IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Ти най-твърдата двойка у тиража не си написал

Късмет все пак!
    Порто ?
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Хаирлия е !!!
      Днешната прогноза:
      Олимпиакос - Байерн 2
      Рома - Барселона 2
      Общото К е 2,43
      Дано пак хаир да видим...
      Хаирлия да е

Кака снощи ги игра Реал -1.5 и Бенфика -1.5 на коеф 3. ПСЖ ми дойде много евтино за моя вкус

Иначе за довечера мисля по скоро Арсенал 2 и ГГ на Байерн. Чиста двойка ми се струва рисково за тоя коеф. В Гърция е много трудно за игра и смятам, че домакините ще вкарат.

Коментар

Хаирлия е !!!
        Днешната прогноза:
        Олимпиакос - Байерн 2
        Рома - Барселона 2
        Общото К е 2,43
        Ти най-твърдата двойка у тиража не си написал

Късмет все пак!

Коментар

Помислих,че темата е изтрита
          Днес почват групите на ШЛ, а ни вест... ни кост...
          Смятам да започна сезона с:
          РеалМ -1,5
          ПСЖ -1,5
          Общото К е 2,24
          Хаирлия да е ...
          Хаирлия е !!!
          Днешната прогноза:
          Олимпиакос - Байерн 2
          Рома - Барселона 2
          Общото К е 2,43
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            хаирлия да е, ама като не играе лайноходец и не са ми интересни тея у лигата Затова си пускам волейбол и баскет, а те ме дънят яко Пуснал съм последен залог за този месец и ако пак не излезе, спирам до Нова година. Хау
            Те тея са толкова зле, че Реал само с вратар трябва да ги бият с 3 гола разлика.
            Иначе и мен футбола ме дъни, но избивам с тенис на куците турнири има добри К-та
            Only God Can Judge me...

Коментар

хаирлия да е, ама като не играе лайноходец и не са ми интересни тея у лигата Затова си пускам волейбол и баскет, а те ме дънят яко Пуснал съм последен залог за този месец и ако пак не излезе, спирам до Нова година. Хау
              Имам един лев по сметката!!!Освен да го изхарча и аз да кажа Хау до Нова Година!!!Ама ако ме засърби,не отговарям!!!

Коментар

Помислих,че темата е изтрита
                РеалМ -1,5
                ПСЖ -1,5
                Общото К е 2,24
                Хаирлия да е ...
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Помислих,че темата е изтрита
                  РеалМ -1,5
                  ПСЖ -1,5
                  Общото К е 2,24
                  Хаирлия да е ...
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    И благодарско даже, добре че не успяхме да вземем точка от най-слабия отбор на юнайтед, че тоя мъпет нашия можеше и да оцелее пак...
                    що? да не го уволниха?

да не трябва да сменяте фланелките като този наш фен:

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Айде честито.Щом казваш хубава. Аз не можах да гледам мача.Завършил е според очакванията.
                      И благодарско даже, добре че не успяхме да вземем точка от най-слабия отбор на юнайтед, че тоя мъпет нашия можеше и да оцелее пак...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Слаб мач преди почивката, но след това ви скрихме топката!
                        Честита победа, но това с топката определено се отнася за друг мач. По-слаб Юнайтед не съм виждал. Дори при Мойс. Нито отзад сте добре, нито в средата, още по-малко отпред. Просто бяхте по-малко от трагични от нас.
                        Рекордният 19-годишен може и да освежи нещо напред, но само от статични положения трудно ще вървите напред тази година.

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Верно - Бентеке вкара страхотен гол - но причината за това е че срещу него се падна точно малкия Ерера, който се уплаши при вида на тоя огромен черен маймун дето щеше да му отнесе главата с шут! Ако беше се паднал някой от главочите (Смоулинг, Фелайни..) просто той щеше да си вземе топката с глава!
                        Ако, ако... Ако Блинд се беше подхлъзнал, ако вместо Гомез беше някой друг... Така влизат головете в тази игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Айде честито.Щом казваш хубава. Аз не можах да гледам мача.Завършил е според очакванията.
                          С последното не си прав - очакванията бяха за мъка на мъка или едно на мъка!
                          Доста раздвижено играхме обаче, а Вие след като се видяхте с 2 гола пасив също започнахте да натискате - ако Марсиал не беше отбелязал можеше да има още нерви в края на мача!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Защо не виждам никой от феновете на Ливърпул да ни поздравява за хубавата победа в събота?
                            Верно - Бентеке вкара страхотен гол - но причината за това е че срещу него се падна точно малкия Ерера, който се уплаши при вида на тоя огромен черен маймун дето щеше да му отнесе главата с шут! Ако беше се паднал някой от главочите (Смоулинг, Фелайни..) просто той щеше да си вземе топката с глава!
                            Марсиал също вкара страхотен гол, за да затвори мача - дано вкара още много такива с екипа на червените дяволи!
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Защо не виждам никой от феновете на Ливърпул да ни поздравява за хубавата победа в събота?
                              Марсиал също вкара страхотен гол, за да затвори мача - дано вкара още много такива с екипа на червените дяволи!

Коментар

нямам тайни с някои мачове, но чукотките ме върнаха в А група, ама окръжна, за пореден път Май наистина ще трявба да се позапра
                                Аз си занулих сметката в бет365 с един требъл, в който нещастниците от Ювентус ме издъниха и един голям залог за картони на мача Атлетико - Барса...там тия чикиджии от Мадрид излязоха толкова насрани, чак не си спомням от колко време не си спомням да съм ги виждал толкова зле...дано завършат 5ти в първенството

Коментар

Working...
                                X