантелени на бял фон...
Не, че е нещо сериозно, но пак се върнах на една манипулативност на един от половете (ще го запазя в тайна!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеЗабелязал съм, че от опитите един човек да бъде духовит, до възприемане подобни опити като сериозна обида - има съвсем малка и понякога - ефирна граница...
Различни полове..., различни ценностни системи..., различни...
Като споменах за ценностна система, знаете ли как някои дефинират това понятие?
Значи, сравнително точно определение за ценностна система е следното:
когато застанеш пред Лувъра и до него видиш да се продава наливна бира - първо да влезеш в Лувъра...
Добре де..., ама ние, мъжете - като изплезим едни езици..., дума да няма: всяка манипулация с нас е повече от ... песен! Умната жена ..., уффф - така усеща моментите, в които придърпва лееееекичко точното конче, с което неееежничко се управлява кукличката (която тя нарича "мъж")....
,........ ...
Като пренебрегнем горното, добре де - аз изведнъж (някак, като озарен "свише") - минА ми мерака да търся информация за торсионните генератори....
Аз - не за друго...., чисто чисто професионален интерес... Ами то, покрай това определение "торсионен" - много неща се въртят в техниката...
Така си разсъждавам, неангажиращо, докато отивам на една инспекция..., при една жена (по темата съм!)...., майка ми е, все пак - и със сигурност е и най-голямата жена..., а -на ако не беше така - КОЙ щеше сега да ви губи времето с такива постове?
,..............
Нещо, плановете ми се объркват напоследък, АМА - нали съм оптимист, веднага си казвам, че точно такава е последователността на събитията! Няма как, като с вълшебна пръчица да прескочим от едно състояние в коренно различно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Не мога да приема за точно горното определение. Ако обичам бира и не разбирам от изобразително изкуство, това лишава ли ме от ценностна система? И какво ще докажа ако вляза в Лувъра жаден, освен че съм сноб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Вярвам, че вече знаеш закона на Ом, т.е. половината електротехника ти е вързана в кърпа...
Удивяват ме страничните интереси на юристите..., но бих попитал как съчетаваш в случая Римското право със Закона на Кирхоф... Трудни ли са аналогиите, или - напротив: има доста голямо сходство? Ако питаш мен: въпрос на тълкуване...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мани ти торсионните генератори. Аз досега имах изпит по електротехника. Ей, ще пукна
Удивяват ме страничните интереси на юристите..., но бих попитал как съчетаваш в случая Римското право със Закона на Кирхоф... Трудни ли са аналогиите, или - напротив: има доста голямо сходство? Ако питаш мен: въпрос на тълкуване...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеIP-тата нищо не доказват. Възможно няколко личности да ползват едно IP, а в конкретния случай, могат да споделят и едно физическо тяло.
Селена, не си питала - не съм ти преподал 2-3 урока по електротехника (теоретична и практическа). Добре, че навремето бях по-млад да им разкажа на Кирхоф, Тесла и Едисон що е то ток
Коментар
Коментар