IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ткзс-то с шеф някой шапкар на руска каишка

това ако се сбъдне мечтата русите да ни освободят от ЕС,НАТО и собствеността ни разбира се.
    Със зелената сделка ние се съгласяваме да не караме коли, да намалим храната и да стоим на студено, да бъдем заключвани и лекувани. Те се съгласяват да вземат всичките ни пари и са ги използват за налагане на джендър идеологиата навсякъде и да разпалват войни.
    Така, че добре е да се освободим от евроджендърския съюз.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Колега, Купата не го познавам, но Вие с Лева какво общо мислите, че имате с песимиста и Дъри та се слагате в едно изречение с тях ? Трябва да се опитате да си създадете поне приблизителна представа за нивото си. В едно сте прав, много невероятно изглежда не само да сте в един офис , но дори и да пазарувате от едни и същи магазини.

П.С. Питах и преди но не ми отговорихте. Как се кандидатства във Вашия клуб? Трябва ли да представям нотариални актове, снимки и т.н. или всеки си казва какви имоти има и другите му пляскат.
      2-3whiskys and start - 5houses,3flats,restorant, hotel on black sea .....
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Кредитния рейтинг не е в левове. Пак е число , .............
        Ти и на това ли ще ме учиш? Виж какво ми изпратиха:

Вашата оценка е 958 , което е страхотно. Вашият профил като кредитоискател е по-добър от 90% от останалите потребители в сайта ни. Вие сте желан клиент за всяка банкова и небанкова финансова институция. Може да се възползвате от потребителски или ипотечен кредит или други банкови продукти. Също така може да се възползвате от стоков кредит или лизинг, както и бърз кредит. Тази оценка е само, за да Ви ориентира за Вашия профил като кредитоискател.

Направете си пълна оценка, за да Ви предоставим по-точна и полезна за Вас информация с проверка в официални източници и ЦКР, както и съвет как да запазите своя страхотен рейтинг. По-високият рейтинг означава повече финансови възможности и по-добри условия за Вас.

Коментар

А , това ли било? Аз съм купил една къща за милион и половина. Кой е с по-ниска цена от мен да почвам да го уча ?
          Хахахаха, знаем ги тези басни за къщата -дървена съборетина, изплащана цял живот и без собственост на земята под нея

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Левчо алтернативния репликира:

На първо време можеш да започнеш мен да учиш. Аз досега съм закупил над 7 имота в 3 държави и съм продал 2. Тук в темата съм давал прогнози които до момента са относително точни.
            Имот за 1,5 млн не съм купувал. Ти да не си новата немска версия на виртуалния? Само питам, че ти няма да си първия понижител-мелеонер който си намира едни забравени 400К под възглавницата.
            Аз съм англоговоряща версия. На немски говоря само с конете си. Не знам какво да Ви уча, още съм нов учител. Вие ако имате въпроси питайте.

Баси къф хубав ден. То било много лесно.

П.С. Аз оше не съм продавал. Ако съм дарявал брои ли се ?

Коментар

А , това ли било? Аз съм купил една къща за милион и половина. Кой е с по-ниска цена от мен да почвам да го уча ?

На първо време можеш да започнеш мен да учиш. Аз досега съм закупил над 7 имота в 3 държави и съм продал 2. Тук в темата съм давал прогнози които до момента са относително точни.
              Имот за 1,5 млн не съм купувал. Ти да не си новата немска версия на виртуалния? Само питам, че ти няма да си първия понижител-мелеонер който си намира едни забравени 400К под възглавницата.
              Last edited by bulgarian lev; 01.06.2022, 08:17.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

На първо време е достатъчно да споделиш дали си купил/продал поне 1бр собствен (не унаследен или дарен) имот. Закупеният имот да е придобит със собствени средства, а не лесни кинти дадени ти от мама, тати или леля.

Коментар

И как става "селекцията" ? Как се решава кой кого ще учи, по обща стоиност на имотите или по брой имоти ?
                  На първо време е достатъчно да споделиш дали си купил/продал поне 1бр собствен (не унаследен или дарен) имот. Закупеният имот да е придобит със собствени средства, а не лесни кинти дадени ти от мама, тати или леля.

Коментар

Клуб не сме, но определено в темата би било редно да има някакъв начин да бъдат селектирани участниците. Не може хора не купили или продали нито един имот в живота си да учат хората с по 5+ имота, кога, как или къде се купувт имоти.
                    И как става "селекцията" ? Как се решава кой кого ще учи, по обща стоиност на имотите или по брой имоти ?
                    Last edited by segato; 01.06.2022, 06:59.

Коментар

Колега, Купата не го познавам, но Вие с Лева какво общо мислите, че имате с песимиста и Дъри та се слагате в едно изречение с тях ? Трябва да се опитате да си създадете поне приблизителна представа за нивото си. В едно сте прав, много невероятно изглежда не само да сте в един офис , но дори и да пазарувате от едни и същи магазини.

П.С. Питах и преди но не ми отговорихте. Как се кандидатства във Вашия клуб? Трябва ли да представям нотариални актове, снимки и т.н. или всеки си казва какви имоти има и другите му пляскат.

Клуб не сме, но определено в темата би било редно да има някакъв начин да бъдат селектирани участниците. Не може хора не купили или продали нито един имот в живота си да учат хората с по 5+ имота, кога, как или къде се купувт имоти.

Тук в местната понижителска фауна имаме двама индивиди на 40+ годишна възраст все още обитаващи деЦките (на единия деЦката е цял апсртамент) Един друг индивид пък първо се радваше на мекичките на мама, после се се премести в сървърното и накрая замина да сменя чаршафи някъде на 50км от Боденското езеро.

Имаме вече достатъчно несбъднати прогнози, за което би било редно да банват тези които ги дават, но не, бан получават тези които са познали посоката и тренда. Още ми е чудно с каква съвест и с какви очи някои мамини инвеститори все още пишат тук.

Собственици на унаследени или дарени имоти също бол, Обаче съвсем друго е когато човек е купил и продал поне по един СОБСТВЕН имот.
                      Last edited by bulgarian lev; 01.06.2022, 06:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Лева, който е доктор, Дъри-рентиерка на апарти и банкови офиси, Песимиста , апарт инвестор в ново на добри локации, Купата, инвеститор в Банско и Северно черноморие на девтствени плажове и моя милост с имоти по София и последен в центъра на Бургас. Ако някой ни събира в един офис, трябва да е пълен психопат и конспиратор, ама такива сред понижителите не липсват, иначе как ще си обясняват света около тях в който не могат да се впишат?

Last edited by segato; 01.06.2022, 03:28.

Коментар

Abe, ти не си ли малко нагъл? От вчера си се регнал и даваш квалификации на един от най-едрите инвеститори тука. До вчера задаваше въпроси като първокласник, отслабнала ли ти е паметта? На субстанции ли се дължи?
                          Какви инвеститори колега ? Няколко човека тук сте зашеметяващ пример за финансова неграмотност. Вече си мисля , че е някакъв пранк.

Кажете какви въпроси съм задавал като първокласник ?

Аз например мога да Ви цитирам Вашия пост от вчера, който прилича на пост на първокласник:

Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Като ликвидирах единствената кредитна карта, кредитния ми рейтинг в банковата система на България, автоматично ми се покачи с 5000лв.
                          Кредитния рейтинг не е в левове. Пак е число , но няма нишо общо с пари а отразява риска по кредита. Има граници за отличен , добър и т.н. и според това в коя граница сте, Ви се отпускат кредити с различна лихва. Ако сте затворили картата и баланса в разплащателната сметка Ви е нарастнал с 5000лв най-вероятно картата не е била кредитна а secured credit card. Карта, която се дава на тинейджъри за да започнат да градят кредитен рейтинг. Работи като кредитна карта, но има лимит до депозита Ви , така че банката да може да си възстанови парите ако Вие не си платите кредита а в съшото време изчислява какво салдо подържате и колко редовно си плащате дължимото и оценява възможностите и рисковете да работи с Вас. Аз досега не съм виждал човек, който няма идея какво е кедитен рейтинг. Вие сте първият. Трудно ми е да повярвам и че в 21-ви век има хора, които отказват да използват кредити, обаче явно и от тия има няколко във форума. Като гледам втория е експерта с перката от покрива.

Коментар

Според мен, не трябва да обясняваш точно на този момък, той е безнадежден гастар, твърде късно се усетил откъде духа вятъра.
                            По-интересен е Джулиъса, който направи опит за характеристика на повишителите в темата. По-нескопосан анализ от неговия не бях чел. Този клетник, обвинява Песимиста в конспирации, а той царува в блатото на конспирациите. Всички повишители сме били брокери в един офис. Това не е ли достойно за психоаналитик?
                            Лева, който е доктор, Дъри-рентиерка на апарти и банкови офиси, Песимиста , апарт инвестор в ново на добри локации, Купата, инвеститор в Банско и Северно черноморие на детствени плажове и моя милост с имоти по София и последен в центъра на Бургас. Ако някой ни събира в един офис, трябва да е пълен психопат и конспиратор, ама такива сред понижителите не липсват, иначе как ще си обясняват света около тях в който не могат да се впишат?
                            Те знаят само брокери и банкери. Нищо друго в тиквите им.

Коментар

На тоя момък сега трябва да му обяснявам как се изкарват пари - чисто след разходи на месеца, после че от тях харчиш, купуваш, ремонтираш жилища които имаш. А ако му кажа и че не съм плащал данъци защото данъчната ставка ми е нула съвсем ще се оплези.
                              Седнал за Германия да ми дава примери.
                              Според мен, не трябва да обясняваш точно на този момък, той е безнадежден гастар, твърде късно се усетил откъде духа вятъра.
                              По-интересен е Джулиъса, който направи опит за характеристика на повишителите в темата. По-нескопосан анализ от неговия не бях чел. Този клетник, обвинява Песимиста в конспирации, а той царува в блатото на конспирациите. Всички повишители сме били брокери в един офис. Това не е ли достойно за психоаналитик?
                              Лева, който е доктор, Дъри-рентиерка на апарти и банкови офиси, Песимиста , апарт инвестор в ново на добри локации, Купата, инвеститор в Банско и Северно черноморие на девтствени плажове и моя милост с имоти по София и последен в центъра на Бургас. Ако някой ни събира в един офис, трябва да е пълен психопат и конспиратор, ама такива сред понижителите не липсват, иначе как ще си обясняват света около тях в който не могат да се впишат?
                              Last edited by 13ADROL; 01.06.2022, 00:58.

Коментар

Колега, кога Ви започва нощната смяна ? Ако решите да ми "обяснявате" нещо гледайте да е преди 1 ч, Не знам дали след това сте пиян или дрогиран, но постовете ви са несвързани , отговаряте на грешните постове и като нищо ще обясните на някой друг за каките и така и няма да успея да декриптирам , че всъшност сте обяснявали на мен как се правят кинти. Айде лека работа
                                Abe, ти не си ли малко нагъл? От вчера си се регнал и даваш квалификации на един от най-едрите инвеститори тука. До вчера задаваше въпроси като първокласник, отслабнала ли ти е паметта? На субстанции ли се дължи?

Коментар

Working...
                                X