IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Лееееко рамо
    Следващия кръг са с вас - така ми го говорят звездите, ма може и чак на 1/2 финала да бъде
    Ми, ако са те - Те да са ... Лошо нема ... Ако искаме Ошатата, требе да можем да надвием секи...
    Видал го каза - все тая с кого играем..
    АКО успеем да играем своята игра, реално МОЖЕМ да бие всеки ...
    Па ако ни бият, значе не сми биле на ниво...
    налЕ..

Единственото, което винаги пожелавам, и двата отбора да са в ПЪЛЕН сАстаф... Лазаретот да е празен..
    Койт бий - той...
    За нас пиянИците - кеф пред малкия екран...
    Last edited by Колчо Слепеца; 09.03.2017, 12:05.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Лееееко рамо
      Следващия кръг са с вас - така ми го говорят звездите, ма може и чак на 1/2 финала да бъде
      Аз пък мисля, че ще имаме една драматична среща на Гвардиолата с Барцилоната, където след два голови трилъра шитито може и да минат напред. В същото време мисля Баварците ще играят с Реал, за да може някой да спре балерините да не вземат да дублират купата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        За мен, абселютно очаквано развитие на реванша...
        Барса напада. Бърз гол. Много симулации (шлифовани до нАука от плешивия НАЙ-ДОБЪР треньор) и леееко съдийско рамо ...
        Аз лично бях твърдо убеден, че ПСЖ, няма да отстрани Барса..
        Лееееко рамо
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За мен, абселютно очаквано развитие на реванша...
          Барса напада. Бърз гол. Много симулации (шлифовани до нАука от плешивия НАЙ-ДОБЪР треньор) и леееко съдийско рамо ...
          Аз лично бях твърдо убеден, че ПСЖ, няма да отстрани Барса..
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Смях, и аз гледах как двата делфина Неймар и Суарез се хвърлят в басейна да зарадват публиката.

Коментар

• Стига де, наистина ли вярвате в "обрата". Айде немъ нужда - и двата мача бяха супер наредени, като особено показателно е, че сега бета не пуснаха фри 50 кинта, тъй като беше повече от ясно, че всички ще ги набият на "обрата" на Барса. С момчетата от чата го разказах този сценарий - Барса ще води с 3:0 до към 60-тата, после имаше 2 сценария - или вкарват 4-ти и залагм на ПСЖ, или вкарат ПСЖ и тогава се търси 6:1 на точен - е, излезе второто.
              П.С. Аз исках да играя за класиране на ПСЖ при 3:0, но реших да чакам за 4:0, стана 3:1 и заспах.
              П.П.С. Същият сценарий като великата "драма" от 3:0 до 3:3 с Ливера и Милан - рай за бетинг компаниите и тълпата се кефи ли, кефи...
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Няма такъв калитарски мач, като Барцилоната снощи: 2 дузпи, автогол, пряк свободен на ония куц кон Неймар!
                Въпреки това явно че помощта им дойде отгоре! А ПСЖ бяха жалки през 90% от времето!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  Футбола е велик, и се играе от велики хора ! Вива БАРСА !!!
                  Супер шоу !
                  Изпитах страхотно удоволствие !
                  Помогни си сам и господ да ти помогне !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    Футбола е велик, и се играе от велики хора ! Вива БАРСА !!!
                    Исторически мач! Магия!
                    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Футбола е велик, и се играе от велики хора ! Вива БАРСА !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Ахахахаха ...
                        Оказа се, че след ДЕСЕТ гола (в двата мача), съдията бил виновен на Венгер !!!
                        Арсенкааа, не си за там вече. Даде много на отбора. Респект за което... Но вече ти е ВРЕМЕ...
                        Менгер е вечен, бре, няма се ебавате с най-големия - хаха. Тези неща ги говоря от поне 5 години, но феновете на артилерията (иначе толкова симпатичен отбор, почти като Ливера) си го тачат -ми да им Иляди тогава.
                        То стана като с вица за Ливера - спокойно може да смените името на "главния герой" с това на Арсето:
                        Малко детенце пита баща си:
                        - Тате, тате, това Ливършул сериал ли е?
                        - Не, сине, защо?
                        - Ами защото все чакат следващия сезон...

Коментар

• Ахахахаха ...
                          Оказа се, че след ДЕСЕТ гола (в двата мача), съдията бил виновен на Венгер !!!
                          Арсенкааа, не си за там вече. Даде много на отбора. Респект за което... Но вече ти е ВРЕМЕ...

Коментар

• ето го положението за отменения гол:
                            http://images.performgroup.com/di/li...g?t=2069131290

Коментар

не гледах мача, но доколкото прочетох, е имало стандартното подпиране на силния отбор? Аз на Ибряма много му се дразня, защото се хвърля за разни купи, а във фентъзито ми е греда всеки път, в който го сложа капитан. Ами честито
                              Чак пък подпиране! Саутхямптън направиха мача на живота си и заслужаваха да вкарат мача в продължения! Отмениха им един гол за несъществуваща засада, но пък там бяха двама човека един до друг и този дето не игра с топката беше с метър засада и влияеше на играта (така или иначе - спорна ситуация)! Освен това имаше едно мъжко влизане с двата крака на техен играч, което бе оцветено в жълто, а си беше за червено!
                              Общо взето съдията не беше главното действащо лице в мача, а двата отбора на терена - 3-2 не е често срещан резултат от който и да е финал!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Мисля, че е време да поздравим новия "най-успешен" английски отбор!
                                не гледах мача, но доколкото прочетох, е имало стандартното подпиране на силния отбор? Аз на Ибряма много му се дразня, защото се хвърля за разни купи, а във фентъзито ми е греда всеки път, в който го сложа капитан. Ами честито

Коментар

Working...
                                X