Първоначално изпратено от lalka 75
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Някакви малоумници тука твърдят, че ние, с неподчинението си на ЩАБА и на ПРАВИТЕЛСТВОТО сме били предизвикали ....
А бе Тикви! Помните ли, че когато Боко Т.квата на 11 април обяви, че от утре ще сме с маски, че тогава 3 дни имаше сериозен спад на новооткритите заразени? Не помните! Не помните и че Тиквеното величество преди това обяви, че ако види три дни на сериозен спад, то ще смекчи мерките! И това не помните! Смекчи ли ги? Не! Напротив, ожесточи ги! Защото има като вас малоумници да го слушате и да го аплодирате!
Не помните и че когато Тиквуний се гласеше за премиер обещаваше да докара България до средноевропейски доходи ! Тогава бяхме преди Румъния. Е, сега сме последни след Румъния, а Тиквата е на власт трети мандат!
Не виждате ли че НИ СЕ ПРИСМИВА! Прави каквото си иска.
Не виждате, че единственият вирус, който е опасен за България се казва Бойко Методиев Борисов!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Второ, СИ Ендер, но да не задължаваме, че ще се включи трилфабрикатя с многониковите, не сме от вчера в този форум, че са не се знаем! Трето, набързо, че имам и деца да гледам, отрепка е на майка ти сина или дъщерята - ако ще се разчита на личното самосъзнание, що изобщо прилагат мерки? Пуснаха всички тъмнозелени и емигранти да си дойдат с нула контрол и нула превенция, сега ние, здравите, да сме си седяли вкъщи? Що все невинните наказват? Сега пускат хората звън София, ма ги спират да се връщат - фатмаци, сър, в главата имат мухи! Иначе Заповедта е пълна глупост - най-много да затруднят работниците от околните градове и села и допълнително да осерат бизнеса - съвсем скоро ще я отменят!
а за тъмнозелените са ми любими - и като ги затворят, кой ще чисти боклука? А? Или тези, дето чистят, не живеят в гетото и не разнасят заразата? А може би ще оставят пълни когите, че тогава да видим истинска зараза? Малоумници на квадрат, сър! Хайде, поне тук, на село, хората са нормални и без маски - ма щото са прости селяндури, без дипломи по тролене и лизане на задници на управляващите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
3 неща
3. доколко висока инфекциозна доза ще помемеш ако е малка имаш изгледи за по благоприятна клинична картина (вероятно ще го караш леко)
Има също значение и състоянието, в което евентуално ще се потърси лекарска помощ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
Помоли, изразих своето виждане.
Здрав съм, слава Богу, пазя се, доколкото мога, но не си правя илюзии,
че съм се скрил така, че ковида няма да ме намери.
Давам си сметка, че един ден ще се срещнем и тогава всичко ще зависи
от две неща:
1. доколко организмът ми ще е подготвен за тази среща и
2. доколко здравната система ще е в състояние да ми помогне.
Това е.
3. доколко висока инфекциозна доза ще помемеш ако е малка имаш изгледи за по благоприятна клинична картина (вероятно ще го караш леко)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеНе мога да разбера защо 1 потребител си регистрира по няколко ника ?? Това ми прилича на шизофрения и раздвоение на личността. Значи в единия си ник например е умен и ингелигентен, в другия - прост галош, в единия ник е добър човек, в другия - лош човек и за да стане абсурда пълен никовете си говорят и спорят помежду си, а в доста случаи и се подкрепят, баси цирка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСкоро ще мрат повече от 500 на милион.
..Държава Население Общо умряли Умряли / 1M население Belgium 11 524 454 5 453 473 Spain 47 100 396 20 002 425 Italy 60 238 522 22 746 378 France 67 076 000 18 681 279 UK 66 435 550 14 576 219 Netherlands 17 455 581 3 459 198 Switzerland 8 603 900 1 336 155 Sweden 10 338 368 1 400 135 Luxembourg 626 108 72 115 USA 328 200 000 37 175 113 Ireland 4 904 000 530 108 Portugal 10 276 617 657 64 Iran 83 366 530 4 958 59 Denmark 5 822 763 336 58 Total 710 444 335 125 928 177
Отново промяна в класирането
- белгийците са първи, мрат най-добре
- нидерландците и шведите градят стаден имунитет и се качват нагоре
Има и едни с ватенки, които скоро ще се появят в класирането
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКато ви чета...ами то ЩАБ не ви трябва...дано не ви споходят суицидни мисли... Не забравяйте - психичното здраве е неразделна част от общото здравословно състояние
Здрав съм, слава Богу, пазя се, доколкото мога, но не си правя илюзии,
че съм се скрил така, че ковида няма да ме намери.
Давам си сметка, че един ден ще се срещнем и тогава всичко ще зависи
от две неща:
1. доколко организмът ми ще е подготвен за тази среща и
2. доколко здравната система ще е в състояние да ми помогне.
Това е.Last edited by марин; 18.04.2020, 17:04.
- 1 like
Коментар
-
Ся изпуших един тутун на терасата и гледам из небето си хвърчат едни натовски самолети и ръсят ли ръсят.
И тия следи от самолетите стават на едни облачета, с какво ни поливат отгоре тия изроди, знаете тая операция е от няколко години, постоянно от небето ни заливат с някакви лайна и отрови, Матеев, кажи ти си най-умния из между нас, с кво ни поливат постоянно ??Last edited by aleks262; 18.04.2020, 17:21.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКато ви чета...ами то ЩАБ не ви трябва...дано не ви споходят суицидни мисли... Не забравяйте - психичното здраве е неразделна част от общото здравословно състояние
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАко повечето хора мислеха като теб нямаше да се вкопчат в преходните неща. Цитат от любим филм : "...Суетата е любимият ми грях..." Познайте чии са думите
Един въпрос към привържениците на твърдите мерки - колко е допустимото число на ново заболелите за пълно премахване на на мерките ? 20, 10, 5, 0 ? И как го виждате като време да се случи ...1, 3, 6, 12, 36 месеца ?
Не ме разбирайте погрешно ...на мен тая обстановка хич не ми пречи ... определено не ми се е отразило негативно - финансово , психически и въобще.
Но за жалост не е така за повечето хора
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
+1
Както вече писах, очаквам маските и дистанцията да ни станат начин на живот още дълго време.
Поне докато по-голямата част от човечеството не се ваксинира и то ефективно.
Дотогава, може да звучи парадоксално, но истински щастливци ще са човеците, преболедували Ковида
и оздравели с възможно по-малки увреждания
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеА Вие успешно можете да се интегрирате у Факултето, където общността споделя вашите ценности и начин на мислене.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Кризи се управляват с диктатура. Демокрацията е за мирни времена.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар