If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тук те подкрепям на 100%. За другите 2 квичащи - също. Ама всичко старира с грухтенето на Моника Селеш, онова пък хептен не се траеше
Това беше оправданието на Магдалена М., че не може да я бие ( била си "прикривала" ударите като вика ).
Глупости!!
Виж, че като започне някой да ги бие и те веднага "млъкват", защото е излишна енергия да рИват на всеки удар.
П.П. Всеки завършил 5-ти клас в БГ знае, че скоростта на звука пристига по-късно от звука на светлината. Тоест - когато топката е отиграна и я виждаш, тя вече е при теб и чак тогава я чуваш как я играе тази отсреща.
Щото ние не сме играли тенис да'е ... и както съм сега - ще ги набия всичките шматки Боко, Супен и сие, дет' се праскат на "тенесисти" - па те едва прехвърлят мрежата при сервис
Серина прави словесна/звукова агресия към опонентките си винаги и примерно при играч като нашта Цвитана това й е влияе и тя бързо сгъва палатката и губи.
Не иска да играе с такъв вербален урод.
Кажи сега пак за "спортсментството" на Животноту? Другата пача е, Шарапица и Азаренка - ултра кухи същества, дет' ще викат/крякат до побъркване за някой гущерос повече. Да заминават в Х-фактор и там да грачат, ако някой въобще ги отрази. Това е ТЕНИС!!!
Това не е спорт ( кой по-силно може да грачи на корта ), Импов! Понял?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Серена не е хъхрячка, а Моресмо беше извратенячка.
Серина прави словесна/звукова агресия към опонентките си винаги и примерно при играч като нашта Цвитана това й е влияе и тя бързо сгъва палатката и губи.
Не иска да играе с такъв вербален урод.
Кажи сега пак за "спортсментството" на Животноту? Другата пача е, Шарапица и Азаренка - ултра кухи същества, дет' ще викат/крякат до побъркване за някой гущерос повече. Да заминават в Х-фактор и там да грачат, ако някой въобще ги отрази. Това е ТЕНИС!!!
Това не е спорт ( кой по-силно може да грачи на корта ), Импов! Понял?
както казват в Игра на тронове - присмяла се гаргата на гарвана
Туй нящу ич не е братче, тя и Амели Моресмо роди, но това не я прави жена
А ако това ти е идеалът за жена, без да искам да те обиждам, но близостта до Факултето определено доста ти е повлияла
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Вие сте расисти и това не е хубаво - Серена Уилямс ми е любимка - симпатичничка е - винаги усмихната и има добро сърце - дава ного-ного пари за благотворителство, само Джон синът и Роналдо дават повече от нея. И не е назобена мутантка или "братче", но си е жена отвсякъде:
И ще бие рекордът на Щефи мисля - щом е решила, ще стори това. Серена е най-добрата тенисистка въобще в историята.
Азаренка ме прецака!!!Бях я сложил с Любимият ти Федерер за победители в турнира!!!Тоя тъп румэнски дребосък!!!Мама му стара!!!
аз пък имах вътрешно усещане, че црънио добитък няма да вземе турнира, очаквах белинда бенчич да я дрънне, но тя отпадна рано-рано от сестра й, май. Иначе при сегашната схема с 2-те доста слаби жабарки (едната поне е прилично изглеждаша, ама винчи е див крокодил, само скиавоне е по-грозна италианка от нея в тура, макар и двете да са много далече от санчез-наваро), направо си беше нарисувано циганчето да вземе титлата. И не беше тото, този път не беше, просто циганката сама се би. Голям кеф, направо голям, само защо не заложих на точен 6:4 в последния сет, хем и за това имах пречувствие, ама ни един залог не ми излезе на този пусти мач, та се спрях, Нищо де, избих ги вече на корнери на псж, но този кеф с цегането е голям - ще ми я слагат те до Щефи на едно ниво. Вяено, и Щефи беше грозофил, но поне не беше назобен мутант. Братчетата Уилямс винаги ще ги мразя, защото свалиха сестри Малееви като номер 1 тенис семейство при жените.
Гледате ли циганката - вярно, че жабарката е ултра грозна, но ми носи такъв кеееф към момента, мкакр и да загубих вече 30-на евро на 7-8 залога на този мач - всичките грешни. Айде, жабариииии
Гледате ли циганката - вярно, че жабарката е ултра грозна, но ми носи такъв кеееф към момента, мкакр и да загубих вече 30-на евро на 7-8 залога на този мач - всичките грешни. Айде, жабариииии
Азаренка ме прецака!!!Бях я сложил с Любимият ти Федерер за победители в турнира!!!Тоя тъп румэнски дребосък!!!Мама му стара!!!
Коментар