IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Когато с жена ми сме на различни мнения, обикновено постъпваме така, както тя иска. Тя нарича това „компромис".

Марк Твен

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Оф, вСелена, дано пак ти дадат препратка, моля, за да научиш, че вандалите са си заминали безвъзвратно от Хиспания много преди да има каквито и да е мюсюлмани, а още по-малко пък те да са в досег с тях. А за вандализмът може да питаш древните римляни, а доколкото знам, поправи ме, ако греша, Рим не е в Испания, ма знам ли, може и нова география да има Приеми, че не може винаги да си права и че дори и жените понякога, ама само понякога грешат, та дори и да е на принципа на празногравците от армията, които никога не командват "Назад", а "Кръгом" и пак "Напред"
      Пак ми слагаш в устата думи дето никога не съм изричала. Абе с тебе няма да се занимавам. Дип, че системата не те филтрира нещо.

В един единствен пост казах, че Андалусия значи страна на вандалите. При арабите топонимът се запазва, което си е характерно за топонимите.

После казах, че в Андалусия има красиви жени. Според мен тази красота е резултат от смесването на многото племена преминали през полуострова.

Край на дискусията.

Ти гледай там в темата за вируса да изкараш надник.
      Last edited by Selena; 05.11.2020, 16:16.

Коментар

За какво сте спорили, че нещо хич не ви отбрах - пък това турци, тюрки и племето на Осман така сте ги омешали, че ум да ти зайде, а вСелена за пореден път се е включила "компетентно", като е заявила, че вандалите (които са по островите и в Северна Африка) и вестоготите (които са в Испания) са едно и също племе - уникум. И ми се хвали, че била юрист в Испания - ми то е все едно да кажеш, че в България е имало сърби, преди да дойдат османските миндили, та затова ни викали Румелия - глей каква каша стана та кажете за какво спорите, че да помогна, колкото ми е по силите - е, не съм велик емигрант, забягнал и засрал родината си, ма като за силиците на прост булгаристанец нещичко така.

макар че тук очаквам по-друга дискусия, ма нищо, и историческа става. Иначе в Германия хубави жени почти не съм видял, като бях на 7-8 екскурзии до там, испанските също в основата си са много грозни, макар да имат нелоши тела, виж с източна европа бирата е друга
        С едни позивни се пише, не е за такива като нас непросветени. От почти всичко написано, най логично ми се видя-"Бяла мечка яде пингвини, нищо че са на различни полюси", къде е в стил "Туйн пийкс".

Коментар

Италианките са класа, спор няма, но най-вече заради отношението им към модата, иначе не са някакви неземни красавици, но са симпатяги - от южните народи (маляки, хиспанци, портомангалци, южна франция и жабария) италианките са най-симпатични, според моя вкус! Ма все пак си предпочитам комбинацията от славянки и нещо далекоизточно
          +1,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Привет,

аз пък гледам италианско кино (участват заедно в няколко филма) и дори понаучих биографиите на техните звезди - Мануела Аркури, Джулия Ребел, Габриел Гарко, Франческо Тести и Кристофър Леони. Всички красиви и готини.

По време на снимките на филм през 2011 г. Франческо Тести си забива Джулия Ребел и все още са заедно. И все още не й е направил бебе. А Мануеала Аркури се е занимавала с италиански футболисти и е била гадже и на Габриел Гарко. А Кристофър Леони играе брутално, Опъва прислужници, ходи по курви, опъна гаджето на дядо си (една жена 40+), дори е мил с разни гейове да му дават пари и ги използва.

И с много хубава музика са филмите.
            Италианките са класа, спор няма, но най-вече заради отношението им към модата, иначе не са някакви неземни красавици, но са симпатяги - от южните народи (маляки, хиспанци, портомангалци, южна франция и жабария) италианките са най-симпатични, според моя вкус! Ма все пак си предпочитам комбинацията от славянки и нещо далекоизточно
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
              За сведение на наш грую, когото чета по препратки вандалите са обитавали и иберийския полуостров. Мъка.

За вандалките незнам красиви ли са били, но явно най-големи хулигани са били вандалите, за да останат векове по-късно термини като “вандализъм”

Спорът приключи, така че мерси, няма нужда да помагаш, груев. Не можеш.
              Оф, вСелена, дано пак ти дадат препратка, моля, за да научиш, че вандалите са си заминали безвъзвратно от Хиспания много преди да има каквито и да е мюсюлмани, а още по-малко пък те да са в досег с тях. А за вандализмът може да питаш древните римляни, а доколкото знам, поправи ме, ако греша, Рим не е в Испания, ма знам ли, може и нова география да има Приеми, че не може винаги да си права и че дори и жените понякога, ама само понякога грешат, та дори и да е на принципа на празногравците от армията, които никога не командват "Назад", а "Кръгом" и пак "Напред"
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За сведение на наш грую, когото чета чат пат по препратки вандалите са племена, които са обитавали и обитавали и иберийския полуостров. Мъка.

За вандалките незнам красиви ли са били, но явно най-големи хулигани са били вандалите, за да останат векове по-късно термини като “вандализъм”

Спорът приключи, така че мерси, няма нужда да помагаш, груев. Не можеш.
                Last edited by Selena; 05.11.2020, 15:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

През 2000та - 6. Фултайм и то в БГ. В немско щерката отвори фирма още на 18, схващаш ли разликата?
                  Такива безработни като теб сте ясни - към Пътното - да мерите улиците по цял ден
                  И един мармот завива шоколад нейде там в хана

пс За тебе питах нема нужда да тикаш родата. След малко ще кажеш и за шуренайката
                  Last edited by Selena; 05.11.2020, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                    Пробвал ли си, да четеш вестник уикенд през свободното време.
                    По 1-2 статии прочитам и големите заглавия.

Но чета и други неща: Economist, Wall Street Journal, Harvard Business Review и др.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Привет,

аз пък гледам италианско кино (участват заедно в няколко филма) и дори понаучих биографиите на техните звезди - Мануела Аркури, Джулия Ребел, Габриел Гарко, Франческо Тести и Кристофър Леони. Всички красиви и готини.

По време на снимките на филм през 2011 г. Франческо Тести си забива Джулия Ребел и все още са заедно. И все още не й е направил бебе. А Мануеала Аркури се е занимавала с италиански футболисти и е била гадже и на Габриел Гарко. А Кристофър Леони играе брутално, Опъва прислужници, ходи по курви, опъна гаджето на дядо си (една жена 40+), дори е мил с разни гейове да му дават пари и ги използва.

Пробвал ли си, да четеш вестник уикенд през свободното време.

Коментар

За какво сте спорили, че нещо хич не ви отбрах - пък това турци, тюрки и племето на Осман така сте ги омешали, че ум да ти зайде, а вСелена за пореден път се е включила "компетентно", като е заявила, че вандалите (които са по островите и в Северна Африка) и вестоготите (които са в Испания) са едно и също племе - уникум. И ми се хвали, че била юрист в Испания - ми то е все едно да кажеш, че в България е имало сърби, преди да дойдат османските миндили, та затова ни викали Румелия - глей каква каша стана та кажете за какво спорите, че да помогна, колкото ми е по силите - е, не съм велик емигрант, забягнал и засрал родината си, ма като за силиците на прост булгаристанец нещичко така.

макар че тук очаквам по-друга дискусия, ма нищо, и историческа става. Иначе в Германия хубави жени почти не съм видял, като бях на 7-8 екскурзии до там, испанските също в основата си са много грозни, макар да имат нелоши тела, виж с източна европа бирата е друга
                        Привет,

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                          Ма как бе, щом не си видял красиви германки, значи няма.
                          А че си прост булгаристанец, нямаше нужда да казваш. Сещаме се.
                          О, санкта симлисита, промълвил Ян Хус към бабата, която хвърляла съчки в огъня на кладата му...

Коментар

Ма как бе, щом не си видял красиви германки, значи няма.
                            А че си прост булгаристанец, нямаше нужда да казваш. Сещаме се.

Коментар

• За какво сте спорили, че нещо хич не ви отбрах - пък това турци, тюрки и племето на Осман така сте ги омешали, че ум да ти зайде, а вСелена за пореден път се е включила "компетентно", като е заявила, че вандалите (които са по островите и в Северна Африка) и вестоготите (които са в Испания) са едно и също племе - уникум. И ми се хвали, че била юрист в Испания - ми то е все едно да кажеш, че в България е имало сърби, преди да дойдат османските миндили, та затова ни викали Румелия - глей каква каша стана та кажете за какво спорите, че да помогна, колкото ми е по силите - е, не съм велик емигрант, забягнал и засрал родината си, ма като за силиците на прост булгаристанец нещичко така.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Коментара ми не е насочен към теб, не обвинявай мен за това че не можеш да проследиш дискусията
                                Коментарът ти е общодостъпен, а не на ЛС на Селена. Проследила съм размяната на мнения още от началото - за турците, арабите и маврите. В случая, ти освен селджуците, коментираш и исляма. Подреди си мисълта, защото така както си написал излиза, че тази религия се е пръкнала къде 10 век.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X