Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Даваме ти акъл къде може да свалиш по-лесно жени. Ако на плажа до вилата не ходят млади жени, естествено че няма как да стане работата. Тогава трябва да пробваш в нощните клубове. Там със сигурност ходят жени, които много ги сърби.Аз преди години бях един месец командировка в Царево,който не е курорт,където ходят много самотни жени. Ама пак направих 5 бройки.И то с едната бяхме повечето време заедно.Две бяха сервитьорки-те лесно се свалят, стига да си забавен и да им правиш пичи мохабед.
A тая твоя позната със сигурност ходи на КУРорт.Не е задължително да се е разцепила,щото жените стоят и чакат да дойде мъж.И понякога си остават с чакането.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Естествено, че си от там, но не си го писал във фейса си и вече си нов софиянец.
Идвали са у нас много гости и приятели на баща ми от Силистра за период от почти 40 г. и съм наясно, че със сигурност правиш селски простотии и икономии, мъкнеш буркани и гледаш да не се минеш.
Относно коментарите на колегите, дали колежката прави нещо на тези курорти, тя ходи с приятелки или сама. Не изглежда сексуална, сигурно я пердашат мъжкари, но не много редовно. Малко е странна и е от типа жени, влюбени в "Секса и града". Може и вибратор да си има. Казват, че е без приятел дълго време.
Във ф.б. ме лайква, но на живо не ме отразява.
Ми не мога да се сдържа да не отговоря на описанията на този прозорлив чичо
Евгич, тотал щета си брат/това брат, по твои пример/
Глей ся, жестоко си се объркал, кой съм и от къде съм и къде съм в моментаВ София само на гости.....
....и как точно се заблуди, че ми имаш файса, че въобще имам ФБ?
Абе понеже явно мъкна буркани, а ти нали си примерна "булка" с изпънат по конец апартамент, да вземеш някой урок по готвене да ми предадеш в темата, Ъ?
както и да е, не ми се пише, че няма и особен смисъл.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Хахаха
Гледам, етикети почна да лепиш, ама така е то, като си безсилен, с природата трудно можеш да се бориш....
Как така реши, че съм селянин, че и простотии правя?
това, че свако ти е от някакъв окръг не охарактеризира по никакъв начин хората, които живеят там. Не те знам какви бръмбари имаш в главата, но се вижда, че ги има.
Що реши, че съм от Силистра? И, ако съм от там, що реши, че съм селянин, може би щото не ти харесват истините, които пиша?
Наистина ще гледам да не пиша в тази тема, а ти си живей празният живот.
Айде със здраве!
Идвали са у нас много гости и приятели на баща ми от Силистра за период от почти 40 г. и съм наясно, че със сигурност правиш селски простотии и икономии, мъкнеш буркани и гледаш да не се минеш.
Относно коментарите на колегите, дали колежката прави нещо на тези курорти, тя ходи с приятелки или сама. Не изглежда сексуална, сигурно я пердашат мъжкари, но не много редовно. Малко е странна и е от типа жени, влюбени в "Секса и града". Може и вибратор да си има. Казват, че е без приятел дълго време.
Във ф.б. ме лайква, но на живо не ме отразява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАко може, не ми давайте съвети къде да ходя на море.
Имам си вила, планирал съм си отпуската, ще бъда там с близките ми, ще ми почине съзнанието, там няма пияници и дискотеки нощем, и е по-спокойно.
Обикновено се връщам със заредени батерии и свеж.
Имам колежка мома, която ходи точно в актуалните шумни курорти. Не знам какво прави там, но е мома и няма приятел, и наближава 40 г.
A тая твоя позната със сигурност ходи на КУРорт.Не е задължително да се е разцепила,щото жените стоят и чакат да дойде мъж.И понякога си остават с чакането.Last edited by Vergil1975; 18.07.2024, 11:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти пък си силистренски селянин и правиш други простотии.
Контактувал съм доста с хора от вашия град, без да го искам. Свако ми е от вашия окръг, какво да говорим,
Ратко много хареса историите за този свако.
Гледам, етикети почна да лепиш, ама така е то, като си безсилен, с природата трудно можеш да се бориш....
Как така реши, че съм селянин, че и простотии правя?
това, че свако ти е от някакъв окръг не охарактеризира по никакъв начин хората, които живеят там. Не те знам какви бръмбари имаш в главата, но се вижда, че ги има.
Що реши, че съм от Силистра? И, ако съм от там, що реши, че съм селянин, може би щото не ти харесват истините, които пиша?
Наистина ще гледам да не пиша в тази тема, а ти си живей празният живот.
Айде със здраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Освен Слънчев бряг, Созопол, Cavo beach, градина. Там е играта за теб, Евго трудно ще играе там.
Коментар
-
Е как да я вземе, като тя на слънчака пък той забит на вилата у Балчик с родата, няма да стане тая работа.
Човекът не ще съвети, ама и сам не може да се оправи. Едно си знае,............... едно си бае.
След месец ще четем как е изчистил цялата градина сам и пръщи от тестостерон и как никоя по плажа не става, е няма и как да става, щото е плаж с баби, а на слънчака е друго ама там не си на вилата и трябва да се бръкнеш.
Спирам, че става грубо
ПС: Евго, твойта 40г. колежка според теб какво прави по шумните места. Кой знае колко пи*ки е строшила там.
Забравих да добавя Exe beach bar -там пият и друсат, няма как да не закачиш нещо за one night stand.
Коментар
-
Е как да я вземе, като тя на слънчака пък той забит на вилата у Балчик с родата, няма да стане тая работа.
Човекът не ще съвети, ама и сам не може да се оправи. Едно си знае,............... едно си бае.
След месец ще четем как е изчистил цялата градина сам и пръщи от тестостерон и как никоя по плажа не става, е няма и как да става, щото е плаж с баби, а на слънчака е друго ама там не си на вилата и трябва да се бръкнеш.
Спирам, че става грубо
Контактувал съм доста с хора от вашия град, без да го искам. Свако ми е от вашия окръг, какво да говорим,
Ратко много хареса историите за този свако.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Ако е хубава и секси я взимай, не се офлянквай. За мен една жена трябва да ме привлича сексуално за да я харесам, после гледам акъла. Може да е голям недостатък, но поне си го признавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Ако е хубава и секси я взимай, не се офлянквай. За мен една жена трябва да ме привлича сексуално за да я харесам, после гледам акъла. Може да е голям недостатък, но поне си го признавам.
Спирам, че става грубоLast edited by polax; 18.07.2024, 11:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАко може, не ми давайте съвети къде да ходя на море.
Имам си вила, планирал съм си отпуската, ще бъда там с близките ми, ще ми почине съзнанието, там няма пияници и дискотеки нощем, и е по-спокойно.
Имам колежка мома, която ходи точно в актуалните шумни курорти. Не знам какво прави там, но е мома и няма приятел, и наближава 40 г.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Ами отиди там, където има жени.Най-добре на Слънчев бряг.Свалянето на жени е като лов.Ловецът отива там,където е дивеча, а не чака той да дойде при него.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Ако може, не ми давайте съвети къде да ходя на море.
Имам колежка мома, която ходи точно в актуалните шумни курорти. Не знам какво прави там, но е мома и няма приятел, и наближава 40 г.
Коментар
-
Ами отиди там, където има жени.Най-добре на Слънчев бряг.Свалянето на жени е като лов.Ловецът отива там,където е дивеча, а не чака той да дойде при него.
Коментар
Коментар