Искат ново затваряне на граници за ЕС.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Bertram - очакваш ли повишаване на преките данъци?
Аз ако съм по 10 за неосновно жилище - т.е не ти е с този адрес личната карта.
Едно семейство с малки деца макс 2 имота - по един на родител. Който иска повече - ФИРМА или да си плаща ДЕБЕЛО. За фирма същия дебел данък, ама пък там си ги приспадаш разходите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982https://www.capital.bg/politika_i_ik...oto_e_star_no/
Таман Песимиста и Бонка(Колчагов,Колето,Купата,Мегаминд,Купинър,.... .и така нататък)се зарадваха на новото метро,че ще им вдигнело цените и....Перловската вада,им извади червен картон...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
На Маджаров сиренето( и не само) и аз го обичам. И за да го вържем с темата- яжте хубава храна за да сте здрави и да можете да следите цените на имотите
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЛевчо,твойто любимо сирене на маджаров,дето било на 16 лева,сега е на 12,89 ,това сега инфлация ли му се вика или какво ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
При такива предложения, се подразбира, че мъжът плаща винаги. Както и при излизания навън.
Вече като са двойка, може да си делят разходи за някой неща, като живеят заедно.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тука си много прав си. оня главния прокурор нали така пребори битовата престъпност - колко ракия взе на хората.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не говоря за екстрите а за акциза.Ако е платен акциза си пази документа.Познавам хора които загазиха...Сварят по двайсетина литра ракия и не пият така в годините се натрупват количества и при проверка върви доказвай че не си пил
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
варена е на легален казанс филтрация и всички екстри
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Сутрин, обед и вечер и пак ще напълнее Евго. Аз 9 кила качих за 7 дена на бодрум
Коментар
� -
Тва с ракията внимавай..и не пиши тука.с филтрация и всички екстри
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
кладенец с дебит 6 кубика на час (измерен, че поливам от него 45 декара)
трифазен ток
външен нужник
градина ( домати , лютеница правихме тази година)
лозе (половин тон вино + 120л чиста гроздова ракия)
овошки
това в 5 декара двор (пред който имам 45 декара оградени и изградена поливна инсталация ф63 основна тръба + капково в насаждения - не лавандула)
склад пълен с инвентар, който ме прави 100% независим от външни хора (трактор, камионче,10 вида прикачен инвентар сега съм поръчал още един)
в проект - втори склад 200кв и 2 малки къщички (50-60кв) бързо строителство (сега оглеждам)
джакузи, японска баня, сауна , йога купол - след товаако не ми свърши ентусиазма.
криза на средната възраст
Коментар
� -
А тя дали ще има пари да си платиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
�
Коментар