IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Тука обаче ти си олл ин в духовните закони които всъщност не са никакви закони а неща казани от църквата.

Винаги съм се чудил....малко ли страхове имат хората...че им е необходимо да си създават допълнителни като тези да кажем от БОГ? Това е някаква форма на мазохизъм.
    Най-опасни са тези, които не изпитват страх, угризения, сложни чувства, както и тези - без надежда/безнадеждни - с лодката на унинието или - продънената гемия. Не е случайна символиката котва - надежда.

п.п.Не знам доколко представителна ти е извадката и чисто проучването. Замърсяването идва от факта, че въпросите не са, дори, в лабораторни условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Продавам камъче от счупените каменни скрижали с десетте божи заповеди. Мойсей ги е носил подмишка. Евтино ще ти го дам.
      Виж са аз не съм тука за да се заяждам и не ми е приятно такова отношение към Бог.Ако имаш да кажеш нещо сериозно готов съм да слушам.В противен случай мача приключи

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
        Това че момичетата изчезнаха от темата е много лош знак, женската интуиция е много адекватна.
        The Sound of Silence (Original Version from 1964)

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ного елементарно.Айде малко по сериозно
          Продавам камъче от счупените каменни скрижали с десетте божи заповеди. Мойсей ги е носил подмишка. Евтино ще ти го дам.

Коментар

Разбира се.
            Аз само изказвам обосновано предположение.
            Нека сега ме убие това божество с мълния, защото казвам, че го няма.
            Експеримент...
            Ако не се обадя до три деня - фанала ме е мълнията на божеството
            Ного елементарно.Айде малко по сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Мога да потвърдя за ситуации, когат мислиш, че краят ти е съвсем близо
              Няма край не се страхувай.

Коментар

Това че момичетата изчезнаха от темата е много лош знак, женската интуиция е много адекватна.
                Ето ти тука юници волооки, даже ти кимат: https://youtu.be/FavUpD_IjVY
                Last edited by П.Ф.Изеров; 31.05.2018, 23:15.

Коментар

Бе ти кога стана Дарвинист?!
                  Това точно ми е непонятно, някаква междинна форма. Ако се обърнеш към науката дарвин ти дава само един отрязък, и може би леки връзки с някаква биология и еволюция, обаче трабва неизбежно да се върнеш и още назад към химия и оттам към физика и да стигнеш до големия взрив и научното обяснение за сътворението. Да стигнеш до математика да минеш през няколко измерения примерно 21 и да приемеш съществуването на паралелни вселени. Та дарвин е точно една малка малка малка брънка във веригата която можеш да съотнесеш към мутациите и придизвикващата ги радиация. Т.е. това не е в цялост и поради това ти липсва важната част преди това.
                  Last edited by pepe1234; 31.05.2018, 22:59.

Коментар

• Хайде да ви разкажа една от моите приказки за силата на психологията.
                    Настрадин Ходжа цяла нощ гулял в кръчмата и с големите приказки се обзаложил, че ще изпие на сутринта морето и даже поканил цялото село да гледа. На сутринта ще не ще отишъл на брега тъй като всички се събрали да гледат. Тъкмо се навел, обърнал се и казал: Ще изпия морето при едно условие, всички да си затворят очите и никой не трябва да си мисли за маймунско дупе. И докато се наведе едно дете извикало - аз си помислих, след него се обадил друг, трети четвърти, всички си мислели за това което им забранил. Хайде сега колко от четящите тук да кажат, че не са мислили за "маймунско дупе".

Коментар

• Това че момичетата изчезнаха от темата е много лош знак, женската интуиция е много адекватна.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        До вчера се кълнехте във вярност на "Капитала" на Маркс,
                        днес се кълнете в православната митология
                        Забравили сте (или не знаете), че сме просто
                        империя: Eukaryota Еукариоти
                        царство: Animalia Животни
                        тип: Chordata Хордови
                        подтип: Vertebrata Гръбначни
                        инфратип: Gnathostomata Челюстни
                        надклас: Tetrapoda Четирикраки
                        клас: Mammalia Бозайници
                        подклас: Theria Живородни бозайници
                        инфраклас: Placentalia Плацентни
                        разред: Primates Примати
                        подразред: Haplorrhini Маймуни
                        Бе ти кога стана Дарвинист?!

Коментар

• До вчера се кълнехте във вярност на "Капитала" на Маркс,
                          днес се кълнете в православната митология
                          Забравили сте (или не знаете), че сме просто
                          империя: Eukaryota Еукариоти
                          царство: Animalia Животни
                          тип: Chordata Хордови
                          подтип: Vertebrata Гръбначни
                          инфратип: Gnathostomata Челюстни
                          надклас: Tetrapoda Четирикраки
                          клас: Mammalia Бозайници
                          подклас: Theria Живородни бозайници
                          инфраклас: Placentalia Плацентни
                          разред: Primates Примати
                          подразред: Haplorrhini Маймуни

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Така говориш , защото никога не си изпадал много тежка критична ситуация. Тогава човек се сеща за майка си и за името господне.
                            Мога да потвърдя за ситуации, когат мислиш, че краят ти е съвсем близо

Коментар

А, ще ме остави да се мъча в очакване ли? Еба си и садиста...
                              Така говориш , защото никога не си изпадал много тежка критична ситуация. Тогава човек се сеща за майка си и за името господне.

Коментар

• Разбира се че него имам предвид.

Ако сме послушни и мислим като Него, Той ще ни даде червени точки. Иначе ще ни пише черни точки

Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

А, имаш предвид Ив_макс ли?

Коментар

Working...
                                X