Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Не ми приписвай глупости. Не съм казвал че немците лъжат а че просто не дават цифрата на критичните. Ти понеже ни караш да мислим, помисли и ти и ми обясни как от двама критични в Германия станаха 100 умрели. Идват си мъртви директно в интензивното?
Коментар
� -
https://www.investor.bg/na-fokus/441...ojenie-300885/
Какво правим сега?
Има ли или няма блокади?
Ще има прегласуване, значи промените в закона не са в сила.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Британците тепърва има да видят освен празни трибуни, и празни ясли.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеАнгличаните щели да си доиграят цели 9 кръга на футболното първенство, заради парите за отборите по договори за реклама и тв. права.. Дано ги играят на празни стадиони, защото ако се натъпчат с хулиганите, това ще ги дозавърши
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ето едно доказателство /макар и косвено/, че правителството счита, че Националният оперативен щаб за противодействие разпространението на коронавируса. Това според мен е признание, макар и не директно заявено, че Оперативния щаб не се справя с поставените му задачи.
Създава се постоянно действащ Медицински съвет:
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...vid-19-6107228
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...vid-19-6107228
Коментар
� -
Не ми приписвай глупости. Не съм казвал че немците лъжат а че просто не дават цифрата на критичните. Ти понеже ни караш да мислим, помисли и ти и ми обясни как от двама критични в Германия станаха 100 умрели. Идват си мъртви директно в интензивното?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Три възможни неща
1. Май доста немци са го хванали от ски курорти в Австрия и Швейцария - те са в най-активната си възраст
2. Възможно е да е мутирал (на всяко размножаване от заразена клетка може да е копиран грешно) и мутацията да е по малко смъртоносна
3. Механизма на каране болеста за тежък случай е удряте като грип караш го на 5-6 ден почваш да се чустваш по-добре че ти минава и след това те сваля и те праща в болница (може да са няколко дни назад от това)
https://www.dailymail.co.uk/news/art...ronavirus.html
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ъхъ, да, немците лъжат, англичаните лъжат, само италианците не лъжат и дават верни и точни данни. Хайде стига, всеки може да си измисля и да натъманява данните както и за каквото намери за добре - има много заразени - супер, вярно, няма - лъжат, занижават. Да не вярваш на немците, дето са записвали дори златните зъби на евреите по време на ВСВ, а да вярваш на доказани лъжци като южните нации (да напомням ли маляките и еврозоната - италианците не са много по-различни), е най-малкото натамъняване и нежелание да се гледа реално. Разбираемо е, заели сте позиция, че всички ще измрем, ма засега има само трима умрели - вчера са умрели повече при катастрфи. Оп, сега разбрах зашо спряха движението, за да няма катастрофи, щото мислят за нацията.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
ЗА тези разлика пак имам обяснение и разни идеии за споделяне.
Но нека хапнем, пиинем неколко ракии и дремнем. Нема само Грую да блажи по време на ,,чумата,,
- 1 like
Коментар
� -
Германците просто спряха да дават данни за критичните случаи. Това "2" си стои сигурно от седмица, ако не и повече, което няма как да стане при толкова заразени. Не е възможно "критични" да са двама, а да умират 15.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИма някаква странна аномалия при трите големи латински страни. Сериозно болните и критичните случаи са Италия - 2857, Испания - 1612, Франция - 1525. В Германия са само 2, Корея - 59, Швейцария -141, ОК - 20, Авсрия - 15. Норвегия - 28, Канада - 1. Що така, бе Миме?! Неам обяснение. Но високата смъртност при първата група е именно затова.
П.п. Португалия само 26. Значи не е нещо до езика, да ги предразполага повече.
Но нека хапнем, пиинем неколко ракии и дремнем. Нема само Грую да блажи по време на ,,чумата,,
- 1 like
Коментар
�
Коментар