Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеНа пияните вече се прави задължителен тест? Прекрасна новина! Дали е истинска?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеA споко, после същият подскача, като се смея, че сме сложили шапкар-хирург за шеф на щаба при пандемия и му викам годжи с униформа. ....
Коментар
� -
Във Wuhan преди строгите мерки на глобална карантина на един диагностициран с коронавирус е имало 9 недиагностицирани.
Направете си сметките и изводите за София и България.
En Chine, une étude pilotée par Columbia University a abouti à la conclusion que la fraction des «infectés non répertoriés» était de 86% dans la ville de Wuhan avant le début des mesures de confinement prise fin janvier. En clair : près de 9 malades sur 10 seraient passés sous le radar de la détection.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеБил е намерен пиян на улицата в безпомощно състояние, закаран е в Пирогов и му е направен бърз тест, който се е оказал положителен.
На пияните вече се прави задължителен тест? Прекрасна новина! Дали е истинска?
Коментар
� -
Китайски медици са установили взаимовръзката между времето и разпространението на заразата
http://kanal3.bg/news/world/118467-V...a-koronavirusa
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Винаги съм се удивлявал на подобни оценки за другите, на които нито познаваме работата им, нито експертизата им - черта, която е така характерна за нас и е нескопосан опит за самоидентификация, като придърпваме от същността им, за да завием с нея оголените места на нашите неспособности. Сега излиза, че ти си по-голям полковник от него, по-голям служител на НСО и по-виден експерт - това е всичкологията и смешното. Ами, добре, не ми пречи да ти го призная, но аз слушам какво и как говори, анализирам за себе си чутото и ако има нещо ценно и интересно, го приемам за допълнително знание или информация. А това, което казваш ти за него - просто не ми върши никаква работа по разбираеми причини.
Апропо, станали сме много нетолерантни (включително аз) към чуждото мнение, което е безкрайно отвратително и е трудно да има дискусия в този ред на мисли. Но и на мен ми писва от уникално филмирани индивиди, които се страхуват от сянката си и виждат смърт навсякъде. Сигурно и аз ги дразня с бодряшкия си оптимизъм, но
Днес минах през парка (Гео Милев, за незапознатите с моята локация, която никога не съм крил), за да си купя хляб от една много хубава семейна пекарна. Всичко точно, бачкат си хората и т.н. Излизам си с хляба и тръгвам към колата - ми то навсякъде кучкар до кучкаря, мила моя майно льо - всеки си пуснал помияра без каишка, абсолютно в нарушение на разпоредбите, да тича навсякъде и да ръси лайна и зарази. Един такъв помияр даже ми скочи "да си играел" - толкова псувни отнесе собственика му, който имаше благоразумието да не ми отвърне, щото иначе сигурно щях да го пребия! Та от корона може и да оцелеем, но от човешка глупост - не, тя ще си стои завинаги с нас. А един човечец даже направи забележка на поредната тумба кучкари, събрали се в групичка като тъмнозелени и заели цялата пътека, че няма отстояние от 2 метра и не може да мине покрай тях - щяха да го изядат с порой от думи. Е, това е - загледали сме се в някакво грипче, но не виждаме цялостния разпад на човешката цивилизация...
Наздраве - станал съм като рашките, дето само подушвали хляба и пиели водка, аз подушвам спиртосаните си ръце и нагъвам рънъ през 5 минути - зер, апокалипсис иде, няма да го посрешам гладен я, пък и тая тоалетна хартия за какво ми е иначеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Т нар полковник Николай Марков, бивш служител от НСО, който го разкарват по разни кабеларки, като панаирджийска мечка, определяйки го като цитирам: "виден експерт по сигурността", е една самоходна пародия и смешник! Един експерт по ,,всичкология", ,,разбиращ" от военнни работи, през геополитика, та до коронавирус...Смешник пълен е тоя Николай Марков!
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАко всичките комунисти бяха като днешните китайски "комунисти", светът щеше да е рай
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Е това е яко
https://mobile.twitter.com/wattsupwi...73679671787520
Там където има малария и са използвали лекарства против нея - няма корона. Цъкнете на картинката да разгледате и двете карти. Другото обяснение е че са все страни ти третия свят и не правят тестове.
https://www.breitbart.com/politics/2...mpression=trueLast edited by mathematician; 19.03.2020, 09:22.
- 1 like
Коментар
� -
Заразените в България вече са 94. Имаме и трети починал човек - възрастната жена от Пирогов с коронавирус и инсулт. Има още един човек със съмнения за коронавирус в Пирогов, който е със силна дихателна недостатъчност и вече е сложен на апарата за интубиране, но все още не е излязла неговата проба.
Мутафчийски поясни, че голяма част от 94-те лица с положителни проби не са хоспитализирани. Настанени в столичните болнични заведения са само тези, които имат двустранни бронхопневмонии, но все още са без признаци на дихателна недостатъчност.
Има и случай на избягал от Пирогов болен с коронавирус. Бил е намерен пиян на улицата в безпомощно състояние, закаран е в Пирогов и му е направен бърз тест, който се е оказал положителен. След като отрезнял, избягал от Пирогов, и полицията се е юрнала да го търси. Намерила го е на гарата и го е върнала в Пирогов. Сега му правят истински тест, за да видят дали ще се потвърди резултата от бързия тест.Last edited by Mateev; 19.03.2020, 09:05.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеСа нещо за китайските комунисти да кажеш?Last edited by barbaron; 19.03.2020, 08:50.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеГатанка: Колко грама мозък има една кокошка, която когато курника се запали, вика:
"Не бойте се, другари, петела каза, че няма страшно, ще победим!"
А най-смешното е, че довчера настолната 'и книга беше "Капиталът", а днес е "Библията"
А пък "1984" ползва като параван
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Именно те настояваха приватизацията да се направи "максимално бързо" като прекрасно са знаели какво ще се случи... и точно като едни лешояди ни "наръфаха", взеха евтини заводи и тн. Освен това ни унищожиха индустриалната база, за да може да купуваме всичко от тях, аз съм 1000% сигурен, че заводите на НРБ, щяха поне достатъчно спирт и предпазни маски/облекла да произведат.
Приватизацията беше неизбежна! Да не говорим, че голяма част от приватизираните предприятия имаха такива огромни дългове, апритежавата амортизирани дълготрайни материални активи, че естествено се приватизиранха на по ниска цена.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеПолк. Николай Марков казва в това интервю, че службите са знаели за вируса още от 2018 г. Възможно ли е това или го вкарваме в графа "пчеларство"?
https://www.youtube.com/watch?v=n3co2rKyE8A
Коментар
�
Коментар