Първоначално изпратено от bonboniada
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
наредил съм се вече за всички негови мачове в зала Армеец .... Давай Григоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМакар да съм си наложил самозабрана да пиша, все пак трябва да отбележа нещо - Хакинен се ожени за стриптизьорка. Викам си наш Хаки как се даде на тази, уж баща за пример, пък то се оказа онзи Хакинен - ами хак да му е"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Макар да съм си наложил самозабрана да пиша, все пак трябва да отбележа нещо - Хакинен се ожени за стриптизьорка. Викам си наш Хаки как се даде на тази, уж баща за пример, пък то се оказа онзи Хакинен - ами хак да му еNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБраво на Гришо за победата му днес!
Следва мач с Гофен, който може да бъде взет! Успех и дано стигне възможно най-напред!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениесент етиен .................. пак топли и студени топки за да бутат манчетата напред...Last edited by X_Y; 18.01.2017, 16:33.
Коментар
-
Какво е да си футболен фен? Днес всички говорят за трансферни рекорди – Погба, Бейл, Луис(най-скъп защитник), Марсиал (най-скъп тиинейджър), за рекордно високи заплати, за милионни и милиардни инвестиции от Китай и Близкия изток, за рекордни приходи от посещаемост и т.н. Пари, пари, пари... И сякаш парите са новият идеал във футбола, а не онова, заради, което този спорт е толкова популярен. А именно, заради футболният фен. В българският език си имаме хубави думи – привърженик или запалянко. Което ще рече – свързан, запален.
Може би има хора, които избират любимият си клуб на базата на това какви финанси има, тайничко надявайки се част от тази космическа пара да влезне в джоба му – типично по нашенски. Други пък живеят живот, който дълбоко в себе си не харесват и не одобряват. Чувстват се нереализирани, неразбрани, отхвърлени, унизени, потиснати – все неща, които са болезнено познати на средния българин. И затова стават фенове на силни отбори.
Така те се бият в гърдите, че „моят“ Байерн, Реал или Барса са победили. Нищо, че си купувам от евтиния салам-имитация, но важното е, че моят отбор би любимия отбор на злобния колега от работата. Някои са толкова безсрамни в това, че сменят отбора всеки пък, когато стария падне. С нов. Като изхабена самобръсначка. Като прекомерно употребена четка за зъби. Като хляб с изтекъл срок на годност. Пуф – и в кошчето за боклук. „Какво пък?“, ще каже някой, „Та това е само една игра“. Но кой беше казал, че „Човекът е човек, само тогава, когато играе“? Само в играта можем да видим какъв е човек наистина.
Прочети още на: http://www.gol.bg/fen-zona/2017-01-13/istinskiyat-fen
доста хора могат да се познаят в горните няколко изреченияfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Какво е да си футболен фен? Днес всички говорят за трансферни рекорди – Погба, Бейл, Луис(най-скъп защитник), Марсиал (най-скъп тиинейджър), за рекордно високи заплати, за милионни и милиардни инвестиции от Китай и Близкия изток, за рекордни приходи от посещаемост и т.н. Пари, пари, пари... И сякаш парите са новият идеал във футбола, а не онова, заради, което този спорт е толкова популярен. А именно, заради футболният фен. В българският език си имаме хубави думи – привърженик или запалянко. Което ще рече – свързан, запален.
Може би има хора, които избират любимият си клуб на базата на това какви финанси има, тайничко надявайки се част от тази космическа пара да влезне в джоба му – типично по нашенски. Други пък живеят живот, който дълбоко в себе си не харесват и не одобряват. Чувстват се нереализирани, неразбрани, отхвърлени, унизени, потиснати – все неща, които са болезнено познати на средния българин. И затова стават фенове на силни отбори.
Така те се бият в гърдите, че „моят“ Байерн, Реал или Барса са победили. Нищо, че си купувам от евтиния салам-имитация, но важното е, че моят отбор би любимия отбор на злобния колега от работата. Някои са толкова безсрамни в това, че сменят отбора всеки пък, когато стария падне. С нов. Като изхабена самобръсначка. Като прекомерно употребена четка за зъби. Като хляб с изтекъл срок на годност. Пуф – и в кошчето за боклук. „Какво пък?“, ще каже някой, „Та това е само една игра“. Но кой беше казал, че „Човекът е човек, само тогава, когато играе“? Само в играта можем да видим какъв е човек наистина.
Прочети още на: http://www.gol.bg/fen-zona/2017-01-13/istinskiyat-fen
доста хора могат да се познаят в горните няколко изреченияfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз за Гришата съм със смесени чувства, знаете ми причините, но не мога да не го поздравя за страхотния успех -за мен тази му титла е с много по-висока стойност от всички спечели дотук взети заедно, даже и тази от атп500! Дано успее да развие успеха си на АО, защото тези турнири от Големия шлем са важни, останалото, колко и да силно като качества на играчите, е плява за амбициите на наш Гришо.
Пожелавам му да влезе в топ 8 отново, а след това и нагоре, но да не забравя, че е преди всичко българин, а след това всичко останало - в това отношение може много да учи от шумадийчето Нуле Джуката
http://www.sportal.bg/news.php?news=643046
Предишните "енергийни вампири" явно му идваха в повече ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз за Гришата съм със смесени чувства, знаете ми причините, но не мога да не го поздравя за страхотния успех -за мен тази му титла е с много по-висока стойност от всички спечели дотук взети заедно, даже и тази от атп500! Дано успее да развие успеха си на АО, защото тези турнири от Големия шлем са важни, останалото, колко и да силно като качества на играчите, е плява за амбициите на наш Гришо.
Пожелавам му да влезе в топ 8 отново, а след това и нагоре, но да не забравя, че е преди всичко българин, а след това всичко останало - в това отношение може много да учи от шумадийчето Нуле Джуката
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Аз за Гришата съм със смесени чувства, знаете ми причините, но не мога да не го поздравя за страхотния успех -за мен тази му титла е с много по-висока стойност от всички спечели дотук взети заедно, даже и тази от атп500! Дано успее да развие успеха си на АО, защото тези турнири от Големия шлем са важни, останалото, колко и да силно като качества на играчите, е плява за амбициите на наш Гришо.
Пожелавам му да влезе в топ 8 отново, а след това и нагоре, но да не забравя, че е преди всичко българин, а след това всичко останало - в това отношение може много да учи от шумадийчето Нуле ДжукатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Браво на Гришо - гордеем се с него!
А междувременно:
ФИФА прие 48 тима да участват на финали на световни първенства от турнира през 2026 година
10 Януари 2017 | 11:52 | Агенция "Фокус"
Цюрих. Изпълкомът на Световната футболна централа официално подкрепи разширяването на формата на световните първенства по футбол, съобщава сайтът на ФИФА.
От финалите през 2026 година в заключителния турнир ще участват 48 тима, които ще бъдат разделени в 16 групи от по три тима.
Промяната е била приета единодушно от всички членове на Изпълкома на ФИФА.
Коментар
-
Ееее, нищо за Гришо?! Не е редно си мисля...
https://gong.bg/tenis/maje/multimedi...mitrov-413541?
Промененият Григор Димитров
http://www.dnevnik.bg/sport/2017/01/..._v_svetovnata/
Григор Димитров изпревари Федерер в световната ранглиста
Коментар
Коментар