IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Старите жилища се продават за 3 седмици ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

===2079===

Амааа...Как така?! Нали тук местните понижители казаха, че пазар на тези цени НЯМА! (ветерчо...)

Коментар

• Къщите в комплекси във и около София са поскъпнали с над 51% от 2020 г. насам - Investor.bg

===2079===

...А през 2020 един имотен гуру от Ереван чекаше гоУемо МЯУ... Сега неговия падуан чете и се развива зазидан в деЦката.

Коментар

• Модераторите защо оставяте тези полюции?

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

Пишеш глупости, а на такива не отговарям!
          Напротив - аз пиша само умнотии, глупостите ги пишете вие !

Официалния курс лев-евро е отговарял на реалния курс лев-евро до 2020-та.
          В момента официалния курс не отговаря на реалния и то с много.
          Затова искам някой от вашата групичка на бордажиите да напише и да каже какво следва, след като се разбере, че бордчето ви е избушено и няма как да ви пуснат по официален курс...
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Тъй-тъй... сега напиши какво ще се случи когато се разбере, че в момента бордът е избушен, и официалния курс лев-евро повече не отговаря на реалния, и то с много...
            Пишеш глупости, а на такива не отговарям!

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
              Влизането в еврозоната /ако стане от 01.01.2026 г./ ще е гарантирано по курс 1.95583 лв. за 1 евро. Това дори е законодателно скрепено - Съгласно закона за въвеждането на еврото в РБългария /от 19.08.2024 г./- Чл. 5. Официалният валутен курс на лева към еврото е неотменимо фиксираният валутен курс на лева към еврото, определен в Регламент на Съвета, приет в съответствие с чл. 140, параграф 3 от Договора за функционирането на Европейския съюз.
              Има и още една разпоредба /закона за присъединяването към валутно-курсовия механизъм 2019-2020/ подобна на горната, но не ми се търси в момента!
              Защото знам в каква посока ще започнете да разсъждавате, затова да обясня: При вземане на решение за приемането на еврото и окончателно определяне при какъв курс ще бъде - се гласува от всички членове на еврозоната и страната която кандидатства, като решението е единодушно! Ако има промяна в курса, ние може да не гласуваме и съответно няма да влезем в ЕЗ при някакъв друг курс!!!
              Заради горното е важно да приемем еврото от 01.01.2026 г., защото до няколко години с тези наши политици със сигурност борда ще бъде най-малко променен - промяна на курса или премахнат /вече сме тръгнали натам - дефицити, дългове и т.н./, от което следва ....... не ми се мисли и пише ..............

Тъй-тъй... сега напиши какво ще се случи когато се разбере, че в момента бордът е избушен, и официалния курс лев-евро повече не отговаря на реалния, и то с много...

Коментар

• Влизането в еврозоната /ако стане от 01.01.2026 г./ ще е гарантирано по курс 1.95583 лв. за 1 евро. Това дори е законодателно скрепено - Съгласно закона за въвеждането на еврото в РБългария /от 19.08.2024 г./- Чл. 5. Официалният валутен курс на лева към еврото е неотменимо фиксираният валутен курс на лева към еврото, определен в Регламент на Съвета, приет в съответствие с чл. 140, параграф 3 от Договора за функционирането на Европейския съюз.
                Има и още една разпоредба /закона за присъединяването към валутно-курсовия механизъм 2019-2020/ подобна на горната, но не ми се търси в момента!
                Защото знам в каква посока ще започнете да разсъждавате, затова да обясня: При вземане на решение за приемането на еврото и окончателно определяне при какъв курс ще бъде - се гласува от всички членове на еврозоната и страната която кандидатства, като решението е единодушно! Ако има промяна в курса, ние може да не гласуваме и съответно няма да влезем в ЕЗ при някакъв друг курс!!!
                Заради горното е важно да приемем еврото от 01.01.2026 г., защото до няколко години с тези наши политици със сигурност борда ще бъде най-малко променен - промяна на курса или премахнат /вече сме тръгнали натам - дефицити, дългове и т.н./, от което следва ....... не ми се мисли и пише ..............
                Last edited by GG-BG; 05.03.2025, 15:39.

Коментар

Гений, я ни покажи да видим в кой закон пише, че до приемане на еврото курса е фиксиран.

Дал си някаква разпоредба от 2006-та, която на всичкото отгоре е отменена. Значи лъжеш ти, а аз казвам истината.
                  Показал съм, даже не е от 2006 а от 1997. И никъде не пише, че е задължително фиксиран - може да варира 15% на горе или надолу - но на вас копейките понеже сте прости са ви облъчили, че ще се приеме на някакъв невереоятно прецакан курс. Това с 15% процента за трети път го обяснявам.Това че ти не можеш дори да консумираш смляната информация е твой проблем.

И между другото никога нито една страна с валутен борд не е приела еврото на различен курс.
                  Last edited by pwise; 05.03.2025, 13:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise

Прости, по бай тошово време щеше да чукаш камъни в някоя кариера като "Слънчев бряг" защото хем си глупав хем много ти знае устата и лъжеш, за съжаление не с умисъл понеже няма интелект за това, а от простота.
                    Гений, я ни покажи да видим в кой закон пише, че до приемане на еврото курса е фиксиран.

Дал си някаква разпоредба от 2006-та, която на всичкото отгоре е отменена. Значи лъжеш ти, а аз казвам истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

При всяка криза и при всеки рестарт го отнасят депозитарите:-)))

Историята го е доказала. Парите винаги се движат само в една посока.
                      В периода 1998 - 2015 г. имаше високи лихви при българските банки и имаше смисъл от това да се държат парите на влог.

А като си набиеш кеша в "боклуци", после няма продажба и няма пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                        Тези пари на депозит хората са ги заработили, някой са ги отгладували, други са пестили или са работили извънредно.
                        При всяка криза и при всеки рестарт го отнасят депозитарите:-)))

Историята го е доказала. Парите винаги се движат само в една посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                          Моето мнение е, че скоро гнилите круши трябва да бъдат обрулени. Време е за рестарт, тези тонове пари по депозите е време да се изгорят:-)) Та няма значение дали левове или евро...курс и т.н.
                          Има и друг вариант, който няма да ти хареса:

войната да спре и златото да спадне.

Тези пари на депозит хората са ги заработили, някой са ги отгладували, други са пестили или са работили извънредно.

Коментар

• Моето мнение е, че скоро гнилите круши трябва да бъдат обрулени. Време е за рестарт, тези тонове пари по депозите е време да се изгорят:-)) Та няма значение дали левове или евро...курс и т.н.

Коментар

Гений, набий си ти в главата, че тея твои цитати дето си ги дал са от 2006-та година ! И са отменени отдавна вече не са валидни. Както и курса лев-евро, който цитираш отдавна вече не е валиден...
                              Единственият начин борда да падне е да дойде на власт някой от тия дето са Zа лева - рубладжиите.
                              Техните протежета от години пеят за 'независимия' лев ако, че сме в борд.

България след освобождението е имала 'независим лев' 2 или 3 пъти за по по-малко от 10г и винаги е завършвало с бясно печатане и фиаско.
                              Това промоутъри като Кузман и Копейкин няма да го кажат, но е факт.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Няма закон, в който да пише, че до приемането на еврото курсът е фиксиран.

Коментар

Working...
                                X