Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТова не е от особено значение, когато f(P)->0 или f(M)->0, а пък f(A) така или иначе, приема само бинарни стойности.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е че какво лошо съм казал?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Да не си се объркала? Искаше да кажеш под кокошките?
Бат Пешо не е яйце.
Ерго, бат Пешо не е под кокошките. Което и трябваше да се докаже.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеДа не си се объркала? Искаше да кажеш под кокошките?
. Излазям от темата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Интелектуално бай Пешо е доста над кокошките и над доста други тъдява. Не че той има нужда от адвокат. И на мене не ми е работа
. Сега си имам демо сметка ...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕ че какво лошо съм казал?. Не че той има нужда от адвокат. И на мене не ми е работа
. Сега си имам демо сметка ...
- 1 like
Коментар
� -
Знам. Остави и простосмъртните да имат място под слънцето.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеВече съм на жалък кеш, отдавна.. Остави и простосмъртните да имат място под слънцето.
Коментар
� -
Представям си те облечен в черен непромокаем дъждобран. Непромокаем. Без емоция. Нищо не те засяга в самодоволната ти кула от слонова кост...до момента, в който дъждобрана...разбирай борсовите компютри ... дадат фира ...Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеОще по-бетон са му кокошките. За това се стреми да се изравни интелектуално с тях. Признавам - получава му се много добре.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Едно приятелче, де завърши минно-геоложкия ми размахваше пръст навремето и важно ми говореше:
Това, уважаема tnm е пръст, а това, на което здраво си стъпила - е почва.
За геолозите терминът е друг.
Този твоят ще да е завършил Селкостопанския въф Филибето, майна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
То ,по -скоро ,опира до това,доколко си устойчив на изкушенията на модерния свят....Бате Пешо, в това отношение ,наистина ми се струва ,че е бетон...А иначе - и на село си има доста хора,които лесно поддават...
- 1 like
Коментар
� -
Изследвания показват, че хората, които имат пряк контакт със земята почти не страдат от психически заболявания, депресии и прочее градски болести. Било специфична съставка на пръстта. Ти да видиш.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Изследвания показват, че хората, които имат пряк контакт със земята почти не страдат от психически заболявания, депресии и прочее градски болести. Било специфична съставка на пръстта. Ти да видиш.
Това, уважаема tnm е пръст, а това, на което здраво си стъпила - е почва.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
�
Коментар