If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За това ти казвам - сериозен човек от -30 млн. нищо няма да направи...просто ЗА ВАС е по-добре да си фалирате и дали след 3 или след 4 години да си влезете в А-група и парите, които се дадат да са за стадион, за играчи и т.н.
Кофти е че държавата се набутва по този начин, но като е спала до сега...и на тия пари ще трябва да им сложи кръст! Иначе съм доволен, че с тях ще потънат и задълженията към схемаджиите, които ви висят на врата през последните 10-15 години!
Аз фен и нямам поглед от кухнята как стоят нещата. Гледайки отстрани си мисля, че каквото и да говорим Ганчев натрупа опит с Литекс как се прави профи проект, който да се самоиздържа и просто марката ЦСКА е ясно, че ще продава повече играчи и в по-голям ценови диапазон като трансферна политика от тия в Ловеч.
Но ако се слеят школата на Литекс с тази на ЦСКА ще е хубаво. Ние нямаме школа - само некви шуробаджанащини бяха до сега, където родителите да си плащат, белким нещо стане от дятиту им.
За Доко Сф е тъпо, защото сумата беше малка, 4-5 играчи да продадат и щяха да съберат кинтите. Както и да е, сега ни пари, ни Доко Сф
П.П. За чорбата не знам, просто съм фен и хората, които сега поеха нещата уж са сериозни. Пишат за нов стадион от А до Я и т.н.
Та, не нямам престава кое е партенка и кое не е. Факт е, че чорбата са най-печелившия отбор от продажба на билети.
За това ти казвам - сериозен човек от -30 млн. нищо няма да направи...просто ЗА ВАС е по-добре да си фалирате и дали след 3 или след 4 години да си влезете в А-група и парите, които се дадат да са за стадион, за играчи и т.н.
Кофти е че държавата се набутва по този начин, но като е спала до сега...и на тия пари ще трябва да им сложи кръст! Иначе съм доволен, че с тях ще потънат и задълженията към схемаджиите, които ви висят на врата през последните 10-15 години!
Щото за тях няма кой да даде и 500 лв. да си платят тока и водата за туй!
За Вас има - ГГ се е натокал, ама с тоя 30 милионен камък на врата няма да стане - за това за вас е най-добре да почнете от А (регионална) като ново дружество - след 2 години се обединявате с Литекс 2, а на полусезона с Литекс 1
За Доко Сф е тъпо, защото сумата беше малка, 4-5 играчи да продадат и щяха да съберат кинтите. Както и да е, сега ни пари, ни Доко Сф
П.П. За чорбата не знам, просто съм фен и хората, които сега поеха нещата уж са сериозни. Пишат за нов стадион от А до Я и т.н.
Та, не нямам престава кое е партенка и кое не е. Факт е, че чорбата са най-печелившия отбор от продажба на билети.
Аз пак да попитам - защо след като всички-всички други клубове си получиха базите още преди ного отдавна, само и единствено ЦСКА продължава да плаща наем за собствения си стадион? Колко са ни разходите за тези наеми за отминалите години откакто другите си получиха стадионите?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Мхм ... на телюгите "опорката" я знаем. Сега остава да ни обясниш за Доко Сф - на тях защо като всичките им задължения бяха 1 милка?
Щото за тях няма кой да даде и 500 лв. да си платят тока и водата за туй!
За Вас има - ГГ се е натокал, ама с тоя 30 милионен камък на врата няма да стане - за това за вас е най-добре да почнете от А (регионална) като ново дружество - след 2 години се обединявате с Литекс 2, а на полусезона с Литекс 1
По повод "доказателствата" на чорбата, които правят само едно нещо - да фабрикуват лъжи, особено пък това с Рейнджърс е върха. До вчера бяха като Фиорентина, сега пък са като Рейнджърс, а така и не разбраха, че ако не беше "синьото" БФС трябваше да са във В група още през 2008, а сега изпаднаха само защото уефа ги натисна, иначе пак щеше да сте в А. Е,сега ще идете в А окръжна, защото не става само с лъжи. Просто не става. На вас посвещавам последните редове на Димчо Дебелянов - един от най-великите българи, според мен:
Смешна жал, нелепа жал,
в грохотно, жестоко време!
Не живот ли да отнеме
той живота свой е дал?
И нима под вражи стяг
готвил е за нас пощада? -
Не, той взе, що му се пада,
мъртвият не ни е враг!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
По повод предстоящата пресконференция на Борислав Попов във връзка с актуалните проблеми около ЦСКА ми се иска в аванс да дам няколко теми за разговор:
1. Защо в Шотландия е възможно членството на ПФК Глазгоу Рейнджърс да бъде прехвърлено от старото фалирало дружество към новото дружество Sevco Scotland, а в България това не е възможно? Тук не се приемат обяснения за „лошата“ УЕФА, защото УЕФА не е наказвала нито Рейнджърс, нито местната федерация за този трансфер. Също така не важат и обяснения с нови правилници, защото казусът е от период, в който действа актуалният правилник за финансов феърплей и лицензиране.
В случая с Рейджърс уточняваме, че те започват от най-ниската ПРОФЕСИОНАЛНА група в Шотландия, а това се случва единствено и само, защото клубовете от Висшата лига гласуват против директното им участие там.
2. Как е възможно ПФК Нефтохимик 1962 това лято да се телепортира от Б ОФГ (Бургас) в Б ПФГ. Очевидно за БФС не е имало проблем с преструктурирането на ФК Бургас в ПФК Нефтохимик 1962?
3. Как би коментирал БФС казуса от юли 2015 г. с ФК „Ера-1“, която мутира във ФК Севлиево?
4. Как би коментирал БФС казуса с поредната мутация на Спартак Варна, който по решение на Зоналния съвет във Варна не стартира от Б ОФГ, а направо отива в А ОФГ? Защо не е възможно ФК ЦСКА по същия принцип да прескочи едно ниво и да стартира направо от В група, вместо от А ОФГ (В София-град няма Б ОФГ!)?
5. Как ще коментира БФС казуса с мутацията на Лудогорец през 2011 г. и как точно клубът от Разград е получил лиценз за професионален футбол, след като е сменил дружествата в движение и реално не е имал право на промоция според устава на БФС?
6. Как ще коментира БФС случая с ПФК Берое? Припомняме, че там АД-тата бяха заменени на ПОЛУСЕЗОНА в А Група!!!
7. Какво точно е казано на ръководството на ФК Чико (Бяга) във връзка с тяхното желание да се трансформират в Хебър Пазарджик?
Хората не са малоумни четат и се информират и не може да се криете вечно !!!
Тонев: Не съм поставено лице, не търсете под вола теле
Преди 6 месеца бяхме ръка за ръка с ЦСКА и Локо (Сф), заяви Тонев
и как се оправихте толкова бързо ми е много чудно, да не са натиснати едни 6 мил да се плащат от виваком?
Сектор "А" ще е най-модерният в България, увери Тонев
С чии пари се строи и за чия сметка и на какво основание? Защото стадиона е собственост на МВР и договора би тябвало да е със собственика Да не говорим, че сметна палата установи, че неправомерно се ползва стадиона и целия комплекс без нито левче да се плаща..., а всички данъци и такси се плащат от МВР
Ето становището, което е публикавуна на сайта на Сметната палата:
При настоящия одит е установено, че ползването на част от предоставените за управление на МВР спортни обекти от страна на юридически лица, не е уредено в съответствие с изискванията на ЗДС и ЗФВС, в резултат на съществуващи от преди одитирания период неизяснени фактически и договорни отношения.
Спортни организации ползват държавни спортни имоти (плувен комплекс "Спартак" и спортен комплекс "Георги Аспарухов") въз основа на изтекли договори и без правно основание, включително като са ги преотдавали незаконосъобразно на трети юридически лица (дружества и спортни организации), като са извличали приходи от държавната собственост.
Част от управляваните от МВР спортни обекти са с отпаднала необходимост за дейността на министерството. През одитирания период са предприети и са реализирани действия по предоставяне на правото на управление върху такива обекти (спортен комплекс "Георги Аспарухов" и плувен комплекс "Спартак") на Столична община и на областния управител на Област София.
Някой нещо парички някой да си търси дръжавата примерно, май не..Странно нали
Коментар