IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Нямам предвид Бог в религиозния смисъл
    А, имаш предвид Ив_макс ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

А, ще ме остави да се мъча в очакване ли? Еба си и садиста...
      Нямам предвид Бог в религиозния смисъл. Този Бог от религията е също човешко творение

Коментар

​​​​​​ Няма да те убие в следващите три дни

А, ще ме остави да се мъча в очакване ли? Еба си и садиста...

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Бог има две лица на сътворител и на унищожител, както и ние самите също.
          Не можем да определим какво е Бог, ние хората. Такова му е определението в хорските глави.
          Ама във Ветхия завет ги върши едни... не ти е работа!

Коментар

• Е, то със сигурност не е такова, за каквото го представят религиите. Няма да те убие в следващите три дни

Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Разбира се.
            Аз само изказвам обосновано предположение.
            Нека сега ме убие това божество с мълния, защото казвам, че го няма.
            Експеримент...
            Ако не се обадя до три деня - фанала ме е мълнията на божеството

Коментар

Чел ли си Ветхия завет или говориш наизуст?
              Аз съм го чел. Не веднъж. Яхве е едно от най-кръвожадните божества от познатите на хората.
              Бог има две лица на сътворител и на унищожител, както и ние самите също.

Коментар

Не бих твърдял такова нещо
                Разбира се.
                Аз само изказвам обосновано предположение.
                Нека сега ме убие това божество с мълния, защото казвам, че го няма.
                Експеримент...
                Ако не се обадя до три деня - фанала ме е мълнията на божеството

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Чакай малко...аз исках да знам какво мислиш как се : формира авторитета. Като имам предвид АВТОРТЕТ като човек на който се вярва а не личен авторитет.

Казваш завистта и страха...не мога да хвана връзката що мислиш така...
                  Ами замислих се за хората, които са авторитети за мен- свъзващото звено е, че притежават качества, на които се възхищавам и бих искал да имам, т.е. чиста завист от моя страна, за страха смятам е ясно- той е най-доминантната човешка емоция, така че носителя му притежава безспорен авторитет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Чакай малко...аз исках да знам какво мислиш как се : формира авторитета. Като имам предвид АВТОРТЕТ като човек на който се вярва а не личен авторитет.

Според мен се гради с години по отношене на оправдаване на конкретни очаквавия. Един миг една конкретна синуация може да срине авторитета. Той се базира на заслужено уважение и почитане .

Коментар

Да, и това не се крие.
                      Некъде 4-ти век е имало особен Събор, за да се реши кои от многото благовестия си заслужават. Щото и тогава е имало фалшиви новини
                      Евангелията са човешко дело. Не са божествено, най-малкото защото няма бог или божества.
                      Не бих твърдял такова нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Внимавай с псуването на Бог да не ти пати главата....
                        Чел ли си Ветхия завет или говориш наизуст?
                        Аз съм го чел. Не веднъж. Яхве е едно от най-кръвожадните божества от познатите на хората.

Коментар

• Интелектуален мързел

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Към завистта добавям и страха- станаха 2 отговора за източника на авторитет.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Коментар

И дори се променят. Примерно ако един влак се движи с 80км в час и ти вървиш по посока на движението с 5км в час, скоростта ти спрямо земята е 80+5=85

Да, ама не. Скоростта е малко по-малка от 85. Това идва от там, че във вселената има ограничение на скоростта от около 300 000км в секунда (което един ден може и да се промени също ). И всъщност "правилната" формула на сметката е доста по-сложна от едното плюс другото.

Това са само модели на мислене, които ни вършат работа на дадения етап. Нищо повече.

Няма ограничение на скоростта 300000км в секунда.Във Вселената има много по големи скорости.Скоростта на човешката мисъл е много по голяма

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                Като гледам съм изпуснал веселбата с религията и бог. Интересното е че изглежда голяма част се опитват да преплетат своето светоусещане с идеята за бог, тъй като към момета трудно може да се осъвмести науката и идеята за бог. Т.е. концепцията за бог предадена от библията е остаряла и има нужда от модернизация и обновление...

иначе формирането на Авторитетите останаха без отговор.. .

Коментар

Working...
                                X