IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът прерастна в пандемия (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

    Днес изтече информация ,че в германски месокомбинат в който работят българи и румънци са открити 180 заразени.Много е вероятно много
    от тях да тръгнат към родината си.
    Според мен, държавата по спешност трябва да изгради, като резерв едни център /оборудван санитарно и със средства за първична медицинска помощ/, за карантиниране на лица-български граждани, завръщащи се от чужбина, които са с установено заразяване с COVOID-19, но без да се налага хоспитализация към момента на пристигането им! Така ще се обезпечи тяхната изолация от семействата им, ще се минимизират рисковете от заразяване в инкубационния период, а и контролът, върху тези дейности ще бъде по-лесно осъществим! Не може да им се забрани да се прибират в Родината си, но може да се карантинират задължително и ефективно! Видя ес, че на самоконтрол, самодисциплина и самосъзнание у българина не може да се разчита!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

      Добре, прав си, че това означава, но виж колко е смъртността при него - над 8%. С кой грип ще сравниш по смъртност SARS? И затова да се принизява SARS-2(COV-19) с обикновенните грипни варианти, които са популярни у нас всяка година е заблуда. Не е коректно и директно да се приравняват двата SARS вируса, както правя, но все пак смъртността е пак в няколко процента и при двата.
      С какво ще сравниш "испанския" ГРИП
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

        Друга е работата: „Уреди си живота”, и си отсвири длъжността. Не му пука, реално, за гражданите нито, за държавата -нали той е добре, останалото, е без значение. Очаквах, на 3-ти амарт, на Шипка, юоне да отправи призив към гражданите да,се пазят, вурусът вече беше дошъл у нас - нищо подобно, продължи базсмислената си ежба, с Боко и - дай, да се правим на мъже. Дни след това, Габрово бе сред първите, „удостоени” от вируса, градове. Има и друго но, и това, не е малко.
        Разбирам те, няма да го защитавам, защото сам си е виновен, НО - уредиХА МУ живота. А както сме чували, далече преди Маги да ни припомни за сиренцето в капана, рано или късно сметката ще бъде предявена за плащане.
        А да, - не го извинява и това, че около 3 март се чуваха мнения за "обикновения грип".
        И това ще мине ...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

          Че аз харесвам Тръмп. Той си е истински. Обаче не ме интересува какво лекарство ми рекламира и какво отрича. Той не е доктор и неговото мнение е без значение за мен. При това не е мой президент, та неговите грешки или недостатъци не ме вълнуват.
          Ти се фен на товарищ Путин и Российская федерация и една трибуквена партия, неин представител в България! Не се стеснявай от истината! Не бива така! Ето това си ти неуважаеми gigow! А да, и един БЕЗПОДОБНО НАГЪЛ ИНТЕРНЕТ ТРОЛ СИ!
          По стилът ти на изказ, по подборът на изразните средства, по грубите манипулативни мнения и тези, които тиражираш и най-вече по ПРОПАГАНДАТА, която ежедневно извършваш, . почти на 100% съм убеден, че в Българската народна армия си бил ЗКПЧ. Не те знам към кой Вид Въоръжени сили си бил и в какъв род войска, но само мога да кажа ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА ПОДЧИНЕНИТЕ ТИ ВОЕННОСЛУЖЕЩИ /ако действително си имал такива/!

          Коментар


          • Д р Джуди Миковиц и истината за коронавируса
             
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

              Така се получава, не можа да си осребри нокдауна, който нанесе, а и няма време да се отдръпне от официалното БСП.
              Друга е работата: „Уреди си живота”, и си отсвири длъжността. Не му пука, реално, за гражданите нито, за държавата -нали той е добре, останалото, е без значение. Очаквах, на 3-ти март, на Шипка, поне да отправи призив към гражданите да се пазят, вурусът вече беше дошъл у нас - нищо подобно, продължи базсмислената си ежба, с Боко и - дай сега, да се правим на мъже. Дни след това, Габрово бе сред първите, „удостоени” от вируса, градове. Има и друго но, и това, не е малко.
              Last edited by Pyramid; 09.05.2020, 23:22.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

                Това, че с умен наукоподобен апломб папагалствате някакви неразбирани от вас елементарни научни фрази, не ви прави по-знаещи, меко казано.

                Виж какво означава SARS (тежък остър респираторен синдром, ("синдром" означава не причина, а "прилича на", само между другото)), виж, че е с животински произход,
                https://en.wikipedia.org/wiki/Severe...atory_syndrome
                и после ми кажи, моля, с какво се различава от грипните синдроми, наречени "свински", "птичи", магарешки, рибешки, прилепски и т.н., последният да затвори вратата – с които от години пробват да паникьосват населението и най-накрая успяха, щото населението много затъпя и гъзозатлъстя.
                Добре, прав си, че това означава, но виж колко е смъртността при него - над 8%. С кой грип ще сравниш по смъртност SARS? И затова да се принизява SARS-2(COV-19) с обикновенните грипни варианти, които са популярни у нас всяка година е заблуда. Не е коректно и директно да се приравняват двата SARS вируса, както правя, но все пак смъртността е пак в няколко процента и при двата.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение



                  Колкото си специалист по Короната, толкова и по човешкия мозък си специалист. Изобщо явно си повърхностен човек, който си мисли, че разбира от всичко. Прочел си една статия и то в повечето случаи само заглавието и вече си мислиш че си експерт в дадената област. Дори за малко не се ли замисляш, че тези неща се учат с години... и дори тогава не ти се изяснява всичко. Изобщо някога учил ли си нещо или си просто един лаладжия.

                  Съвсем друг е въпросът че няма как да имаме експерти по COVID 19 в момента, защото нямаме пълна информация за вируса. Когато нямаме експерти какво правим... ами както има една поговорка "Не питай старило, питай патило."... питаме и гледаме тези, които са преминали през епидемията, в момента има само две държави, това са Китай и Южна Корея... и мога да те убедя, че там няма хора които да си мислят, че вируса е безопасен или "медийна измислица". Дезинформацията за "безопасността" на вируса се разпространява основно в западния свят.
                  Няма как да не харесам това мнение! Трябва да се натриват носовете на училите-недоучили прости нагляри, които обиждат! Не само обиждат, но и не си дават сметка, че писанията им са напълно наказуеми, по смисъла на НК.
                  Този човек, потребителят 78-10 е силно вероятно да няма образование / лично аз, средното образование, не го считам за образователен ценз/! Един образован човек, дори човек, който само е търкал студентските банки и си е взел някак изпитите и има висше образование, би следвало да има по-хуманистичен мироглед.
                  Нищо, нека 78-10 да твори! До момента доста "интересни" мнения е написал...Мненията са интересни, с оглед състава по чл.162, ал.1 от НК!
                  Много интересни мнения е публикувал на 03.05.2020г. Всичко е надлежно записано...Форумната управа не взе марки, да му забрани достъп до форума.

                  Коментар


                  • А ония надут милионер от Уаолтопия дето се беше насрал от страх от Коронавируса , пък ся пък катастрофирал със самолета
                    Каква ирония на съдбата..

                    Коментар






















                    • 6






                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

                        Няма как да не го чета бе ДРУГАРЮ! Ти си един ЧЕРВЕН ИНТЕРНЕТ ТРОЛ,, КОЙТО ЕЖЕДНЕВНО ОСЪЩЕСТВЯВА ПАРТИЙНА ПРОПАГАНДА, ВЪВ ФОРУМ, КОЙТО Е ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКИ НАСОЧЕН! НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ, АКО СИ ОТ ОНЕЗИ, КОИТО СЛЕД ПЕНСИОНИРАНЕ СА И НА ДЪРЖАВНА РАБОТА! Наглостта ти стигна дотам, да цитираш публикации от един вестник-партиен рупор! ЗАСРАМИ СЕ БЕ!
                        Пак ти казвам, ако си толкова смел, за коронавирусът, отиди да подишаш въздух, около заразени с COVID-19 лица!
                        Фактът, че АБСОЛЮТНО ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, АМА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН киснеш ВЪВ ФОРУМА И НЕ ПРОСТО ПИШЕШ, А ФЛУДИШ ЧЕРВЕН ТРОЛ ТАКЪВ, ГОВОРИ САМО И ЕДИНСТВЕНО, ЧЕ ТИ ИМАШ ПРЯК, ЛИЧЕН МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС ОТ ТОВА!
                        +1000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                        Поздравления, че му го казваш в очите. И аз неведнъж съм му го казвал, но той е дебелокож и не се стряска от това. Освен това явно партията му плаща тлъсти пачки и му е дала норматив от брой мнения на ден.
                        Last edited by Mateev; 10.05.2020, 09:35.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                          Никога не съм вземал болничен, Никога не бях боледувал от каквото и да е.
                          Изнежен викаш. Приказвайте си безпочвени глупости
                          Ми и аз не съм вземал болничен. Интересно ми е, зимно време, имаш ли проблеми с грипа?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от gigow

                            Че не го чети бе! Налапай се с хлорхидрин, бий си една ваксърска и се заври в пещерата да слушаш лиготиите на мутрата. За по-сигурно се налей с белина и си сложи и една ваксина, де... и ид....
                            Тази статия не е за идиоти, предупредих. Тя е за хора, които искат и могат да мислят самостоятелно, а не да се прехласват по "мускула" на банкянския, като свиркаджийката Мадам В.
                            Няма как да не го чета бе ДРУГАРЮ! Ти си един ЧЕРВЕН ИНТЕРНЕТ ТРОЛ,, КОЙТО ЕЖЕДНЕВНО ОСЪЩЕСТВЯВА ПАРТИЙНА ПРОПАГАНДА, ВЪВ ФОРУМ, КОЙТО Е ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКИ НАСОЧЕН! НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ, АКО СИ ОТ ОНЕЗИ, КОИТО СЛЕД ПЕНСИОНИРАНЕ СА И НА ДЪРЖАВНА РАБОТА! Наглостта ти стигна дотам, да цитираш публикации от един вестник-партиен рупор! ЗАСРАМИ СЕ БЕ!
                            Пак ти казвам, ако си толкова смел, за коронавирусът, отиди да подишаш въздух, около заразени с COVID-19 лица!
                            Фактът, че АБСОЛЮТНО ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, АМА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН киснеш ВЪВ ФОРУМА И НЕ ПРОСТО ПИШЕШ, А ФЛУДИШ ЧЕРВЕН ТРОЛ ТАКЪВ, ГОВОРИ САМО И ЕДИНСТВЕНО, ЧЕ ТИ ИМАШ ПРЯК, ЛИЧЕН МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС ОТ ТОВА!
                            В интерес на истината, отбелязвам, че понякога пишеш и верни и правилни неща /като например това, че не са осигурени достатъчно адекватни защитни средства за медиците/, дори съч гладсувал положително за това мнение, но това е по-малко от 1/ЕДИН/ процент от всичките ти мнения по тази тема!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

                              Това, че ти си изнежен и кекав и предполагам всяка зима се увиваш с шалче, около врата, когато излизаш навън е в резултат на това, как са те отглеждали родителите ти и какъв живот живееш ти! Не се заяждам, съдейки по написаното т теб, ти си с разклатено здраве. Никога досега на съм боледувал от грип /чукам на дърво/. Не си спомням за това. Да карал съм пневмония като 18 годишен, която беше хваната много навреме и съм без щети. Тогава, още не пушех. Лично време не нося дебели дрехи, но и никога не съм би изнежван от родителите ми!.
                              Работата ми е свързана с контакти с много хора, така, че съм от изложените на риск. Всички зими, колегите мчи и приятелите ми се чудат, как хода на ниски температури по сако и риза /палто слагам само при мокър сняг, а яке нося, когато съм на лов или на преход в планината/....Други се увиват с 3-4 ката дрехи, с шалове, шапки и пак са болни...Всяка зима така!
                              За капак съм и страстен пушач! Така, че е до организъм, но и до начин на живот! ако сте изнежени, ще боледувате и ще сте кекави....Това е!
                              НЕ СЕ ИЗНЕЖВАЙТЕ!!!!
                              Никога не съм вземал болничен, Никога не бях боледувал от каквото и да е.
                              Изнежен викаш. Приказвайте си безпочвени глупости
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

                                Аиде и ти в групата важно е да се плюе по Тръмп защото е харесвал евтино лекарство... И понеже и баце се е похвалил ще плюем по лекарствот....


                                Иначе колко ще си щаслив да поръчаме

                                Ремдисивира $1000 опаковка като знаеш че 15 от учените в комисията удобрила го в САЩ имат директни връзки с пройзводителя (дизклоузвани че взимат пари от пари от производитля (спонсорства такси за говорен) като уж доказания ефект е че ускорява възстановяването от 15 на 11 дни не е доказано че лекува

                                При това скъпото има и за крадене и компанията се знае че дава
                                Че аз харесвам Тръмп. Той си е истински. Обаче не ме интересува какво лекарство ми рекламира и какво отрича. Той не е доктор и неговото мнение е без значение за мен. При това не е мой президент, та неговите грешки или недостатъци не ме вълнуват.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X