IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ракетни удари към Ел. Джон и Евго. Частично към Кавръчето, той е създал дете и чест му прави, че прави неистови усилия да поддържа у него усещането за истинския му баща. Калкулацията на моите пътувания на 380км. е несравнимо с неговите пътувания на 3000км. Има малка разлика, че цялата ми рода обича тези 380км. да ги преодолява по въздух и суша.
    Не искам да смятам колко десетки хилди евро съм оставил за билети и по хотели в Испания покрай детето,ей сега бившата пак ми вдигна нервите ,спа половин година ,сега ще купува билети да идват в последния момент, и на детето билета е 400 евра ,а можеше да взема по евтин/от зимата се пазаря с нея да доведе малката/ ,и испанеца и е бил червен картон ,ще си идва сама с двете деца в България ,останалите пари за другото дете билета и нейния билет е искала от баща си ,дето човека е на преклонна вързраст и тия дни е бил в болницата за операция ,идеше ми направо да я хвана и да я метна отнякъде ,после що съм и теглил една -такава мързелива жена не пожелавам на никой,даже и на най-големия си враг .
    Не и пука нито от баща,нито от деца ,нито от бивши,настоящи,даже и циганките са по стока ,остави

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

И ходете пеш - за здраве; не отивайте на море - има е.коли; нямайте деца - няма детски градини, само проблеми в караваната с тях; не притежавайте нищо освен дрехите, не оставяйте нищо на следващите поколения освен караваната. Съвременната мечта без съмнение.
      Ракетни удари към Ел. Джон и Евго. Частично към Кавръчето, той е създал дете и чест му прави, че прави неистови усилия да поддържа у него усещането за истинския му баща. Калкулацията на моите пътувания на 380км. е несравнимо с неговите пътувания на 3000км. Има малка разлика, че цялата ми рода обича тези 380км. да ги преодолява по въздух и суша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Лесните пари свършиха, време е да се захващаш за работа!
        Прав си. Сега съм се захванал да ремонтирам старо таванче и козметичен ремонт на старото къще, което според Бота 156-ти вече не съществува от амортизации, щото е на 90г.
        След това ще ремонтирам гараж и ще инвестирам във вендинг машина, щото много нови блокове край мен, като вдигнат лихвите на ипотекарите, ще пият кафе от машината.

Коментар

Няма да се засегна бате Пешо, щото не съм се възползвал от услугите им. Просто проверих на какво мога да разчитам в даден момент. В този въпросник даже само те питат дали жилището ти е собствено, а не колко имота имаш или на колко чиляци хляб даваш.
          Да те питам, в Плевен смениха ли тролейни те мотриси с НIGER? Щото при нас ги подмениха, ама ги гледам със спуснати пантографи
          Не разчитай на такива хиени.На много народ са откраднали и бизнеса и жилищата.В Плевен тролейбусите са нови и са същите като в София.Могат и с ток имат и ДВГ.Вече имаме и същите електробуси.В момента правят доста зарядни станции...Плевен като изключим Центъра Сторгозия и Дружба не е кой знае какво с градския транспорт.Промишлените зони са откъснати от града и повечето заводи си имат собствен превоз на работниците...Лошото е че заприличваме на София кола до кола кола връз кола и ужасяващи цени на жилищата....Не знам какво ще се случи с цените но си мисля че може би сега ще имам някакво задържане или лека корекция но после ще дойде ужасът....Един апартамент в София ще отиде на милион...Говоря за двустаен тухлен...Наемите ще полудеят и те и никой простосмъртен на заплата няма да може дори да си помисли да купи...

Коментар

Няма да се засегна бате Пешо, щото не съм се възползвал от услугите им. Просто проверих на какво мога да разчитам в даден момент. В този въпросник даже само те питат дали жилището ти е собствено, а не колко имота имаш или на колко чиляци хляб даваш.
            Да те питам, в Плевен смениха ли тролейни те мотриси с НIGER? Щото при нас ги подмениха, ама ги гледам със спуснати пантографи
            В случая, без даже минимално заяждане, да отбележа: Ако въпросникът им е такъв, само си помисли, колко са адекватни като "о/преценяващи" те (теб и всеки потенциален клиент).

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Извинявай приятел си но няма да ти спестя истината.Според мен са ти казали че си идеалният глупак за доене.Пак казвам не целя да те обидя а да те предпазя от тия измамници.Ако се засегнеш ще се извиня на мига.

Коментар

• Откраднато от ФБ:
                Ако те хванат че спиш на работа,
                Вдигни бааавно глава и издумай:
                - И благослови, Господи, моя шеф и фамилията му!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

най-комплексираните и агресивни типажи,които знам са яко антиджендър

това е модерното скинхедс за хора без самочуствие и ...топки уви.

оня унгарския анти джендър ...помните ли го..
                  светът е лудо място, но обикновено нещата не са такива каквито се представят
                  Е, ти не си като унгареца . При теб всичко е в унисон и няма разминаване . Защитаваш прайда и джендърството , но пък не се биеш в гърдите и да тръбиш че си големия мъжкар . Напротив .

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Ще бъде интересно да разкажеш как лично си пострадал от джендъри. Ако е удобно де.

Че аз и семейството ми сме страдали по времето на комунизма и руската измет която управляваше НРБ, но виж нито една жертва на джендърска агресия не познавам .
                    Tя джендърската агресия не е физическа , онзи . Тя е мозъчна , нравствена , морална и културна. И в този ред на обяснения е ясно как ти не можеш да бъдеш жертва на джендърска агресия .
                    Интересно е и как и колко си пострадал от ''куманизма и руснаците '' . Или ти се е случило нещо пиян на Слъчанка от руснаци , или не са те приели някога във ''вишуту'' с 3,20 и си го отдал на ''мръсните куманисти'' .

Коментар

Ти и на това ли ще ме учиш? Виж какво ми изпратиха:

Вашата оценка е 958 , което е страхотно. Вашият профил като кредитоискател е по-добър от 90% от останалите потребители в сайта ни. Вие сте желан клиент за всяка банкова и небанкова финансова институция. Може да се възползвате от потребителски или ипотечен кредит или други банкови продукти. Също така може да се възползвате от стоков кредит или лизинг, както и бърз кредит. Тази оценка е само, за да Ви ориентира за Вашия профил като кредитоискател.

Направете си пълна оценка, за да Ви предоставим по-точна и полезна за Вас информация с проверка в официални източници и ЦКР, както и съвет как да запазите своя страхотен рейтинг. По-високият рейтинг означава повече финансови възможности и по-добри условия за Вас.
                      Извинявай приятел си но няма да ти спестя истината.Според мен са ти казали че си идеалният глупак за доене.Пак казвам не целя да те обидя а да те предпазя от тия измамници.Ако се засегнеш ще се извиня на мига.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Сега има прекалено много избор в магазина. Пък дънки - то различни цветове, пък марки. Ми обувки - освен черни, има и кафяви, и бели, и в трите цвята на Томи Хилфигер. Пък храните - 20 вида хляб. Едно време имаше само Добруджа заводски и стига да не го изпуснат на земята от касите, беше много добър.

Разхайтихме се и прекарваме много време в магазина да избираме храни. Влизаш, един буркан домати от Сторко, малко олио (зехтина е за евроджендъри), майонеза Краси и локум Сладки времена. И да се връщаш да готвиш, преди да изключат телевизията в 22. Кой нормален човек е буден след 22.00ч?
                        Пак неистини.Днешната храна е пълен боклук отрова която убива хората...Не говори повече за домати че си смешен ти едва ли знаеш какво е истинска храна..Имало двайсе вида хляб ха ха ха има 20 вида шарени опаковки и отрова луксозно опакована отрова.За телвеизия изобщо не говори .По онова време имаше национална истинска телевизия и само в петък имаше руски новини и филми.Днес 200 канала бълват една и съща американска дришня от която се повръща на целият народ...Безсмислени холивудски турски бичкии и всякаква свинщина...Колкото и да не харесвах онези времена не мога да не призная че бяха по добри от днешното ....дори не мога да намеря дума да го характеризирам.Голяма работа че нямало кент и бонбони тик так...
                        Last edited by X_Y; 10.06.2022, 10:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

определено има залитания в скандинавието и северните държави, което не мога да приема, Но в България сме далеч от това и антиджендърството у нас си е чисто хейтене на база сексуалната ориентация НА ДРУГИТЕ.
                          Би ли оставил децата си да се радват на тази ...туристическа "атракция", рекламирана мащабно на всяка метро станция и историческа забележителност?
                          https://www.thisisathens.org/events/...nditional-2022

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Извинявам се, но специално в тая война самите военни действия са на последно място по важност.
                            еми като арабин ще спущиш стотинки върху бензиноколонката

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                              Тезите относно джендър идеологията и други оф-топици, може да доразвиете тук:
                              Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)

Спрете да пишете извън темата.
                              Извинявам се, но специално в тая война самите военни действия са на последно място по важност.

Коментар

• Найо тицин след Славейков Да качи Байконур.

Коментар

Working...
                                X