IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://pbs.twimg.com/media/C5nUOSFXQAI7JJ4.jpg:large

Коментар

• Мисля, че е време да поздравим новия "най-успешен" английски отбор!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Абе Груйче, не че нещо , ама такоата ... -Поиграйвам и аз, я тенис я друго с топка, но тука по принцип не тъ разбрах;- за женския иди доди , с две топки не е за всеки, ама за мъжкия , че го и докарваш с над 90% успеваемост , ша мъ прощаваш ама от де ги намираш тия мътраци ли им викаха, де бяха с по едно мъдо?- дефактоооо.... мина браздата !
        хехе, весело - ами мъжкият тенис наистина много го ловя (без джобния), но после губя всичко я на корнери, я на женски тенис, я на поредната тъпа изненада, но ще се спирам вече и ще си цъкам само АТП и нищо друго, но ще е следващия месец, че този съм трагедия!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тва Българския футбол-брои ли се за спорт?
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Така е, прав си. Успех и на теб, аз цъкам тенис - женският изобщо не ми излиза, но на мъжкия съм с над 90% успеваемост - да се похваля и аз

Абе Груйче, не че нещо , ама такоата ... -Поиграйвам и аз, я тенис я друго с топка, но тука по принцип не тъ разбрах;- за женския иди доди , с две топки не е за всеки, ама за мъжкия , че го и докарваш с над 90% успеваемост , ша мъ прощаваш ама от де ги намираш тия мътраци ли им викаха, де бяха с по едно мъдо?- дефактоооо.... мина браздата !

Коментар

• Минавам само да кажа, ЦСКА се възражда. Много хора ме плюехте тук когато казвах, че това е единствения вариант. Левскарите тук, също да им кажа че предупреждавх и тях да не се радват и да не ни погребват, защото ще ни последват. Е днес мога да кажа, че и това се случи.... Айде със здраве. Наред са зелените човечета, ще залезе проекта скоро и отпор ще има як....

Коментар

• Писна ми да слушам как разградските кривокраки селчуги отпаднали достойно след силна игра от някакви датски анонимни дърводелци !!! Вили Вуцов палячото и кой ли не се скъсаха да ни обясняват по телевизорът какво голямо постижение било това - как тия се промъкнаха като мишкуняци без победа през някакви групи, за да бъдат наритани в анусите сега от тия дръвници, които за пръв път в историята си се класират на осминафинал в някой турнир. Осем мача без победа било велико постижение ???

Ей-заради това мислене Четата на Домуз паша НИКОГА няма да стане голям отбор !!! Ако ЦСКА бяха отпаднали от тия анонимници, щеше да ги е страх да се приберат после в София - от публиката !!!
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Добре се получи и 2:1 не е зле.Кирчо гелосания отива у киреча.Футболисти мое да купиш футболен съюз мое да купиш съдии мое да купиш ама публика не можеш.Тоя цървул дето се опитва да затрива ЦСКА си получи заслуженото

Коментар

• Дано гелосаният отнесе поне три парцала.Копенхаген ще бие резняците

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Груйче - подценяваш крейзитата!
                      Гледах резултатите на двата отбора през тази година - Копенхаген имат само 1 победа и 4 загуби, а Крейзитата победи и хиксове...и то срещу неслаби отбори!
                      Изобщо не ги подценявам, принципно са ми безразлични и не ги гледам, но Копенхаген са диви дървари и ще играят за 0:0, а срещу такива тимове Делиорманец няма много шансове - справка Левски на Люпко, с който и още 3 мача да бяха играли, пак трудно щяха да вкарат гол. Както казах, все ми е тая, така че дано ви излязат залозите, мен вече ми излезе Бердих и съм жик-так за днес
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйче - подценяваш крейзитата!
                        Гледах резултатите на двата отбора през тази година - Копенхаген имат само 1 победа и 4 загуби, а Крейзитата победи и хиксове...и то срещу неслаби отбори!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Така е, прав си. Успех и на теб, аз цъкам тенис - женският изобщо не ми излиза, но на мъжкия съм с над 90% успеваемост - да се похваля и аз
                          При тениса, ас се ограничавам само с джобния такъв....
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Груйчо, ами то се видя с Барса, че нищо не е сигурно .С малки суми , но редовно- хванах Реал и Баер и още 2 единици сега ще видим..Успех на всички..

Коментар

• Груйчо, ами то се видя с Барса, че нищо не е сигурно .С малки суми , но редовно- хванах Реал и Баер и още 2 единици сега ще видим..Успех на всички..

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Така де, ама треньорот, кат че ле требе да внимава коко става (или не става) на зеления килим...
                                парите, друг требе да ге мисли...
                                По принцип си прав, ама дефакто не си, точно като в онзи виц:

- Тате, тате, каква е разликата между "по принцип" и "дефакто"?
                                - Сега ще ти обясня, моето момче! Извикай кака си.
                                - Би ли спала с много грозен мъж за 100 000 долара.
                                - По принцип да - отговаря каката.
                                - Тате, нищо не разбрах - отговаря сина.
                                - Айде тогава извикай и майка си.
                                - Би ли спала с много грозен мъж за 100 000 долара.
                                - По принцип да - отговаря и майката.
                                - Ее, бе , тате, пак нищо не разбрах!
                                - Ами, сине, по принцип трябва да имаме 200 000 долара, а дефакто имаме само 2 кОрви!

Та и с Менгер и Франсмангал е същата история - по принцип трябва да са голям отбор, ама де факто са кОврите на Баварията

Коментар

Working...
                                X