IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Все пак сме икономически форум - Лудогорец е печелившо предприятие в момента, за което можем да ги поздравим!
    Не виждам, кой различен от разградчаните би ги подкрепял истински, ама и не виждам защо пък трябва да ги мразим!
    Нормално е да убият конкуренцията с пачки! В края на краищата не правят номерата на Байерн да обезкървяват "директните противници", а направо си пазаруват в чужбина! (изключения като Бадема, Фъстъка и Абел Анисе няма какво да ги споменаваме)

    Когато някой ден аминистират Чорни или Илия Павлов се вдигне от гроба, тогава може Цески и Уесека да им се опънат и родното първенство да стане интересно пак

    Коментар


    • Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
      Лудогорец започнаха от Лига Европа. От там като минаха групите спечелиха към 7млн евро. Кое спира другите отбори да участват там? 7млн добре ще дойдат на Левски, що не се пробват, ами играят тук дербита с Верея? Това че само в ШЛ имало пари е оправдание на некадърни клубове.
      С малко закъснение - Лудогорец не започнаха от ЛЕ, а от ШЛ, където, според правилата, отпаднаха от Базел и заминаха директно в групите на ШЛ, ако не беше вариантът с групи през ШЛ, знаеш ли кога щяха да се класират там? Особено като непоставен отбор в 4 кръга? Та не ми говори, че няма значение дали си шампион, или не си - Киро Гела си е научил урока с комуноидните похвати и си действа точно според тях. За мен няма как да са каузЪ, не и по този начин - отбележи, че го казвам от позицията на човек, който е ходил на мачове в Европа дори на кръвния враг Цска, а освен тях и на Пирин, Ботев и Берое, за да ги подкрепя. На Делиорманец няма да стъпя на мач абсолютно никога!

      П.С. Но има много хора, предполагам, че и ти си сред тях, които, виждайки в Лайногорец единствения светъл лъч, са склонни да ги подкрепят, за да се почувстват поне малко победители, от родна гледна точка, защото е хубаво да видиш как "българи" продължават напред в Евтопа. Народът ни има нужда от такива емоции, особено емигрантите, аз - не!
      Last edited by Andi11; 09.12.2016, 10:19.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

      Коментар


      • Ловешката зализана мастия никога няма да има фенове ако ще и сто пъти да стсне шампион.Рано или късна ще му писне и Лудогорец отива у киреча.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
          Лудогорец започнаха от Лига Европа. От там като минаха групите спечелиха към 7млн евро. Кое спира другите отбори да участват там? 7млн добре ще дойдат на Левски, що не се пробват, ами играят тук дербита с Верея? Това че само в ШЛ имало пари е оправдание на некадърни клубове.
          Интересно как не си забелязал през същото време 5 милки държавна помощ, за която премиерът цъфна с хеликоптер. И едни 70 милки, обещани за "инвестиция" за 10 години от едно дружество, което наряза корабите на срап, вместо да инвестира, с каквито обещания е спечелило приватизационен договор.

          Спокойно, като дойдат тук Доко ГО ще ги думне, колкото и да не ти се вярва, но това няма да е новина.

          Коментар


          • Лудогорец започнаха от Лига Европа. От там като минаха групите спечелиха към 7млн евро. Кое спира другите отбори да участват там? 7млн добре ще дойдат на Левски, що не се пробват, ами играят тук дербита с Верея? Това че само в ШЛ имало пари е оправдание на некадърни клубове.

            Коментар


            • Виж, ти имаш твието мнение, аз имам моето -те до голяма степен се застъпват, но аз съм по-краен, а ти си по-умерен и искаш да видиш позитивното. Да, всичко, което казваш е така, но само акого извадим от контекста. Ако го извадя от контекста, то и Северна Корея е една прекрасна държава - имат атомно оръжие, имат строеж на една от най-високите сгради в света, имат отлични постижения в спорта, разработиха (май, тук не съм убеден, по памет) собствена интернет мрежа и т.н. Пък какви паради правят - малииии, красота. Ама реалността е малко по-различна под фасадата, нали?

              Та и тук е такава една фасадата, на принципа на любимата ми фраза - пътят към ада е постлан с добри намерения. Ето, викаш, що не могат Левски, Ботев, Литекс и т.н, да направят нещо - ми щото няма кинта бе, човек, няма кинта. Кинта има само в ШЛ, а мястото за там е едно и понзай кой се е абонирал за него. Не казвам, че Лайногорец са лошите, просто са най-правилно ориентиралите се. Левски и умрялото цска правеха същото при други режими. Ама то и Делян Пеевски (това специално за дидака го казвам, че му е любимец) не е лош тогава, а правилно ориентирал се. Те и мутрите не са лоши, а бизнесмени и т.н. - да не влизаме в тази плоскост, че е много хлъзгава.

              Докарали Арсето и Реал викаш - ми колко народ ги гледа, ама фенове? Че ако Левски беше повел с 2:0 на Арсето, мога да ти гарантирам, че стадионът щеше да се срути от подкрепата на трибуните и обрат никога нямаше да има, да не говорим пък за празни места, но това е друга тема.

              Лайногорец са пошли с безалтернативността си - нещо като малък Байерн в България - изкупуват всичко и не дават на другите да дишат. Сега си купуват директно набори на Пирин, Черно море, Ботев, които стават шампиони при малките. Що? Ми щото могат. Ми то и мутрите така действаха, да се повторя отново.

              А алтернатива няма - и Левски, и Литекс са на командно дишане -защо ли, защшото е удобно така, та затова. И в един момент ще започнем (поне идеята е такава) да ги приемаме делиорманци за нещо нормално, за нещо редно, за новият гранд - не е толкова сложно да се подменят ценности у нас, явно - е, вече герп са новото дясно и това се счита за нещо съвсем нормапно, юо пък делиорманец да не са новото отроче на Партията с главно П?

              Дано им се паднат Фенербахче, Зенит или Шахтьор - искрено им го желая, но вероятно ще изтеглят Спарта прага или Копенхаген.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Лудакис, айде и при теб да свалим малко очилата и да погледнем реално - ШЛ в този и вид с шампионски и нешампионски потоци, плюс двойните пари към момента, сравнение с преди 10 години, я има отпреди 5-6 години - нито Левски, нито фалиралото отборче са имали шанса да играят по тези правила. Та да не обръщаме правилата, може ли, щото, ако бяха с правилата на Левски, когато влзахоме в ШЛ, а Левски беше поставен, повтарям поставен и ни си падна най-трудният възможен отбор (киево)/ако не беше тотоскандала изобщо нямаше да играем с италиански отбор, защото и те, като нас, щяха да са поставени/, а на Делиорманец се падна два пъти подред най-лесния възможен - преди Стяуа, сега Пилзен (гледам ги и сега в ЛЕ - пълни бездарници), а можеха да са Рома или Ман Сити, примерно, ако нямаше нешампионски поток. Като и Стяуа, и Пилзен размазаха Делиорманец, но двалоският им късмет ги покри - Левски би на ходом Киево. И да, Базел и ПСЖ са в най-слабите си сезони и отбори за последните 5-6 години, а Ливера преди 3 години си беше пълна смешка и трагедия - нищо общо със сегашния тим.

                Та хайде да говорим реално - това на Лайногорец е шанс 1/100 - първо чорбата да ти продаде титлата, след това Левски (щото европоходът в ЛЕ започна след като бяха пребити от Базел в последния кръг преди ШЛ, а нямаше да има ШЛ без продадената титла от Батков), после, кагато имаше и най-малки наченки на съпротива от чорбата и нас - първо чорбата изведнъж влезе в криза и не вкараха гол 10 мача, а при нас просто извадиха Литекс и ни дръшнаха с 5 точки. Неказвам, че чорбата или ние щахме да сме шампиони, казвам, че всяка наченка на някаква съпротива се реже в зародиш. Сега с Люпко стана същото - хоп, семейни причини и единствения, който можеше да се опре на Гела изчезна, За това говорим - Лайногорец са тумор и трябва да се изреже. Тумор с огромен късмет, явно ходжата пее добре. Не знам, но този парад на суетата от тях е убийство за всички други и съм удивен как умни хора не го виждат.

                Сега виждам, че и аверчетата им от фенербахче май ще са първи в групата - искрено им ги пожелавам!

                Груец, прав си - щур късмет имат. Срещу ПСЖ реално трябваше да си паднат с поне 2 гола разлика, но ето че загубиха ПОБЕДАТА в последната минута. И не е за сефте това нещо. Вкарват от нищото. Но това, че на моменти наистина им вързва не означава, че реално не показват добра игра. 2 пъти попадат в ШЛ и за това време помня един срамен мач срещу Реал, и сега срещу Арсенал. Това е. Вкарват си голове, взимат си точки, печелят си пари, а пролетта и от трансфери ще направят луди пари. Колкото и късмет да имаш, ако си слаб рано или късно дупето ти лъсва. '94та в САЩ късмет нямахме ли? Ако не бяха хванали Марадона с напудрен нос щяхме да си заминем с 3 точки като трети в групата. С франция късмет нямахме ли? Айде сега кажи, че отбора ни беше слаб и реално само заради късмет станахме 4ти. Късмета е със силния. Слабия отбор ще вкара 1-2 късметлийски гола, но ще му върнат 5. С лудогорец не става точно така. Тъй че, хем си прав, хем не си...

                В БГ пъвренството какво става нямам ни-най малка представа. Не знам кой пречи на конкуренцията на Лудогорец, но сигурно цялата А група не струва колкото напдателите на Лудогорец. Как да се противопоставят? С какво? Нито един друг БГ отбор не може дори победа да вземе в квалификациите за евротурнирите, а говорим, че Лудогорец им пречел да влязат в ШЛ и да си оправят бюджетите... Ами хайде Левски да влезе в групите на Уефа, да излезе от тях, да поиграе, да понабие слаби отбори като Пилзен и Базел, та тогава ще заговорим, че ЛД пречи. За сега ЛД е единствения БГ отбор, който допринася за рейтинга на БГ в евротурнирите, как точно пречи? В София дойдоха Ливърпул, Реал, Арсенал, ПСЖ... Реално този отбор е единственото позитивно нещо, което се случва в БГ футбола, но казваш че бил тумор. Ами остави БГ футбола без тях - какво остава? Национален отбор който не може да продаде 100 билета за мсчовете си, ЦСКА което стана за смях на цяла България с фалита си, Литекс които дори и след като се премстиха в София остават супер зле, Левски които са на изкуствено дишане от години. Школи вече няма. Най-известния ни футболист е Николета а малката перука дори и баща му не може да го уреди някъде извън В група на Турция. Но на всичката тая измет Лудогорец пречел, Владо Стоянов бил туфлек, а Дяков бил дърво. ОК, така да е...

                Коментар


                • Лудакис, айде и при теб да свалим малко очилата и да погледнем реално - ШЛ в този и вид с шампионски и нешампионски потоци, плюс двойните пари към момента, сравнение с преди 10 години, я има отпреди 5-6 години - нито Левски, нито фалиралото отборче са имали шанса да играят по тези правила. Та да не обръщаме правилата, може ли, щото, ако бяха с правилата на Левски, когато влзахоме в ШЛ, а Левски беше поставен, повтарям поставен и ни си падна най-трудният възможен отбор (киево)/ако не беше тотоскандала изобщо нямаше да играем с италиански отбор, защото и те, като нас, щяха да са поставени/, а на Делиорманец се падна два пъти подред най-лесния възможен - преди Стяуа, сега Пилзен (гледам ги и сега в ЛЕ - пълни бездарници), а можеха да са Рома или Ман Сити, примерно, ако нямаше нешампионски поток. Като и Стяуа, и Пилзен размазаха Делиорманец, но двалоският им късмет ги покри - Левски би на ходом Киево. И да, Базел и ПСЖ са в най-слабите си сезони и отбори за последните 5-6 години, а Ливера преди 3 години си беше пълна смешка и трагедия - нищо общо със сегашния тим.

                  Та хайде да говорим реално - това на Лайногорец е шанс 1/100 - първо чорбата да ти продаде титлата, след това Левски (щото европоходът в ЛЕ започна след като бяха пребити от Базел в последния кръг преди ШЛ, а нямаше да има ШЛ без продадената титла от Батков), после, кагато имаше и най-малки наченки на съпротива от чорбата и нас - първо чорбата изведнъж влезе в криза и не вкараха гол 10 мача, а при нас просто извадиха Литекс и ни дръшнаха с 5 точки. Неказвам, че чорбата или ние щахме да сме шампиони, казвам, че всяка наченка на някаква съпротива се реже в зародиш. Сега с Люпко стана същото - хоп, семейни причини и единствения, който можеше да се опре на Гела изчезна, За това говорим - Лайногорец са тумор и трябва да се изреже. Тумор с огромен късмет, явно ходжата пее добре. Не знам, но този парад на суетата от тях е убийство за всички други и съм удивен как умни хора не го виждат.

                  Сега виждам, че и аверчетата им от фенербахче май ще са първи в групата - искрено им ги пожелавам!
                  Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение

                  Шампионска лига в тоя формат я има от началото на века. И ЦСКА и Левски се скъсаха да правят пари от там. Отбор от ранга на Лудогорец България не е имала от времето на комунизма. Това че те влизат в групите, представят се добре и правят десетки милиони, не означава че и ЦСКА или Левски биха направили същото. А за слабите Базел и ПСЖ предполагам, че просто тролваш Малко остана и срещу Реал да вземат точка, ама те нали и реал са супер зле... А и Ливърпул са си средняци - реално са от нивото на нашата Б група предполагам...
                  Много ме забавляват фенщината и футболната завист
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                    Лудогорец е най-голямото зло в родния футбол, също като покойника, дето се възроди с тире, по времето на комунизма. Но докато тогава имаше и Левски, който също се позлваше с известни преференции, няма какво да се лъжем, макар да не бяха на нивото на галениците от градината с жълъдите, то сега няма друг като Делиорманец. Причините са 2 и са много проЗти, почти като креМвирш със ГМО соя:
                    1. Агитките на Левски и тирето са страшни и могат да свлаят правителства, Делиорманец са креМвирши и селфи кифли - от тях страх няма, затова и Левски, и тирето се държат на командно дишане - уж ги има (едните вече и ги няма, другите сме напът да изчезнем), а релано ги няма. Защо ли - ами ако убиеш един отбор, както стана с оригиналната чорба, то я превърщаш в мъченик и привържениците й ще си намерят нова религия - видяхме, че на финала за купата се събраха най-много фенове на чорбата след падането на комунизма, дори за мачовете с Ливера нямаха толкова публика, а във В група си ги следваха плътно по села и паланки Ако обаче държиш един отбор в миманса, сегашното тире със захарното джудже или Левски с финия винкел начело, то хората се отвращават, а как беше лафът - когато отвратените не гласуват, отвратитвлните управляват. Затова е нужна каузЪ като Лудогорец - хем чисто, хем лесно
                    2. В България един проект (футболен) може да просъществува като успешен само с кинтажа от европа, кинтаж има само в ШЛ, а за там мястото е едно - в момента, поради ред обстоятелства, Лайногорец е абониран за първото място, а за да се събори оттам, т.е. някой да се докопа до кинтата в ШЛ, трябват много пари, които да се хвърлят без гаранция за възвращаемост - е, кой да е този луд, дето да се пробва от "любов" към футбола у нас. Всичко друго, дето феновете щели да издържат отбора, са утопии за наивници

                    Досега Лайногорец ми бяха почти безразлични, сега вече им желая да се паднат с Шахтьор или Зенит, за да ядат яките шамари, а не да имат пак дивашкия късмет да нацелят най-слабите базел и псж в последните 10 години, или смешката Ливърпул предишния път, да вкарват с всеки удар гол, или пък с първата атака и т.н. кОр за Делиорманец, кОр и за Гела - най-голямата чума във футбола у нас, чума, която се разпространи с тотото на Левски и умрялото вече дружество, които им продадоха по една титла. Амин.
                    Шампионска лига в тоя формат я има от началото на века. И ЦСКА и Левски се скъсаха да правят пари от там. Отбор от ранга на Лудогорец България не е имала от времето на комунизма. Това че те влизат в групите, представят се добре и правят десетки милиони, не означава че и ЦСКА или Левски биха направили същото. А за слабите Базел и ПСЖ предполагам, че просто тролваш Малко остана и срещу Реал да вземат точка, ама те нали и реал са супер зле... А и Ливърпул са си средняци - реално са от нивото на нашата Б група предполагам...
                    Много ме забавляват фенщината и футболната завист

                    Коментар


                    • Иначе региона изглежда така, но е много силно осветлението. Все пак са 48 метрас колони и те само смениха осветителните тела с по-икономичен клас ламБи.

                      Затова нищо не се вижда, понеже това сега 3 дена ще ми вади зъркелите да'е ...

                      Коментар


                      • Ндамм .... БФС лицензира стадиона и чорбетата ще идат тук. Може и да паднат, понеже Доко ще се хвърлят за 3 точкас.

                        Ай, честито - първият стадион в А трупен от предвидените 3-4 вече е факт. Все пак сефте ще денсят пред собствена публика от началото на сезона.

                        Click image for larger version

Name:	Локо ГО.jpg
Views:	1
Size:	11.1 КБ
ID:	3148465
                        Last edited by marandi; 08.12.2016, 16:05.

                        Коментар


                        • Те крейзитата са малко като Дъндалк, които от евротурнирите спечелиха пари, колкото биха спечелили ако вземат титлата в Ейре през следващите 20на години...за туй много ще ги гоните още много ама няма да ги стигнете, докато Домуса не фалира сериозно и не разпродаде всичко (без стадиона, който е общински)!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                            Лудогорец е най-голямото зло в родния футбол, също като покойника, дето се възроди с тире, по времето на комунизма. Но докато тогава имаше и Левски, който също се позлваше с известни преференции, няма какво да се лъжем, макар да не бяха на нивото на галениците от градината с жълъдите, то сега няма друг като Делиорманец. Причините са 2 и са много проЗти, почти като креМвирш със ГМО соя:
                            1. Агитките на Левски и тирето са страшни и могат да свлаят правителства, Делиорманец са креМвирши и селфи кифли - от тях страх няма, затова и Левски, и тирето се държат на командно дишане - уж ги има (едните вече и ги няма, другите сме напът да изчезнем), а релано ги няма. Защо ли - ами ако убиеш един отбор, както стана с оригиналната чорба, то я превърщаш в мъченик и привържениците й ще си намерят нова религия - видяхме, че на финала за купата се събраха най-много фенове на чорбата след падането на комунизма, дори за мачовете с Ливера нямаха толкова публика, а във В група си ги следваха плътно по села и паланки Ако обаче държиш един отбор в миманса, сегашното тире със захарното джудже или Левски с финия винкел начело, то хората се отвращават, а как беше лафът - когато отвратените не гласуват, отвратитвлните управляват. Затова е нужна каузЪ като Лудогорец - хем чисто, хем лесно
                            2. В България един проект (футболен) може да просъществува като успешен само с кинтажа от европа, кинтаж има само в ШЛ, а за там мястото е едно - в момента, поради ред обстоятелства, Лайногорец е абониран за първото място, а за да се събори оттам, т.е. някой да се докопа до кинтата в ШЛ, трябват много пари, които да се хвърлят без гаранция за възвращаемост - е, кой да е този луд, дето да се пробва от "любов" към футбола у нас. Всичко друго, дето феновете щели да издържат отбора, са утопии за наивници

                            Досега Лайногорец ми бяха почти безразлични, сега вече им желая да се паднат с Шахтьор или Зенит, за да ядат яките шамари, а не да имат пак дивашкия късмет да нацелят най-слабите базел и псж в последните 10 години, или смешката Ливърпул предишния път, да вкарват с всеки удар гол, или пък с първата атака и т.н. кОр за Делиорманец, кОр и за Гела - най-голямата чума във футбола у нас, чума, която се разпространи с тотото на Левски и умрялото вече дружество, които им продадоха по една титла. Амин.
                            Е Груйчи ти май се осъзна вече.Нали бях злобар са кво стана

                            Коментар


                            • Чорбата нищо не им е продавала. Изкупиха ни половината отбор, за да ни отслабят. А, в последния мач в Разград, когато се решаваше титлата, съдията свирна смешен фал на удобно място, от където да вкарат едно голче. После за по-сигурно изгони един от чорбата и въпреки всичко изглеждаха като опълченците на Шипка през цялото време, въпреки че 1 час играхме с 10 души.

                              В момента правят същото и с детските отбори. Всеки, който стане шампион на страната го изкуват, както директно купиха целия отбор на Черно море - набор еди кой си.
                              Last edited by marandi; 08.12.2016, 11:57.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение

                                Лудогорец показва, че има светлина в тунела. Но за съжаление всичко останало е дъно
                                Лудогорец е най-голямото зло в родния футбол, също като покойника, дето се възроди с тире, по времето на комунизма. Но докато тогава имаше и Левски, който също се позлваше с известни преференции, няма какво да се лъжем, макар да не бяха на нивото на галениците от градината с жълъдите, то сега няма друг като Делиорманец. Причините са 2 и са много проЗти, почти като креМвирш със ГМО соя:
                                1. Агитките на Левски и тирето са страшни и могат да свлаят правителства, Делиорманец са креМвирши и селфи кифли - от тях страх няма, затова и Левски, и тирето се държат на командно дишане - уж ги има (едните вече и ги няма, другите сме напът да изчезнем), а релано ги няма. Защо ли - ами ако убиеш един отбор, както стана с оригиналната чорба, то я превърщаш в мъченик и привържениците й ще си намерят нова религия - видяхме, че на финала за купата се събраха най-много фенове на чорбата след падането на комунизма, дори за мачовете с Ливера нямаха толкова публика, а във В група си ги следваха плътно по села и паланки Ако обаче държиш един отбор в миманса, сегашното тире със захарното джудже или Левски с финия винкел начело, то хората се отвращават, а как беше лафът - когато отвратените не гласуват, отвратитвлните управляват. Затова е нужна каузЪ като Лудогорец - хем чисто, хем лесно
                                2. В България един проект (футболен) може да просъществува като успешен само с кинтажа от европа, кинтаж има само в ШЛ, а за там мястото е едно - в момента, поради ред обстоятелства, Лайногорец е абониран за първото място, а за да се събори оттам, т.е. някой да се докопа до кинтата в ШЛ, трябват много пари, които да се хвърлят без гаранция за възвращаемост - е, кой да е този луд, дето да се пробва от "любов" към футбола у нас. Всичко друго, дето феновете щели да издържат отбора, са утопии за наивници

                                Досега Лайногорец ми бяха почти безразлични, сега вече им желая да се паднат с Шахтьор или Зенит, за да ядат яките шамари, а не да имат пак дивашкия късмет да нацелят най-слабите базел и псж в последните 10 години, или смешката Ливърпул предишния път, да вкарват с всеки удар гол, или пък с първата атака и т.н. кОр за Делиорманец, кОр и за Гела - най-голямата чума във футбола у нас, чума, която се разпространи с тотото на Левски и умрялото вече дружество, които им продадоха по една титла. Амин.
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                                Коментар

                                Working...
                                X