IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
    Тезите относно джендър идеологията и други оф-топици, може да доразвиете тук:
    Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)

Спрете да пишете извън темата.
    няма как да не оценя иронията.
    дискусия за геюве в тема "искате ли да се успешни"...
    ема така е, лявата лента е най-бърза.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Ами да. Защото навирате в очите на хората само сексуално дезориентирани. Кажете целите на идеологията си. Питай ги и на тебе да ти ги кажат.
      Shaquille Rashaun O'Neal known commonly as "Shaq is an American former professional basketball player who is a sports analyst on the television program ...
      https://www.youtube.com/watch?v=hZoZCoL91oU

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

определено има залитания в скандинавието и северните държави, което не мога да приема, Но в България сме далеч от това и антиджендърството у нас си е чисто хейтене на база сексуалната ориентация НА ДРУГИТЕ.
        Ами да. Защото навирате в очите на хората само сексуално дезориентирани. Кажете целите на идеологията си. Питай ги и на тебе да ти ги кажат.

Коментар

Пак опростяваш антиджендърството и го свеждаш до някаква си омраза към полове и раси.
          определено има залитания в скандинавието и северните държави, което не мога да приема, Но в България сме далеч от това и антиджендърството у нас си е чисто хейтене на база сексуалната ориентация НА ДРУГИТЕ.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

далеч не съм про, но мисля,че на света има много по-важни неща от сексуалната ориентация или расата на ДРУГИТЕ

само празен човек може да концентрира съществото си да хейти другите на база расова,верска или сексуална основа.
            А, ок. Това е така. Но от друга страна, нарастващият интензитет на джендърията става все по-натрапчив и дразнещ. До степен да "празнуваме" месец на нестандартните сексуални предпочитания, а по детския канал на Дисни да има травестит, облечен като принцеса. И тн.

Това ако не събужда "антиджендъризъм" в теб... Значи сме много различни https://www.bitchute.com/video/UazdYmz04qoB/
            Last edited by cyclop; 09.06.2022, 23:03.

Коментар

далеч не съм про, но мисля,че на света има много по-важни неща от сексуалната ориентация или расата на ДРУГИТЕ

само празен човек може да концентрира съществото си да хейти другите на база расова,верска или сексуална основа.

и понеже сме пичове съм 100% сигурен, че в Бълария мъжете сме много повече мъже от русите. Ако не вярваш питай рускиня някоя.Но това го пиша да ви намигна на кой се кланяте.
              Пак опростяваш антиджендърството и го свеждаш до някаква си омраза към полове и раси.

Коментар

и понеже сме пичове съм 100% сигурен, че в Бълария мъжете сме много повече мъже от русите. Ако не вярваш питай рускиня някоя.Но това го пиша да ви намигна на кой се кланяте.
                Ох, недей. Сакън.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

То ако не си "джендър"... Трябва да имаш някакво психично изкривяване за да си "про-джендър". Какво "про" може да има?

Коментар

най-комплексираните и агресивни типажи,които знам са яко антиджендър

това е модерното скинхедс за хора без самочуствие и ...топки уви.

оня унгарския анти джендър ...помните ли го..
                    светът е лудо място, но обикновено нещата не са такива каквито се представят
                    То ако не си "джендър"... Трябва да имаш някакво психично изкривяване за да си "про-джендър". Какво "про" може да има?

Коментар

Не трябва да опростяваш джендър идеологиата. Джендър идеологията се грижи да ти разбие цялата ценностна система, обществото. Да не знаеш от къде си и какъв си. Освен това е агресивна и човеконенавистна.
                      най-комплексираните и агресивни типажи,които знам са яко антиджендър

това е модерното скинхедс за хора без самочуствие и ...топки уви.

оня унгарския анти джендър ...помните ли го..
                      светът е лудо място, но обикновено нещата не са такива каквито се представят

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Сега има прекалено много избор в магазина. Пък дънки - то различни цветове, пък марки. Ми обувки - освен черни, има и кафяви, и бели, и в трите цвята на Томи Хилфигер. Пък храните - 20 вида хляб. Едно време имаше само Добруджа заводски и стига да не го изпуснат на земята от касите, беше много добър.

Разхайтихме се и прекарваме много време в магазина да избираме храни. Влизаш, един буркан домати от Сторко, малко олио (зехтина е за евроджендъри), майонеза Краси и локум Сладки времена. И да се връщаш да готвиш, преди да изключат телевизията в 22. Кой нормален човек е буден след 22.00ч?
                        Ммм пък сега като наложат да ядем много по-малко месо (напълно доброволно естествено, само с всички видове принуждение и ограничаване на избора) и като почнат да следят кой колко "въглеродни кредита" ползва за храна, ще стане толкова по-хубаво. И ако си ядеш послушно допустимото за месеца количество кюфтета от ларви и не мрънкаш, благодарение на високия социален кредит може да имаш и бонус към въглеродните кредити. Та да си купиш две яйца повече тоя месец. Ама не прекалявай с яйцата, че холестерола е опасен и ще ти падне я социалния кредит, я медицинския статус. Всичко това се задава с неочаквано бърза скорост.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Ще бъде интересно да разкажеш как лично си пострадал от джендъри. Ако е удобно де.

Че аз и семейството ми сме страдали по времето на комунизма и руската измет която управляваше НРБ, но виж нито една жертва на джендърска агресия не познавам .
                          Не трябва да опростяваш джендър идеологиата. Джендър идеологията се грижи да ти разбие цялата ценностна система, обществото. Да не знаеш от къде си и какъв си. Освен това е агресивна и човеконенавистна.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Ще бъде интересно да разкажеш как лично си пострадал от джендъри. Ако е удобно де.

Че аз и семейството ми сме страдали по времето на комунизма и руската измет която управляваше НРБ, но виж нито една жертва на джендърска агресия не познавам .
                            Сега има прекалено много избор в магазина. Пък дънки - то различни цветове, пък марки. Ми обувки - освен черни, има и кафяви, и бели, и в трите цвята на Томи Хилфигер. Пък храните - 20 вида хляб. Едно време имаше само Добруджа заводски и стига да не го изпуснат на земята от касите, беше много добър.

Разхайтихме се и прекарваме много време в магазина да избираме храни. Влизаш, един буркан домати от Сторко, малко олио (зехтина е за евроджендъри), майонеза Краси и локум Сладки времена. И да се връщаш да готвиш, преди да изключат телевизията в 22. Кой нормален човек е буден след 22.00ч?

Коментар

Така, че добре е да се освободим от евроджендърския съюз.

Коментар

Със зелената сделка ние се съгласяваме да не караме коли, да намалим храната и да стоим на студено, да бъдем заключвани и лекувани. Те се съгласяват да вземат всичките ни пари и са ги използват за налагане на джендър идеологиата навсякъде и да разпалват войни.
                                Така, че добре е да се освободим от евроджендърския съюз.
                                стига с тия опорки
                                иди живей в Гълъбово или Бобовдол

Коментар

Working...
                                X