IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Не ми приписвай глупости. Не съм казвал че немците лъжат а че просто не дават цифрата на критичните. Ти понеже ни караш да мислим, помисли и ти и ми обясни как от двама критични в Германия станаха 100 умрели. Идват си мъртви директно в интензивното?
    Хъмпи, хипотези много - може след аутопсия да се разбира, че са починали от короната, знам ли? Ма априори да наричаш немците лъжци, при положение че това е най-педантичната нация в Европа, а и дъртата яловица си мечтае да види още умрели, е най-малко немислещо. Интересен човек си, но и ти не си сред тези, които могат да си признаят грешката,а това тръгване с главата напред, само и само да се докаже, че е прав. Желая успех и здраве, както и винаги да си прав, само не и за короната!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Карантина е. Направих си селфи за спомен

Коментар

Не ми приписвай глупости. Не съм казвал че немците лъжат а че просто не дават цифрата на критичните. Ти понеже ни караш да мислим, помисли и ти и ми обясни как от двама критични в Германия станаха 100 умрели. Идват си мъртви директно в интензивното?
        Нямаме поглед върху събитията, но не е невъзможно много да са измрели скоропостижно по домовете. Не се изпуска достатъчно информация.

Коментар

• https://www.investor.bg/na-fokus/441...ojenie-300885/
          Какво правим сега?
          Има ли или няма блокади?
          Ще има прегласуване, значи промените в закона не са в сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Британците тепърва има да видят освен празни трибуни, и празни ясли.
            Аз не сакам аз да съм добре сакам ингилизът да е зле,проблемът е че всички ще станем зле пък кой ще се оправи само всевишният знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
              Англичаните щели да си доиграят цели 9 кръга на футболното първенство, заради парите за отборите по договори за реклама и тв. права.. Дано ги играят на празни стадиони, защото ако се натъпчат с хулиганите, това ще ги дозавърши
              Британците тепърва има да видят освен празни трибуни, и празни ясли.

Коментар

• Англичаните щели да си доиграят цели 9 кръга на футболното първенство, заради парите за отборите по договори за реклама и тв. права.. Дано ги играят на празни стадиони, защото ако се натъпчат с хулиганите, това ще ги дозавърши

Коментар

• Ето едно доказателство /макар и косвено/, че правителството счита, че Националният оперативен щаб за противодействие разпространението на коронавируса. Това според мен е признание, макар и не директно заявено, че Оперативния щаб не се справя с поставените му задачи.
                  Създава се постоянно действащ Медицински съвет:

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...vid-19-6107228

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie...vid-19-6107228

Коментар

Ха, това е интересна хипотеза. Може да се окаже, че са дошли и на собствен ход. Статистиката е измислена от Гьобелс. Като видял магията на числата, запретнал ръкави и като философ подредил по същия начин и думите.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

Три възможни неща

1. Май доста немци са го хванали от ски курорти в Австрия и Швейцария - те са в най-активната си възраст

2. Възможно е да е мутирал (на всяко размножаване от заразена клетка може да е копиран грешно) и мутацията да е по малко смъртоносна

3. Механизма на каране болеста за тежък случай е удряте като грип караш го на 5-6 ден почваш да се чустваш по-добре че ти минава и след това те сваля и те праща в болница (може да са няколко дни назад от това)

https://www.dailymail.co.uk/news/art...ronavirus.html

Това с мутирането ми се чини най-правдоподобно. Което ще рече, че вирусът се омаломощава. Затова пък все още служи като повод за паника и стопанско-политически манипулации.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ъхъ, да, немците лъжат, англичаните лъжат, само италианците не лъжат и дават верни и точни данни. Хайде стига, всеки може да си измисля и да натъманява данните както и за каквото намери за добре - има много заразени - супер, вярно, няма - лъжат, занижават. Да не вярваш на немците, дето са записвали дори златните зъби на евреите по време на ВСВ, а да вярваш на доказани лъжци като южните нации (да напомням ли маляките и еврозоната - италианците не са много по-различни), е най-малкото натамъняване и нежелание да се гледа реално. Разбираемо е, заели сте позиция, че всички ще измрем, ма засега има само трима умрели - вчера са умрели повече при катастрфи. Оп, сега разбрах зашо спряха движението, за да няма катастрофи, щото мислят за нацията.

Коментар

• Това са държави с огромен брой мангали, които не се спират и щъкат насам натам. И нашите цигани, ако не бъдат заключени, лошо ни се пише.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

ЗА тези разлика пак имам обяснение и разни идеии за споделяне.
                            Но нека хапнем, пиинем неколко ракии и дремнем. Нема само Грую да блажи по време на ,,чумата,,
                            Мани го тоя! Само с вискито, де изпи по време на карантината, можеше цела България да дезинфекцираме. Добре че затворихме Кръчмата. Иначе и дезинфекциозните препарати щеше да надига.

Коментар

Германците просто спряха да дават данни за критичните случаи. Това "2" си стои сигурно от седмица, ако не и повече, което няма как да стане при толкова заразени. Не е възможно "критични" да са двама, а да умират 15.
                              Ми, другите, дето съм споменал. Или Австралия - 2, Чехия - 7, Дания - 42 и т.н. Не давам тълкование за отклонението в тоя "Латински съюз", само установявам, че е много изразено. Те самите трябва да дадат разяснения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                                Има някаква странна аномалия при трите големи латински страни. Сериозно болните и критичните случаи са Италия - 2857, Испания - 1612, Франция - 1525. В Германия са само 2, Корея - 59, Швейцария -141, ОК - 20, Авсрия - 15. Норвегия - 28, Канада - 1. Що така, бе Миме?! Неам обяснение. Но високата смъртност при първата група е именно затова.
                                П.п. Португалия само 26. Значи не е нещо до езика, да ги предразполага повече.
                                ЗА тези разлика пак имам обяснение и разни идеии за споделяне.
                                Но нека хапнем, пиинем неколко ракии и дремнем. Нема само Грую да блажи по време на ,,чумата,,

Коментар

Working...
                                X