IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Предполагам че предвид сложността на ситуацията и с оглед добруването на детето си, си взел най-правилното възможно решение. За съжаление законите в бг са изключително в полза на майката. А е грозно да се стига до съдилища, освен ако няма пряка заплаха за здравето на детето. Виждам ( лични примери от познати и приятели) все повече ситуации къде мъжете са пъти по-стока от жените, но уви, трудно ще се промени това от юридическа гледна точка. Макар че не това е най-важното, а разбирателство и жертвоготовност в името на слвдващото поколение. Така сме възпитани, виждам че и ти това правиш. Един ден детето ще оцени и осъзнае кой какво.
    Тогава бях на кръстопът ,да дали да се съдим и да не пусна детето или да го пусна -но заради нейното спокойствие и психика реших да я пусна ,тогава нямах друг избор защото майка и замина и ме остави в много гадна ситуация ,не се отказа от детето ,даже си уредихме приятелси нещата пред нотариус че тя ще има права над детето,но после замина лековерно при мъж който не познава и аз не пуснах малката защото ме беше страх и чаках около половин година да мине даже поставих и условие майка и да работи за да не е под пришявките на мъж който нито го знам какъв е нито кой е ,това беше и като мина време вече трябваше нещо да се направи защото едно дете има нужда от среда предвидима и да си знае дома и кой е с него и кой с егрижи за него .
    Жиовта понякога може да те постави в ситиации дето цял живот не си си ги предтсвял

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Чакай сега ,нищо не знаеш,като реши че ще почва нов живот не исках да и дам детето ,тогава се почна със заплахи че ще ме съди,замина остави детето,консултирах се с адвокатка и онази вика ,може да я вземеш ,но дойде ли си само щото е майка лесно ще си я взме пак ,тогава това дете почна вече да се побърква искаше майка си нея я нямаше,изчаках 6 месеца да мине време да го видя и оня какъв е ,накрая пуснах ,беше много трудно ,ониа години съм мислил ден и нощ за това дете ,като се роди братчето и имаше един лек инцидент дето уж го била закачила нещо да майка ми звъни,казва тя не иска тука при нас ,ако толкова искаш си я вземи еедва ли не ,а тогава детето вече беше свикнало с Испания,беше 4 клас ,приятели ,среда казах абе ти нормална ли си това не екуфар днес в Испания ,утре в България ,като един път си поела отговорнност ще е там ,аи детето много пъти катоя взема и мине не мине време търси и майка си даже и на изпанеца се е обаждала ,свикнала е ,все пак не са и чудовища но проблема е че майка и е болестно мързелива ,аз не съм очаквал че ще е таква жена ,такъв мързел ,такъв егоизъм само в учебниците го има .
      Сега испанеца се побърква щото освен че я мързи а и претенции има ,оня и казва като искаш отивай и работи ,слушал съм им разправиите ...и така
      На твоя приятел не му е лесно ,много такива случаи има на жени зарязващи си семейтсвата ,тия години зачестиха масово ,ей така стават и казват искали нов живот и тръгват ,оставят деца ,мъже всичко ,абе страшно е ...но аз така съм възпитан ,докато е малката още дете ще дам всичко каквото мога и като време и като пари пък после каквото ще да става ,аз благодарност не търся ,правя като баща каквото трябва да става каквото ще после да ми е чиста и съвестта и да знам че съм и помагал да си тръгне по пътя
      Предполагам че предвид сложността на ситуацията и с оглед добруването на детето си, си взел най-правилното възможно решение. За съжаление законите в бг са изключително в полза на майката. А е грозно да се стига до съдилища, освен ако няма пряка заплаха за здравето на детето. Виждам ( лични примери от познати и приятели) все повече ситуации къде мъжете са пъти по-стока от жените, но уви, трудно ще се промени това от юридическа гледна точка. Макар че не това е най-важното, а разбирателство и жертвоготовност в името на слвдващото поколение. Така сме възпитани, виждам че и ти това правиш. Един ден детето ще оцени и осъзнае кой какво.

Коментар

Това сега ли? Импето го знам от фотофорума, пич беше и сигурно сега е.
        Е, аз не съм казал, че не е пич, просто инвестициите са му на една стотна от нашите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Издигаш се като дирижабъл, много се издигаш в моите очи ЧОВЕЧЕ!
          Знаеш ли какво съм разбрал ?
          Независимо от всичко и ситуацията гледай да имаш добра комуникация с децата си ,оставвяй им спомени ,храната ,материалните неща ,да те са жизненоважни ,но един ден когато си отидем в децата ни ще останат спомените и преживяванията ,това не може да се изтрие ,аз това и направих ,когато замина детето,на 3 то вече имаше смартфон за да можем независимо да имаме връзка ,за нула време се научи да пише,,всеки момент и изкарвах снимки ,това са спомени ,не съм хабил пари да си изкараме страхотно и в Испания и в България ,и виждам сега че си е струвало защото децата виждат и усещат всичко ,всеки жест,дума ,действие ..
          Жените са ис жени ,като свърши филма ,жени бол ,но децата са си деца ,за мен е важно да дадем всичко от себе си за тях ,така един ден ще си идем щастливи ,поне аз така мисля да направя,и сега ще кажа нещо което не съм казвал.
          Съжалявам че не купих апартамент когато се разделихме защото щях да имам ресурси за още много неща,но тогава просто се преместих ,пари имаше,сметки разходи беше добре ,ходех нагоре днадолу по мацки но мислите ми бяха там ,казвах си какво ще стане утре дали няма да се наложи да замина и аз или нещо да се случи с детето ,а времето си мина ,даже баща ми бог да прости казваше купи си жилище ,това беше ,за това ме е яд ,но както и да е ако е рекъл оня горе ще набия всичко в нещо и така ,поне да остане нещо и след мен

Коментар

Бях на една среща в Яйцето организирана от инвеститорите на БФБ. Смешна истори, повечето лигавеха по една бира. Централна фигура беше Императора, с вид на пубер, с дълга кичара, около който се възхищаваха двама-трима кретени. А, пък негова милост разказваше как станал преподавател по финанси. Пълен смях! Инвеститор в облигации на заложи къщи и няколко грама физическо злато. Там имаше и някои класни инвеститори-младоци, като Фелбъз. Веднага усетих, че нивото, спрямо инвеститори в имоти, е в разлика от три цифри на запетаята
            Това сега ли? Импето го знам от фотофорума, пич беше и сигурно сега е.

Коментар

Чакай сега ,нищо не знаеш,като реши че ще почва нов живот не исках да и дам детето ,тогава се почна със заплахи че ще ме съди,замина остави детето,консултирах се с адвокатка и онази вика ,може да я вземеш ,но дойде ли си само щото е майка лесно ще си я взме пак ,тогава това дете почна вече да се побърква искаше майка си нея я нямаше,изчаках 6 месеца да мине време да го видя и оня какъв е ,накрая пуснах ,беше много трудно ,ониа години съм мислил ден и нощ за това дете ,като се роди братчето и имаше един лек инцидент дето уж го била закачила нещо да майка ми звъни,казва тя не иска тука при нас ,ако толкова искаш си я вземи еедва ли не ,а тогава детето вече беше свикнало с Испания,беше 4 клас ,приятели ,среда казах абе ти нормална ли си това не екуфар днес в Испания ,утре в България ,като един път си поела отговорнност ще е там ,аи детето много пъти катоя взема и мине не мине време търси и майка си даже и на изпанеца се е обаждала ,свикнала е ,все пак не са и чудовища но проблема е че майка и е болестно мързелива ,аз не съм очаквал че ще е таква жена ,такъв мързел ,такъв егоизъм само в учебниците го има .
              Сега испанеца се побърква щото освен че я мързи а и претенции има ,оня и казва като искаш отивай и работи ,слушал съм им разправиите ...и така
              На твоя приятел не му е лесно ,много такива случаи има на жени зарязващи си семейтсвата ,тия години зачестиха масово ,ей така стават и казват искали нов живот и тръгват ,оставят деца ,мъже всичко ,абе страшно е ...но аз така съм възпитан ,докато е малката още дете ще дам всичко каквото мога и като време и като пари пък после каквото ще да става ,аз благодарност не търся ,правя като баща каквото трябва да става каквото ще после да ми е чиста и съвестта и да знам че съм и помагал да си тръгне по пътя
              Издигаш се като дирижабъл, много се издигаш в моите очи ЧОВЕЧЕ!

Коментар

Бях на една среща в Яйцето организирана от инвеститорите на БФБ. Смешна истори, повечето лигавеха по една бира. Централна фигура беше Императора, с вид на пубер, с дълга кичара, около който се възхищаваха двама-трима кретени. А, пък негова милост разказваше как станал преподавател по финанси. Пълен смях! Инвеститор в облигации на заложи къщи и няколко грама физическо злато. Там имаше и някои класни инвеститори-младоци, като Фелбъз. Веднага усетих, че нивото, спрямо инвеститори в имоти, е в разлика от три цифри на запетаята
                Има доста фигури които във форумите изграждат едни образи но на живо нещата са доста трагични .
                Аз съ ссе срещал само с Лева казах ти ,с Берти общувам ,също добър човек мисля ,Радев и той не е лош ,ти знаеш че не таи лошо ,бъзика се но е точен според мен ,с други не съм имал честта ,а Купата чат пат се включва основно ме заплашва ,това са крайните резултати от моите общувания но вярвам че все пак всеки в себе си е добър човек по негов си начин

Коментар

Разбирам. Не е моя работа да коментирам, но ще дам един пример с мой приятел. Той е с определена степен на инвалидност, може да ходи, да се оправя с ежедневните неща, в едната ръка е проблема. Та неговата "жена" и майка на дъщеря му, ги е зарязала когато детето е било на годинка. Памперси, къпане готвене, гладене,.. с една ръка. Тая е празноглава хахвела... От нея помощ не иска. Неговите родители му помагат, и тук там приятели.
                  Трудно ми е да кажа, кое как, но кой знае.. може за детето да е по-добре да си я гледаш ти, особено пред перспективата да попие от майка си. Предполагам си мислил. Исках да да пример с по-трудни ситуации.

Коментар

• Бях на една среща в Яйцето организирана от инвеститорите на БФБ. Смешна истори, повечето лигавеха по една бира. Централна фигура беше Императора, с вид на пубер, с дълга кичара, около който се възхищаваха двама-трима кретени. А, пък негова милост разказваше как станал преподавател по финанси. Пълен смях! Инвеститор в облигации на заложи къщи и няколко грама физическо злато. Там имаше и някои класни инвеститори-младоци, като Фелбъз. Веднага усетих, че нивото, спрямо инвеститори в имоти, е в разлика от три цифри на запетаята

Коментар

Абе майната му на това във форума ,аз не се взимам насериозно дори за много неща дето пиша ,много пъти съм казвал и за хората ,даже Купата съм канил на бира ама оня си див ,както и да е .
                      Това което ме вбесява е че раждат ,раждат ето роди от друг мъж ,години си бих главата викам си нещо и в мен не е в ред и сега като гледам колкото и кусури да имам абе и там нещата станаха даже още по голямо блато -нито работи ,от както роди това са вече над 10 години един ден не е хвнала работа нищо,отиде там и се хвана за тоя испанец ,ама и той е работник не е някой бизнесмен и изнемогва вече и так се почнаха скандали за пари ,даже сега няма да идва той щото просто няма пари,както казах билетите ги плащам аз и баща и -срамота ,здрава,права жена ,колко пъти и казвам-абе имаш деца ,живот си дала ,аради тях не ти ли трепна нещо?Няма братче ,смуче от него,от мен,от баща си ,даже се разправяше с мен че като и платя в евро после като платила на баща си щели такси да и искат и искаше да плащам на баща и -казах и аз с баща ти работа нямам,детето си е мое и на теб ти давам пари като негова майка-абе направи си е за филм даже на моменти не мога да повярвам що за стока трябва да си ..Яд ме е че и тези деца гледат ,какъв пример им се дава ,на малката само повтарям каквото искаш прави само недей прииемай модела на майка ти ,засега уж слуша ,дано нещо и остане в главата ..и да е жива и здрава ,яд ме е и че една камара пари оставихме по авиокомпании с=вместо да е за детето ,даже и сега в тая ситуация ако беше човек по рано да вземе билетите да не даваме толкова много сега за билети и испанеца и предлагаше да дойде сама още в началото на година ,документи вадих тука ,още пари,да и занеса за паспорти да извади там ,за гражданство че съм съгласен търчах нагоре надолу ,а и днеска не ми издържаха нервите и и бях казал абе ако щеш идвай и детето да не доведеш щях да и тегля една и в крайна сметка има една точка дето вече не се търпи -то не ечовек ами магаре или де да знам какво животно
                      Разбирам. Не е моя работа да коментирам, но ще дам един пример с мой приятел. Той е с определена степен на инвалидност, може да ходи, да се оправя с ежедневните неща, в едната ръка е проблема. Та неговата "жена" и майка на дъщеря му, ги е зарязала когато детето е било на годинка. Памперси, къпане готвене, гладене,.. с една ръка. Тая е празноглава хахвела... От нея помощ не иска. Неговите родители му помагат, и тук там приятели.
                      Трудно ми е да кажа, кое как, но кой знае.. може за детето да е по-добре да си я гледаш ти, особено пред перспективата да попие от майка си. Предполагам си мислил. Исках да да пример с по-трудни ситуации.

Коментар

Много лично Кавръче, Благодаря! И аз съм с втори шанс и има нещо, което ми тежи. Предпочитам да се срещнем на лично с теб и бате Пешо. Би било много интересно. Заедно или по отделно. Доколкото разбирам, ти си се срещал и със сноба. Не ми е проблем и аз да се срещна с него, но ще му кажа много нелицеприятни истини.
                        Ами да такива са нещата ,и при нас беше подобно бащата си замина щото цял живот си даде всичко за нас и на финала и парите дето беше оставил за старини да не ни тежи и те останаха защото си замина 6 месеца преди пенсия ,та явно и аз ще се влача с тя мързелива жена докато детето не стане голямо ,после как да правиш още деца,имах желание ,ама с тая ситуация трудно /няма как оставиш първото а жените са си егоисти ,новите искат всичко за себе си и като време и като пари ,сърбах и тая попара/
                        Ок,съм за срещи и преди съм казвал ,ето с Лева сме виждали и сме яли и сме пили ,така че когато си съгласен аз съм на линия ,казваш и го правим

Коментар

Съчувствам ти искрено. Тва дето се дърляме за някакви лихви, цени, няма никакво значение и смисъл. Дано си оправиш нещата с бившата, че да не страдат децата.
                          Успех!
                          Абе майната му на това във форума ,аз не се взимам насериозно дори за много неща дето пиша ,много пъти съм казвал и за хората ,даже Купата съм канил на бира ама оня си див ,както и да е .
                          Това което ме вбесява е че раждат ,раждат ето роди от друг мъж ,години си бих главата викам си нещо и в мен не е в ред и сега като гледам колкото и кусури да имам абе и там нещата станаха даже още по голямо блато -нито работи ,от както роди това са вече над 10 години един ден не е хвнала работа нищо,отиде там и се хвана за тоя испанец ,ама и той е работник не е някой бизнесмен и изнемогва вече и так се почнаха скандали за пари ,даже сега няма да идва той щото просто няма пари,както казах билетите ги плащам аз и баща и -срамота ,здрава,права жена ,колко пъти и казвам-абе имаш деца ,живот си дала ,аради тях не ти ли трепна нещо?Няма братче ,смуче от него,от мен,от баща си ,даже се разправяше с мен че като и платя в евро после като платила на баща си щели такси да и искат и искаше да плащам на баща и -казах и аз с баща ти работа нямам,детето си е мое и на теб ти давам пари като негова майка-абе направи си е за филм даже на моменти не мога да повярвам що за стока трябва да си ..Яд ме е че и тези деца гледат ,какъв пример им се дава ,на малката само повтарям каквото искаш прави само недей прииемай модела на майка ти ,засега уж слуша ,дано нещо и остане в главата ..и да е жива и здрава ,яд ме е и че една камара пари оставихме по авиокомпании с=вместо да е за детето ,даже и сега в тая ситуация ако беше човек по рано да вземе билетите да не даваме толкова много сега за билети и испанеца и предлагаше да дойде сама още в началото на година ,документи вадих тука ,още пари,да и занеса за паспорти да извади там ,за гражданство че съм съгласен търчах нагоре надолу ,а и днеска не ми издържаха нервите и и бях казал абе ако щеш идвай и детето да не доведеш щях да и тегля една и в крайна сметка има една точка дето вече не се търпи -то не ечовек ами магаре или де да знам какво животно
                          Last edited by nkavrakov1982; 13.06.2022, 23:10.

Коментар

• Много лично Кавръче, Благодаря! И аз съм с втори шанс и има нещо, което ми тежи. Предпочитам да се срещнем на лично с теб и бате Пешо. Би било много интересно. Заедно или по отделно. Доколкото разбирам, ти си се срещал и със сноба. Не ми е проблем и аз да се срещна с него, но ще му кажа много нелицеприятни истини.

Коментар

Не искам да смятам колко десетки хилди евро съм оставил за билети и по хотели в Испания покрай детето,ей сега бившата пак ми вдигна нервите ,спа половин година ,сега ще купува билети да идват в последния момент, и на детето билета е 400 евра ,а можеше да взема по евтин/от зимата се пазаря с нея да доведе малката/ ,и испанеца и е бил червен картон ,ще си идва сама с двете деца в България ,останалите пари за другото дете билета и нейния билет е искала от баща си ,дето човека е на преклонна вързраст и тия дни е бил в болницата за операция ,идеше ми направо да я хвана и да я метна отнякъде ,после що съм и теглил една -такава мързелива жена не пожелавам на никой,даже и на най-големия си враг .
                              Не и пука нито от баща,нито от деца ,нито от бивши,настоящи,даже и циганките са по стока ,остави
                              Съчувствам ти искрено. Тва дето се дърляме за някакви лихви, цени, няма никакво значение и смисъл. Дано си оправиш нещата с бившата, че да не страдат децата.
                              Успех!

Коментар

Не искам да смятам колко десетки хилди евро съм оставил за билети и по хотели в Испания покрай детето,ей сега бившата пак ми вдигна нервите ,спа половин година ,сега ще купува билети да идват в последния момент, и на детето билета е 400 евра ,а можеше да взема по евтин/от зимата се пазаря с нея да доведе малката/ ,и испанеца и е бил червен картон ,ще си идва сама с двете деца в България ,останалите пари за другото дете билета и нейния билет е искала от баща си ,дето човека е на преклонна вързраст и тия дни е бил в болницата за операция ,идеше ми направо да я хвана и да я метна отнякъде ,после що съм и теглил една -такава мързелива жена не пожелавам на никой,даже и на най-големия си враг .
                                Не и пука нито от баща,нито от деца ,нито от бивши,настоящи,даже и циганките са по стока ,остави
                                Ще ти затрият мнението сигурно ама на мен добре ми се отрази това и съм сигурен че и други го намират за полезно. Както съм се излегнал в един плажен бар и чакам едно момиче от почти час вече да оправи...след цял ден подобни глупости....

Коментар

Working...
                                X