IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ако няма контузии - Федерер ще бие ( 3:1 )
    ше го е*а - бях сложил на над 3.5 сета - но той дъртака с дъртак взе че би 3-0

Коментар

• Ако няма контузии - Федерер ще бие ( 3:1 )

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        тук те подкрепям на 100%. За другите 2 квичащи - също. Ама всичко старира с грухтенето на Моника Селеш, онова пък хептен не се траеше
        Това беше оправданието на Магдалена М., че не може да я бие ( била си "прикривала" ударите като вика ).

Глупости!!

Виж, че като започне някой да ги бие и те веднага "млъкват", защото е излишна енергия да рИват на всеки удар.

П.П. Всеки завършил 5-ти клас в БГ знае, че скоростта на звука пристига по-късно от звука на светлината. Тоест - когато топката е отиграна и я виждаш, тя вече е при теб и чак тогава я чуваш как я играе тази отсреща.

Щото ние не сме играли тенис да'е ... и както съм сега - ще ги набия всичките шматки Боко, Супен и сие, дет' се праскат на "тенесисти" - па те едва прехвърлят мрежата при сервис

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ми то си е зор, бе: Маранди - викат момичетата, да: Селеш почна това.

Как ли вика Серена в легълцето - когато.... таковата? (облизващо се човеченце)
          А бе, ти тенис играл ли си някога?

Имаш едно изпускане на въздух, което е част от дишането и не си длъжен да врещиш като разфасовано прасе.

По-шумно да изпуснеш въздух може да се случи на 40-50 разменени топки веднъж. Не може на всяка топка да квичиш като заклан. Понял?

Коментар

• Ми то си е зор, бе: Маранди - викат момичетата, да: Селеш почна това.

Как ли вика Серена в легълцето - когато.... таковата? (облизващо се човеченце)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• тук те подкрепям на 100%. За другите 2 квичащи - също. Ама всичко старира с грухтенето на Моника Селеш, онова пък хептен не се траеше
              Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Серина прави словесна/звукова агресия към опонентките си винаги и примерно при играч като нашта Цвитана това й е влияе и тя бързо сгъва палатката и губи.

Не иска да играе с такъв вербален урод.

Кажи сега пак за "спортсментството" на Животноту? Другата пача е, Шарапица и Азаренка - ултра кухи същества, дет' ще викат/крякат до побъркване за някой гущерос повече. Да заминават в Х-фактор и там да грачат, ако някой въобще ги отрази. Това е ТЕНИС!!!

Това не е спорт ( кой по-силно може да грачи на корта ), Импов! Понял?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Серена не е хъхрячка, а Моресмо беше извратенячка.
                Серина прави словесна/звукова агресия към опонентките си винаги и примерно при играч като нашта Цвитана това й е влияе и тя бързо сгъва палатката и губи.

Не иска да играе с такъв вербален урод.

Кажи сега пак за "спортсментството" на Животноту? Другата пача е, Шарапица и Азаренка - ултра кухи същества, дет' ще викат/крякат до побъркване за някой гущерос повече. Да заминават в Х-фактор и там да грачат, ако някой въобще ги отрази. Това е ТЕНИС!!!

Това не е спорт ( кой по-силно може да грачи на корта ), Импов! Понял?

Коментар

• Серена не е хъхрячка, а Моресмо беше извратенячка.

Коментар

Вие сте расисти и това не е хубаво .....
                    както казват в Игра на тронове - присмяла се гаргата на гарвана
                    Туй нящу ич не е братче, тя и Амели Моресмо роди, но това не я прави жена

А ако това ти е идеалът за жена, без да искам да те обиждам, но близостта до Факултето определено доста ти е повлияла
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Вие сте расисти и това не е хубаво - Серена Уилямс ми е любимка - симпатичничка е - винаги усмихната и има добро сърце - дава ного-ного пари за благотворителство, само Джон синът и Роналдо дават повече от нея. И не е назобена мутантка или "братче", но си е жена отвсякъде:

И ще бие рекордът на Щефи мисля - щом е решила, ще стори това. Серена е най-добрата тенисистка въобще в историята.
                      Last edited by Императорът; 11.09.2015, 22:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Азаренка ме прецака!!!Бях я сложил с Любимият ти Федерер за победители в турнира!!!Тоя тъп румэнски дребосък!!!Мама му стара!!!
                        аз пък имах вътрешно усещане, че црънио добитък няма да вземе турнира, очаквах белинда бенчич да я дрънне, но тя отпадна рано-рано от сестра й, май. Иначе при сегашната схема с 2-те доста слаби жабарки (едната поне е прилично изглеждаша, ама винчи е див крокодил, само скиавоне е по-грозна италианка от нея в тура, макар и двете да са много далече от санчез-наваро), направо си беше нарисувано циганчето да вземе титлата. И не беше тото, този път не беше, просто циганката сама се би. Голям кеф, направо голям, само защо не заложих на точен 6:4 в последния сет, хем и за това имах пречувствие, ама ни един залог не ми излезе на този пусти мач, та се спрях, Нищо де, избих ги вече на корнери на псж, но този кеф с цегането е голям - ще ми я слагат те до Щефи на едно ниво. Вяено, и Щефи беше грозофил, но поне не беше назобен мутант. Братчетата Уилямс винаги ще ги мразя, защото свалиха сестри Малееви като номер 1 тенис семейство при жените.

Коментар

Гледате ли циганката - вярно, че жабарката е ултра грозна, но ми носи такъв кеееф към момента, мкакр и да загубих вече 30-на евро на 7-8 залога на този мач - всичките грешни. Айде, жабариииии
                          Животнуту ке падне! Хау!

Коментар

Гледате ли циганката - вярно, че жабарката е ултра грозна, но ми носи такъв кеееф към момента, мкакр и да загубих вече 30-на евро на 7-8 залога на този мач - всичките грешни. Айде, жабариииии
                            Азаренка ме прецака!!!Бях я сложил с Любимият ти Федерер за победители в турнира!!!Тоя тъп румэнски дребосък!!!Мама му стара!!!

Коментар

• Гледате ли циганката - вярно, че жабарката е ултра грозна, но ми носи такъв кеееф към момента, мкакр и да загубих вече 30-на евро на 7-8 залога на този мач - всичките грешни. Айде, жабариииии

Коментар

• http://sporta.bg/?load=Football::Art...301&id=1108785

Това даже незнам дали в тази тема е подходящо или в Бисери и Вицове

Коментар

Working...
                                X