Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Изпреварила си ме. +1 Може да си успял, само и единствено ако ти така решиш. А какво ще решиш, зависи от собствените ти отговори на екзестенциалните въпросиНяма го Ив да каже как се справя с обратната връзка на този етап
според възможностите и желанията си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Интересно Бай ти Ганя Балкански , какво чувство за собствена удовлетвореност има. да питам аз.?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Изпреварила си ме. +1 Може да си успял, само и единствено ако ти така решиш. А какво ще решиш, зависи от собствените ти отговори на екзестенциалните въпросиНяма го Ив да каже как се справя с обратната връзка на този етап
.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наличието на линия предполага наличието на някакво ограничение. А аз мразя ограниченията, независимо от характера и вида имМакар че ...
Според мен човек е подвластен на желанията и възможностите си и непрекъснато търси баланс между тях. Когато двете линии / на възможностите и желанията/ не само се пресичат, а се припокриват в по-голямата си част, човек сам за себе си може да се смята за успял. Без значение е мнението на другите. Чувството за собствена удовлетвореност е важно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наличието на линия предполага наличието на някакво ограничение. А аз мразя ограниченията, независимо от характера и вида имМакар че ...
Според мен човек е подвластен на желанията и възможностите си и непрекъснато търси баланс между тях. Когато двете линии / на възможностите и желанията/ не само се пресичат, а се припокриват в по-голямата си част, човек сам за себе си може да се смята за успял. Без значение е мнението на другите. Чувството за собствена удовлетвореност е важно.
Няма го Ив да каже как се справя с обратната връзка на този етап
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Май, че слагаме каруцата пред коня. Би трябвало да е напротив.
Най-големите нещастия са ставали водени от искрени идеалисти.
Но подпомогнати от евреи.
А мен не ме интересува гмежта ви, интересуват ме себе си и хората около мен. Хората. С тях (мога да) си говоря като хората. Малко са и намаляват, но кво да правя - това ми е вкусът. Истината е въпрос на вкус.Last edited by eta orel; 22.05.2019, 15:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Като не посочи a, b, c, а се отплесна с пътища и пътеки, мога да задам въпроса и така - ти вървиш, по козя пътека - твойта линия е това. На нея има по - силен, по - умен и т.н. човек от теб. Той е статичен и не те пуска. Това е линията му. Отстрани седи друг и ви гледа сеира - неговата линия. Кой от трима ви е успешният?
Или асфалтова, права като стрела магистрала . Задтъстване. Не можеш да минеш. Кой е успешен? Ти, останалите участници , друг ?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Да се върна на Бога . Хипотетично - ти не вярваш в Бог! Съответно неговите закони за теб не важат и не ги спазваш ! Това си начертал ти - линията ти. Обаче идва вторият и третият и т.н. и ти налагат тяхната линия. Която е вяра в Бог, съответно - следване на законите му. Може би щото са тълпа, а ти самичък?
Та ти може да продължиш да не вярваш в Него, ама ще ти се наложи да спазваш законите Му. Кой е успешен? Ти, те или Бог? Коя линия е правилната ?Макар че ...
Мечо
Коментар
-
Изкуството иска жертви. Когато искаш намираш начин, когато не искаш причина / например извънземните / Можеш да вървиш по готовата пътека а можеш и да си правиш своя. Изборът е твой, спрямо това как смяташ че ти самата се чувстваш добре. Аз лично гледам да правя и двете. Понякога вървя по утъпканите и тук там си правя свои, както ми отърва.
Като не посочи a, b, c, а се отплесна с пътища и пътеки, мога да задам въпроса и така - ти вървиш, по козя пътека - твойта линия е това. На нея има по - силен, по - умен и т.н. човек от теб. Той е статичен и не те пуска. Това е линията му. Отстрани седи друг и ви гледа сеира - неговата линия. Кой от трима ви е успешният?
Или асфалтова, права като стрела магистрала . Задтъстване. Не можеш да минеш. Кой е успешен? Ти, останалите участници , друг ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Да - от егоистична гледна точка.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Да се върна на Бога . Хипотетично - ти не вярваш в Бог! Съответно неговите закони за теб не важат и не ги спазваш ! Това си начертал ти - линията ти. Обаче идва вторият и третият и т.н. и ти налагат тяхната линия. Която е вяра в Бог, съответно - следване на законите му. Може би щото са тълпа, а ти самичък?
Та ти може да продължиш да не вярваш в Него, ама ще ти се наложи да спазваш законите Му. Кой е успешен? Ти, те или Бог? Коя линия е правилната ?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Та ти може да продължиш да не вярваш в Него, ама ще ти се наложи да спазваш законите Му. Кой е успешен? Ти, те или Бог? Коя линия е правилната ?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Мен твоята линия хич не ме вълнува, както и на този третия. Мен ме вълнува само къде да нарисувам моята си линя и кой е от моята страна и кой не е. В този смисъл, светът не само че е ментален а е и холографски. Та относно Бог, не би следвало да те интересуват чуждите линии а твоята собствена, освен ако не смяташ че си се родила християнка, защото родителите ти са такива, или пък защото си се родила в християнска държава. Ето това е някой друг да ти чертае линиите и да ти слага рамките
Та ти може да продължиш да не вярваш в Него, ама ще ти се наложи да спазваш законите Му. Кой е успешен? Ти, те или Бог? Коя линия е правилната ?
Коментар
-
Мен твоята линия хич не ме вълнува, както и на този третия. Мен ме вълнува само къде да нарисувам моята си линя и кой е от моята страна и кой не е. В този смисъл, светът не само че е ментален а е и холографски. Та относно Бог, не би следвало да те интересуват чуждите линии а твоята собствена, освен ако не смяташ че си се родила християнка, защото родителите ти са такива, или пък защото си се родила в християнска държава. Ето това е някой друг да ти чертае линиите и да ти слага рамкитеГотино! Ако ти беше със семинарите , явно действат.
Коментар
Коментар