IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мачу Пикчър

а не че пчелната отрова убива вируса. Две различни неща са. И аз не съм видял все още нито един заболял, нито пък да е развил симптоми на COVID-19
    Първото е вярно, а за истински заболели, питай някой дето работи във болница.

Потвърдени случаи - Медицински персонал
    Лекари 144
    Медицински сестри 149
    Санитари 71
    Фелдшери 5
    Други 44
    ОБЩО 413

Коментар

• Първоначално изпратено от Мачу Пикчър Разгледай мнение
      Там пише, че
      От изследвани 5115 пчелари в епицентъра на коронавируса в Китай - Ухан, няма нито един заболял, нито пък е развил симптоми на COVID-19.

Медицинско изследване от Ухан сензационно: Пчелна отрова убива К-19! - блиц

а не че пчелната отрова убива вируса. Две различни неща са. И аз не съм видял все още нито един заболял, нито пък да е развил симптоми на COVID-19
      Пчеларите са дисциплинирани и стриктни хора. Не се събират повече от двама и цял ден ходят със защитно облекло.

Коментар

• Сензация: Специалисти от САЩ спряха действието на К-19 без ваксини и лекарства
        Last edited by RUBLA; 02.07.2020, 10:21. Причина: Забранен линк!

Коментар

• К19 още март 2019 г. в Каталуня: Университетът на Барселона

https://19min.bg/news/8/135981.html?...mYyq2wQLD9ncDk

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
            Е... аз тъкмо виждах Матеев вече милиардер. Сигурно и той за момент се е видял....
            Пчеличка на цената на ампула Ремдесивир(390 долара по днешния курс).
            Спокойно - има си начин пчелната отрова да се "дои" от пчелите, без да ги убива. Стига наистина да има нужда от нея, лесно може да се организира начин за нейното производство в неограничени количества. И понеже производителите ще са много по целия свят, конкуренцията ще свали цените с много.

Коментар

• Е... аз тъкмо виждах Матеев вече милиардер. Сигурно и той за момент се е видял....
              Пчеличка на цената на ампула Ремдесивир(390 долара по днешния курс).

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Проблемът с тази информация обаче е нейния източник (blitz.bg), който не се счита за много надежден.

Напълно ли си безпомощен да потърсиш информация извън Блиц? В конкретния случай информацията в Блитц е точна, но напълно лишена от съдържание, освен анекдотично. Това че някъде нещо нямало не означава абсолютно нищо. Особено при смешен брой като 5000.

"Bee venom therapy may help in reducing the inflammation of COVID 19, but it doesn't help prevent it. I'm currently COVID positive and I've probably had in excess of 200 stings so far this year"

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7190514/

https://ucanr.edu/blogs/blogcore/pos...?postnum=42641

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                  Чудя се кво ще стане ако тестваме всички предприятия с над 100 работещи в страната!?
                  ще ми преебете баса, това ще стане - я, кротичко, с по под 2500 теста и да си вадим по 50-60 заразени. Дори и за най-големите звездолети е ясна кУрелацията - повече тестове=повече заразени. Та ако се изтестват всички такива предприятия, сигурно ще имаме седмици (не дни) с по над 1000 заразени на ден. И те тогава ще настане Апокалипсиса на писанията
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Чудя се кво ще стане ако тестваме всички предприятия с над 100 работещи в страната!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение
                      Специално за г-н Матеев
                      Статията е много интересна. Ако се потвърди и от други научни източници, че пчелната отрова наистина е лекарство против коронавируса, то това автоматично означава, че сме победили коронавируса.

Проблемът с тази информация обаче е нейния източник (blitz.bg), който не се счита за много надежден. Иначе ако му вярвахме, досега са открити една камара лечения за коронавируса - кафе, пелин, пчелна отрова, някакви наногъби и какво ли не още:

https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveop...ews754968.html
                      https://blitz.bg/zdrave/senzatsiya-s...ews753436.html
                      https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveop...ews755102.html
                      https://jenata.blitz.bg/zdrave/sirop...a-koronavirusa

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение
                        Специално за г-н Матеев
                        Там пише, че
                        От изследвани 5115 пчелари в епицентъра на коронавируса в Китай - Ухан, няма нито един заболял, нито пък е развил симптоми на COVID-19.

Медицинско изследване от Ухан сензационно: Пчелна отрова убива К-19! - блиц

Last edited by mibova; 01.07.2020, 13:42.

Коментар

• как е днес, ще умираме ли, какво ще правим? Че ми е мъчно едно таквоа само да живеем - просташко е някакси да ти казват, че те удрят с невиждана ярост и че ще измираме яко, а за 4 месеца "С" ковида чума проклета да са починали има-няма 0,5% от всички починали у нас за периода, ма нищо, нищо, щом генералгоджи го е казал, че се умирга яко, няма как.

А ето и в любимата на някои хора, изпадли в Хистерия, Хиспания какво става:

Бpyтният вътpeшeн пpoдyĸт нa Иcпaния ce e cвил c 5,2% пpeз пъpвитe тpи мeceцa нa гoдинaтa в cpaвнeниe c пpeдxoднoтo тpимeceчиe, ĸoeтo e нaй-гoлeмият cпaд зa cтpaнaтa oт пoнe пoлoвин вeĸ. Toвa пoĸaзвaт дaнни oт нaциoнaлнaтa cтaтиcтичecĸa cлyжбa (ІNЕ), пишe Аѕѕосіаtеd Рrеѕѕ.

Мда, икономиката, глупако, икономиката, както е казал един учен човек, но кой ли е той пред Спасителя в ръжта генералгоджи, докато уста проклина цял вСелена. Еххх, ковиде, чумо проклета, май беше по-добре от (С) теб да умрем, нежели от глад, като един сущий Македонски от "Немили-недраги"....
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                            29.06.2020
                            4 525 теста, 140 заразени, 31 в интензивно отделение, 4 починали
                            30.06.2020
                            3 433 теста, 158 заразени, 32 в интензивно отделение, 7 починали

Коментар

• Специално за г-н Матеев
                              От изследвани 5115 пчелари в епицентъра на коронавируса в Китай няма нито един заболял, нито пък е развил симптоми на COVID-19

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                В американската ваксина може всичко да сложат,но в руската и китайската едва ли ще има такива екстри.
                                Германците едва ли ще позволят чужда държава да командори техните граждани.
                                Ха ха ха ми че те от 1945г ги командорят

Коментар

Working...
                                X