IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

Аз пък мисля - Реал! Защото напоследък се редувате в представянето си срещу тях - победа, загуба...май ви е време да ги биете и да не им дадете да дублират купата!
    Всъшнос, е апселютно ВСЕ ТАЯ...
    Както винаге казвам - който иска да вземе турнира, требе да може да надвие секи...
    Инак, НАЙ-СГОДНИ, като перспектива за минаване у следващее крък, ми се виждат Лестър. ( ама от друга страна, от мачовете с тех, бихме изкарали по-малко парици...)
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Пу дееееа ...
      Ся, КЪК ше ни се паднат Сити... Това Монако, сичко развали...
      Звиздзите ми нашепват, ... утре - Барцилона !!!
      Аз пък мисля - Реал! Защото напоследък се редувате в представянето си срещу тях - победа, загуба...май ви е време да ги биете и да не им дадете да дублират купата!

Коментар

• Пу дееееа ...
        Ся, КЪК ше ни се паднат Сити... Това Монако, сичко развали...
        Звиздзите ми нашепват, ... утре - Барцилона !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение

Монако се оказа да. Как ти резнаха Сититита, много ми хареса. Щото Гуардиола си мислеше, че след тва 5:3 ще продължи и май подцени мача. И кво стана? Довижданеее
          най-ми излизат прогнозите, когато вече съм си сложил ограничение и не го играя Играх Лестър Севиля за гол-гол, защото не вярвах, че Севиля няма да вкарат, а малко се въздържах за Лестър да сложа директно, та с голяма сума играх гол-гол, а отделно с десетка за 2:1 и когато онази маймуна Нзонзи осра нарочно дузпата..... Та за снощи бях с презантиман за 3;1 или 5:3, така ми го говориха звездите, но точно преди да заложа се плеснах през пръстите и се спрях, защото сметката е много на червено и трябва да спазвам някаква самодисциплина - е, излезе А най-веселото е, че точно след мача от бета са ми пуснали безплатен бонус по сметката - съдба...
          Горе-долу подобно беше положението и с Барса - там и двата мача бяха тото - в първия обраха балъците като мен, които покрай безплатни залог от 50 кинта загубиха още 5 пъти по толкова да търсят гол на Барса, а след това не пуснаха безплатен залог от 50 на втория мач, защото всички загубили щяхме да го играем на класиране на Барса на коеф 10. Но всеки сам си знае и си решава, а накрая букито е на печалба
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Aма то ще е Монако Та едва ли са чак толкова желани - за мен Севиля/Лестър (имам презантиман, че ботушарите ще се класират) и Дортмунд са доста по-слаби от тях, но да видим
            Монако се оказа да. Как ти резнаха Сититита, много ми хареса. Щото Гуардиола си мислеше, че след тва 5:3 ще продължи и май подцени мача. И кво стана? Довижданеее

Коментар

• Много ме е яд за Сани Жекова - размина се на косъм от медала

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение

Както обикновено стискам чиповете за накрая и разчитам на силен финален спринт, ама да видим дали ще ми излязат сметките като дойдат двойните кръгове. Ето, Агуерката си игра 180 минути в двата мача на Сити, обаче почти не даде точици
                Ами не е лоша логика това, но аз набих дивата карта предишния кръг заради липсата на яснота по задачата кога точно ще са тези двойни кръгове. Сметнах, че без нея съм загубен в минали и предстоящия кръг и ще загубя супер много точки. Сега щях да си купя Кун и Стърлинг и да имам 40 точки по малко (това са си 10 трансфера) този кръг, а за предстоящия щях да съм с 6 играча най-много, т.е. загуба на още 30-на точки (евентуално) и реших, че ѝ е времето и мястото. Ще видим дали съм бил прав, защото за двойните кръгове ще трябва да правя доста смени, но те изобщо не са ясни кога ще са и каква ще е ситуацията към този момент.
                П.С. Винаги съм се удивявал на малоумието на най-мега-хипер-ултра-гига Висшата лига как пък един път не сметнат така календара, че поне до 1/4 финала за ФАКъпда са в отделен кръг, в който няма мачове за първенство. Защото е повече от ясно, че на 1/4 финалите ще има поне 4-5 отбора от шипчето, а и още някой ще поритва за здраве напролет в Европа и т.н. Мнооо са тъпи на Албиона, но или е генетично, или е нарочно, или и двете
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Tова беше доста добро
                  Айде, стягай се във фентъзито, че много назад си отлетял
                  Както обикновено стискам чиповете за накрая и разчитам на силен финален спринт, ама да видим дали ще ми излязат сметките като дойдат двойните кръгове. Ето, Агуерката си игра 180 минути в двата мача на Сити, обаче почти не даде точици
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Висшата Лига се радва на небивал интерес... всеки участник в ШЛ или ЛЕ има интерес да му се падне съперник от това първенство
                    Tова беше доста добро
                    Айде, стягай се във фентъзито, че много назад си отлетял

Коментар

Aма то ще е Монако Та едва ли са чак толкова желани - за мен Севиля/Лестър (имам презантиман, че ботушарите ще се класират) и Дортмунд са доста по-слаби от тях, но да видим
                      Висшата Лига се радва на небивал интерес... всеки участник в ШЛ или ЛЕ има интерес да му се падне съперник от това първенство

Коментар

Всеки се моли да му се падне Ман Сити

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Ми, ас АКО ми се обадят, да правя жребия, бих желал отбора на НАЙ-ДОБРИЯ ТРЕНьОР...

Инак съм съгласен - драмата продава...
                          Требе да има за къкво да се говори...
                          ЖЪЛТО требе ЖЪЛТОООО ...
                          Всеки се моли да му се падне Ман Сити

Коментар

...все пак требе да има драма и мелодрама!
                            За туй може да видим и някой двубой Дортмунд - Байерн или Атлетико - Реал на четвъртфинала!
                            Ми, ас АКО ми се обадят, да правя жребия, бих желал отбора на НАЙ-ДОБРИЯ ТРЕНьОР...

Инак съм съгласен - драмата продава...
                            Требе да има за къкво да се говори...
                            ЖЪЛТО требе ЖЪЛТОООО ...

Коментар

Аз пък мисля, че ще имаме една драматична среща на Гвардиолата с Барцилоната, където след два голови трилъра шитито може и да минат напред. В същото време мисля Баварците ще играят с Реал, за да може някой да спре балерините да не вземат да дублират купата!
                              Сити отпадат, така че няма как да стане
                              Но може да ги срещнат с някой лесен сега - севиля/лестър или Дортмунд? Но по-скоро залагам на Баварията

Коментар

• ...все пак требе да има драма и мелодрама!
                                За туй може да видим и някой двубой Дортмунд - Байерн или Атлетико - Реал на четвъртфинала!

Коментар

Working...
                                X