IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Аз го карам да са записва в туристически клуб и да катери баирите, ти го изпращаш на танци, но той не приема на тез честоти.
    Наздраве!
    По баирите женските персонажи са:
    - готини спортни мацки, стоящи добре в кариерата
    - шемети с фиксация в еко и други модни трендове
    - и такива, които не знаят къде са попаднали
    Последните са неговият таргет.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Evgo, извинявай, но много провинциално ти е мисленето. Не знам от къде си, но много свита ти е душата. Отпусни я.
      Читави момичета няма да срещнеш в кръчма. Ходи на латино танци или уроци по танго.Съотношението жени-мъже на такива мероприятия е 80/20 - Парето.
      Аз го карам да са записва в туристически клуб и да катери баирите, ти го изпращаш на танци, но той не приема на тез честоти.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

....

А може и някакъв спорт или каквото и да е там занимание в клуб по еди какво си
        Шев и кройка

Коментар

Evgo, извинявай, но много провинциално ти е мисленето. Не знам от къде си, но много свита ти е душата. Отпусни я.
          Читави момичета няма да срещнеш в кръчма. Ходи на латино танци или уроци по танго.Съотношението жени-мъже на такива мероприятия е 80/20 - Парето.
          Матрицата веднага те засече Я виж ти, спомена принципа на Парето, гледай, гледай ти, ти да видиш....да не очакваш това точно в тема за жени За пореден път правиш страхотно попадение, браво. Вездесъщият принцип на Парето, даааа.... 80 / 20 .... с невероятно почти свърхестествено приложение в живота и бизнеса

THE MATRIX

Коментар

На латино ако иска по-млада невеста, на танго за 30+

А може и някакъв спорт или каквото и да е там занимание в клуб по еди какво си

Коментар

• Evgo, извинявай, но много провинциално ти е мисленето. Не знам от къде си, но много свита ти е душата. Отпусни я.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че сега жените сами си искат.

Нахални са и усетят ли, че има пари и е щедър, сами атакуват.

Или ако го харесат външно, пак сама ще отиде при него.

Не ме обиждай, както аз не те обиждам.
                Евго, правя последен опит да помагам и после съм пас. Утре си виж пощата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Нека не бъдем толкова сурови с горката Лилит! По-склонен съм да възприемам дихотомиите като допълнения, а не като противоположности.

П.С. Пък и всеки си има своите демони.
                  Част от едно?

Ето един човешки мъжки прочит на Лилит.
                  https://chitanka.info/text/27158-biblijata-na-lilit

Коментар

Да, черна и бяла. Едната символизира слабите ни страни, демоните, които ни морят и архетип на жената, която може да изхвърли новородено си бебе в тоалетната. Лилит е жена за една нощ.
                    Селена е сестра на Слънцето според митологията. Символизира благородство, нежност, защитава жените и рожбите им. Селена - жена спътница.
                    Нека не бъдем толкова сурови с горката Лилит! По-склонен съм да възприемам дихотомиите като допълнения, а не като противоположности.

П.С. Пък и всеки си има своите демони.
                    Last edited by Ender; 09.06.2020, 19:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                      Впрочем, и Лилит е луна, също като Селена.
                      Да, черна и бяла. Едната символизира слабите ни страни, демоните, които ни морят и архетип на жената, която може да изхвърли новородено си бебе в тоалетната. Лилит е жена за една нощ.
                      Селена е сестра на Слънцето според митологията. Символизира благородство, нежност, защитава жените и рожбите им. Селена - жена спътница.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

Окей, не те обиждаме, та ние сме най-толерантните тук. Не се интересуваме дали жена пише като мъж или обратното, не се интересуваме дали някой е алкохолик, хомосексуалист, наркоман, дали е беден или богат, дали е бял или черен, нас човека като такъв не ни интересува. Интересува ни диалога, дискусията, комуникацията, самият процес, самото движение.
                        Сам се представяш като мъж с финансови възможности, културен, спретна и чист, добре изглеждащ и така нататък. По твоите думи, щом жените видят такъв мъж тръгват в атака, тогава? Къде се чупят нещата? Защо не се получават нещата? Защо тогава толкова години не можеш да намериш жена, с която да имаш дълготрайна връзка и отношения?

THE MATRIX
                        Защото за Евго жените са златотърсачки и ако се колебаят за среща, ги плаши, че ще станат стари моми

Коментар

Окей, не те обиждаме, та ние сме най-толерантните тук. Не се интересуваме дали жена пише като мъж или обратното, не се интересуваме дали някой е алкохолик, хомосексуалист, наркоман, дали е беден или богат, дали е бял или черен, нас човека като такъв не ни интересува. Интересува ни диалога, дискусията, комуникацията, самият процес, самото движение.
                          Сам се представяш като мъж с финансови възможности, културен, спретна и чист, добре изглеждащ и така нататък. По твоите думи, щом жените видят такъв мъж тръгват в атака, тогава? Къде се чупят нещата? Защо не се получават нещата? Защо тогава толкова години не можеш да намериш жена, с която да имаш дълготрайна връзка и отношения?

THE MATRIX

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Зависи от бижутата и още повече как са поднесени - по-хубавото от един подарък е винаги историята около него - жените обичат с ушите си все пак И все пак светът е материален и винаги ще си остане такъв, но повечето жени, по които съм харчил пари, са си заслужавали всяко пени. както казва Джордж Бест - Похарчих много кинти за пиячка, курвентии и мощни коли, останалото го профуках
                            Просто Джордж Бест не може да запомни повече от три неща
                            Last edited by precakanoto; 09.06.2020, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

ЕВГО, ЕВГО ... ЕВГОООО ....
                              До тези изводи ли стигна за 25 години съзнателен живот, ако предположим, че си на 40? Нищо ли не научи от реалния живот, не от филмите и книгите? За дамите над 35 г. не знам дали ще си останат стари моми, но свиквай вече с мисълта, че ще си останеш стар ерген. Нищо не може да се направи повече за теб, така си устроен, такъв ти е модела на мислене. Ако беше на 16 г. бих приел, че точка 3 може и да стане някога, но мъж на 40 г да каже това!?!?
                              Жив и здрав остани

Коментар

Според мен, за да не ходят да ги забиват, има две причини:

или 1) момчетата се притесняват и не могат да направят първата крачка

2) момчетата знаят, че сигурно ще има отказ и не искат да се занимават

3) понякога жената като хареса мъж, сама ще отиде и ще го закачи. Но трябва да е много хубав, за да направи това.

А на мен някоя като ми откаже покана за среща (жени над 35 г.) и аз я питам: "Ти стара мома ли искаш да останеш?"
                                ЕВГО, ЕВГО ... ЕВГОООО ....
                                До тези изводи ли стигна за 25 години съзнателен живот, ако предположим, че си на 40? Нищо ли не научи от реалния живот, не от филмите и книгите? За дамите над 35 г. не знам дали ще си останат стари моми, но свиквай вече с мисълта, че ще си останеш стар ерген. Нищо не може да се направи повече за теб, така си устроен, такъв ти е модела на мислене. Ако беше на 16 г. бих приел, че точка 3 може и да стане някога, но мъж на 40 г да каже това!?!?
                                Жив и здрав остани

Коментар

Working...
                                X