IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

То затова говорим на славянски език и пишем на славянска азбука. Ако не е имало славяни по българските земи Борис просто щеше да заимства византийската или латинската азбука. Най-големият син на Омуртаг се нарича Звиница,а синът на Борис Владимир.Това са славянски имена.Щом дори хановете са именували децата си със славянски имена,то явно са били много разпространени сред населението.
    Владимир е след покръстването. Преди това е Расате.

Славяни има. Друго е важно да се помни - ние даваме и писменост и култура на руснаците, които приемат християнството около 100 години след нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Няма славяни по нашите земи. Този мит идва от времето на соца, когато се слагахме пред Кремъл като два братски славянски народи - т.е. те са славяни и ние сме като тях.
      То затова говорим на славянски език и пишем на славянска азбука. Ако не е имало славяни по българските земи Борис просто щеше да заимства византийската или латинската азбука. Най-големият син на Омуртаг се нарича Звиница,а синът на Борис Владимир.Това са славянски имена.Щом дори хановете са именували децата си със славянски имена,то явно са били много разпространени сред населението.

Коментар

Е как да нямам славянски черти като майка ми е с 100 процента славянски черти-кестенява коса,много бяла кожа, а и в лицето и структурата на тялото си е славянка. Дъщерите ми приличат на нея.
        Куманите са били с широки лица-виждал съм такива хора от Северна България, я моето лице е тясно.
        Аз съм си абсолютният мелез между славяни и прабългари.
        Няма славяни по нашите земи. Този мит идва от времето на соца, когато се слагахме пред Кремъл като два братски славянски народи - т.е. те са славяни и ние сме като тях.

Коментар

• Сега разбрах защо има толкова много млади плешиви брадати българи

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Славянките са нордически тип. В повечето случаи са със светла коса - руса, златиста и дори сребриста. Издължен череп, издължено тяло, дълги ръце и крака, високи скули.
            Това, че майка ти е с бяла кожа, не показва задължително, че е славянския тип.
            Както казваше един мой познат - дамите, изобразени в казанлъшката гробница са изклюително бели брюнетки, а някои от българските владетели в Манасиевата хроника са със светъл тен и кестинява, почти рижа коса.
            Ако ти се рови в нетa, предполагам има формула на черепните кости, които определят приблизителна принадлежност към даден тип.
            Наздраве!

Е значи сме преки потомци на Омуртаг.
            Не може да ме стигнете с вашия произход от самодиви и седмо поколение софиянци.

Коментар

Е как да нямам славянски черти като майка ми е с 100 процента славянски черти-кестенява коса,много бяла кожа, а и в лицето и структурата на тялото си е славянка. Дъщерите ми приличат на нея.
              Куманите са били с широки лица-виждал съм такива хора от Северна България, я моето лице е тясно.
              Славянките са нордически тип. В повечето случаи са със светла коса - руса, златиста и дори сребриста. Издължен череп, издължено тяло, дълги ръце и крака, високи скули.
              Това, че майка ти е с бяла кожа, не показва задължително, че е славянския тип.
              Както казваше един мой познат - дамите, изобразени в казанлъшката гробница са изклюително бели брюнетки, а някои от българските владетели в Манасиевата хроника са със светъл тен и кестинява, почти рижа коса.
              Ако ти се рови в нетa, предполагам има формула на черепните кости, които определят приблизителна принадлежност към даден тип.
              Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Значи който и да е портрет на Хана е условна работа. Никой не го знае как точно е изглеждал.

За мен си има ясни прабългарски черти при тебе.
                На тоя портрет доста си приличаме.Естествено,че картината е авторска измислица.
                Майтап да става.Честно казано изобщо не ми пука с какъв произход съм.
                Важно е за седмото поколение кореняци софиянци.
                Last edited by Vergil1975; 20.07.2024, 12:01.

Коментар

https://images.app.goo.gl/W5qU75UcBJ371Z3D8
                  Приличаме ли си?
                  Ако някой може да качи снимката, щото от моя телефон не мога да я кача.
                  А за противоположностите не е вярно,щото не съм мургав и не харесвам мургави жени.
                  Иначе в местното самодейно читалище играят хора. Веднъж ги видях на площада като играеха-има яки мацки.Ама като не мога да играя хора няма как да се запиша.
                  Значи който и да е портрет на Хана е условна работа. Никой не го знае как точно е изглеждал.

За мен си има ясни прабългарски черти при тебе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Или снимката лъже или черепът е заострен.

Нищо славянско не виждам. Освен кожата. Евентуално. Те затова и ти харесват жени славянски тип - нормално е - противоположностите се привличат.

Чертите са прабългарски и са си остри. Направо се кандидатирай за ролята на хан Омуртаг в местния самодеен театър. Мацките ще изпопадат
                    https://images.app.goo.gl/W5qU75UcBJ371Z3D8
                    Приличаме ли си?
                    Ако някой може да качи снимката, щото от моя телефон не мога да я кача.
                    А за противоположностите не е вярно,щото не съм мургав и не харесвам мургави жени.
                    Иначе в местното самодейно читалище играят хора. Веднъж ги видях на площада като играеха-има яки мацки.Ама като не мога да играя хора няма как да се запиша.
                    Last edited by Vergil1975; 20.07.2024, 11:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Преобладаващ понтийски генотип с капка монголоиден. Външно нямаш нищо общо със славяните - липсват ти високите скули.
                      Някой виден представител на куманската аристокрация са го ашладисали на разтропана понтийка.
                      Наздраве!

За албанците си прав. Техният череп и къс, а на понтийците - издължен. Но това е повече антропология. Далеч съм, слава Богу, от тази наука

Коментар

• Айде поздрав за всички арийци от мен

https://youtu.be/oGBsnknVJ20?si=XF6ar5axTUa0JAmw

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

А, бе, това не е много за хвалене, че може да има да има някой монгол в родословието ти. Защото е малко в противоречие с актуалните форми на евроатлантически ценности, според които пък следва да си с по-широко отворени очи от внезапна доставка на задната врата при това развитие на услугите. Но - времена и нрави. Изглежда обликът на човека е социокултурен феномен.
                          Определено.

Коментар

Нищо общо нямам с албанците. Те имат остри черти на лицето и главите им не са толкова овални.
                            Или снимката лъже или черепът е заострен.

Нищо славянско не виждам. Освен кожата. Евентуално. Те затова и ти харесват жени славянски тип - нормално е - противоположностите се привличат.

Чертите са прабългарски и са си остри. Направо се кандидатирай за ролята на хан Омуртаг в местния самодеен театър. Мацките ще изпопадат
                            Last edited by Selena2024; 20.07.2024, 11:17.

Коментар

По-скоро славянски и прабългарски.Имам сравнително малки и присвити очи, което се дължи на някой предтеча от степите в Азия и заоблени славянски черти на лицето и бяла кожа.Доколкото знам имам само български корени, ама естествено всеки човек има предци от различни етноси като се връща назад в миналото.
                              Само седем поколения надолу и всичко е микс, бейби

Кумани, печенеги, стари арменци, стари евреи, траки, прабългари, славяни, римляни, гърци, черкези, три вида роми, (калдараши, турски и влашки) - полуостровът е кръстопът.

И нека въобще да не се правим на ударени. Имаме си и турски микс. Както и турците си имат силен български микс и въобще балкански микс. Имало е движение в империята - робини, хареми, еничари и каквото дойде.

Каквото такова. Аз си се харесвам
                              Last edited by Selena2024; 20.07.2024, 11:57.

Коментар

Нищо общо нямам с албанците. Те имат остри черти на лицето и главите им не са толкова овални.
                                Преобладаващ понтийски генотип с капка монголоиден. Външно нямаш нищо общо със славяните - липсват ти високите скули.
                                Някой виден представител на куманската аристокрация са го ашладисали на разтропана понтийка.
                                Наздраве!

За албанците си прав. Техният череп и къс, а на понтийците - издължен. Но това е повече антропология. Далеч съм, слава Богу, от тази наука
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X