Първоначално изпратено от Kris_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Сега влизането в еврото може да даде пауза. Но почнат ли да раздават кредити за гредореди …и цената да е 100 000 …
Свиквайте с тези цени. Само за направата на басейна са излети 10 тона бетон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетия цитати така се объркаха
че за момент си помислих, че крис чака майстора с новата му прическа
дали е подходящ момента да тегля една майнаLast edited by X_Y; 02.05.2025, 00:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това са фини процеси
само бъртрам има рецептори да ги усетиLast edited by keep_calm; 01.05.2025, 22:53.
Коментар
-
това са фини процеси
само бъртрам има рецептори да ги усети
Абе много дълго, десетилетия ...Last edited by keep_calm; 01.05.2025, 22:54.
Коментар
-
Да. Разбрал си ме правилно. Наближава подобен процес. Не го ли усещаш?
само бъртрам има рецептори да ги усетиLast edited by keep_calm; 01.05.2025, 22:53.препоръка е
Коментар
-
Да. Разбрал си ме правилно. Наближава подобен процес. Не го ли усещаш?Last edited by keep_calm; 01.05.2025, 22:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нема бе, той сам така се е омотал, че нема нужда.
Но, ако всичко, което дрънка е вярно, е индикация за край на период, който ми е добре познат.
Почнат ли банките да раздават кредити на куцо и сакато рано или късно нещата приключват по един и същи начин.
Предишният подобен период беше 2013-2014 година.Last edited by X_Y; 01.05.2025, 22:12.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Майстора233;n4267938]Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Говориш за това което е дошло в кантората, а то се движи със значителен лак от реалните икономически събития .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
къдде това по хиспания ли
тук кредитите бяха докъм края на 2008
после започнаха да надуват лихвите по влоговете[/Last edited by keep_calm; 01.05.2025, 22:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Много ми хареса това мнение, че за инвеститорите в имоти трябват топки, а и за това, че винаги имате план Б. Все едно, че аз съм го писал това...на перона, обаче има дефицит на топки
Коментар
-
къдде това по хиспания ли
тук кредитите бяха докъм края на 2008
после започнаха да надуват лихвите по влоговете
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Как да не се разбира? Бях пуснал платежно към нотариус за 28к лв, където в основанието пишеше "нот услуги". Нека да покаже такова, и ще се съглася, че е купил и то през брокераз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
колко и е данъчната оценка на тази къща, че ме заинтригува с тези ипотеки на 100 годишен гредоред
банките трябва много сериозно да са се 'разпасали', че да финансират подобни имоти без допълнително обезпечение.
ПП бетере стига и ти - понеже не си пускал подобни снимки от които нищо не се разбира
Коментар
Коментар