Сори мен твойто е само ляляне, нищо конкртетно и тотално безпочвено. Само да те попитам как успя да напишеш, че държавата ни помагала, след като титан за 3 години ни вкараха в такива дългове. Пак ти казвам, те бяха пратени да ни закрият и почти успяха. За кремиковци също е доста смешно, значи митал стиил е най-голямата световна компания за преработка на стомана, точели кремиковци. Само абдали като теб вярват на такива неща. Какво установиха данс като ги пратиха? Нищо... ама поръчката си свърши работата, изгониха митал и нарязаха кремиковци за скрап. И за какви номера говориш ми е много чудно 2008 ти давам официално изявление на шеф на нап.
Каква концесия бе човек имаш одитен доклад на сметна палата, най-висшия проверяващ орган в страната. Тези проверяват всичко и са вднага след европеската сметна палата.
Колкото до укриването на данъци, кой какво правел.
По скоро за селските номерца при вас, влади гаджев на 500 кинта заплата как звучи, а неправомерно ползване на стадион безплатно как звучи... А и друго да ти кажа още тази година сте шампиони ми се струва.
Каква концесия бе човек имаш одитен доклад на сметна палата, най-висшия проверяващ орган в страната. Тези проверяват всичко и са вднага след европеската сметна палата.
Колкото до укриването на данъци, кой какво правел.
Укриването на данъци е престъпление. Затвор от 1 до 6 години и глоба до 2000 лв. е наказанието за укрити данъци в големи размери. При особено големи размери наказанието е съответно затвор от три до осем години и конфискация на част или на цялото имущество на виновния. Ако до края на съдебното производство на първа инстанция необявеното или неплатеното данъчно задължение бъде внесено в бюджета заедно с лихвите, наказанието е затвор до 2 години и до 500 лв. при щети в големи размери, и до 3 години плюс глоба до 1000 лв. при особено големи размери.
По скоро за селските номерца при вас, влади гаджев на 500 кинта заплата как звучи, а неправомерно ползване на стадион безплатно как звучи... А и друго да ти кажа още тази година сте шампиони ми се струва.

Венци Стефанов бесен: Левски свърши перфектна работа със съдията, може да станат шампиони
Коментар