Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но това не са ластичните дънки от началото на 90-те.
Тези просто прилепват хубаво, нищо не притискат и са много здрави. И удобни за надарените мъже,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Водят до импотентност поради пресиране на циркулацията.
Тези просто прилепват хубаво, нищо не притискат и са много здрави. И удобни за надарените мъже,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Именно заради гореспоменатото клише, ако знаеш що народ се нагуши с кредити за ламарини...
- 1 like
Коментар
-
Именно заради гореспоменатото клише, ако знаеш що народ се нагуши с кредити за ламарини...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Много са ,ама свободните жени са още повече. В Тиндър 90 процента от жените са от София. А и не всички свободни жени се регистрират в сайтовете за запознанства.
А модата на скъпите коли сред жените никога няма да отмине.Щото те са символ,че мъжът със скъпата кола е богат.
Коментар
-
И тая мода мина. Като наминеш през София се огледай по улиците какво става. Скъпи коли под път и над път. На никой не му прави впечатление.
А модата на скъпите коли сред жените никога няма да отмине.Щото те са символ,че мъжът със скъпата кола е богат.
Коментар
-
С Ес 8-а може да минеш и без pick up триковете.Аз затова на Евго му казвам да си купи някоя пичкарска кола.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз пък мисля, че Лошия мечок е страшно готин.
190 см/90 кг, културен, с професия, на 30+..
И аз като него харесвам ластични дънки, обаче в последно време няма. Преди съм купувал от Андрюс.
Хаха, слонска памет имаш за подробности.
- 1 like
Коментар
-
Бе ти че си за бой си за бой.
Коментар
-
И жената не ще да ме пусне сам на нощен клуб.Да не ме набиел някой.
Коментар
-
Пачангич не е качвал досега. Въпреки, че очаквах да сложи някоя тежкарска снимка със S8-ка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз пък мисля, че Лошия мечок е страшно готин.
190 см/90 кг, културен, с професия, на 30+..
И аз като него харесвам ластични дънки, обаче в последно време няма. Преди съм купувал от Андрюс.
Коментар
-
Горкан. Спокойно. Премествам се в лятната си резиденция
Коментар
Коментар