If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледате ли циганката - вярно, че жабарката е ултра грозна, но ми носи такъв кеееф към момента, мкакр и да загубих вече 30-на евро на 7-8 залога на този мач - всичките грешни. Айде, жабариииии
Азаренка ме прецака!!!Бях я сложил с Любимият ти Федерер за победители в турнира!!!Тоя тъп румэнски дребосък!!!Мама му стара!!!
Гледате ли циганката - вярно, че жабарката е ултра грозна, но ми носи такъв кеееф към момента, мкакр и да загубих вече 30-на евро на 7-8 залога на този мач - всичките грешни. Айде, жабариииии
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
....в същото време, в което Челси загуби титулярния си вратар - ние върнахме нашия:
"David De Gea has signed a new four-year contract at #mufc with an option to extend for a further year. "
На Меси му се родил втори син...очаквам утре да отпразнува подобаващо и сложих някой лев на АГС с коеф 2.25!
Освен това ще дебна и да сложа залог за картони! 5-6 ще са минимум, но линията преди мача ще е вероятно 7.5
което означава, че този мач е твърдо над 2,5 гола Тото, какво да го правиш.
П.С. Аз също нямам никакви проблеми с жената за мачовете - случва се цели уикенди да засядам по12 часа пред тв-то. Това баче е зашото още на сватбата й казах, че има ли мач на Левски, да не ме търси. Имам си приятели, които да потвърдят, а и нейните хора също бяха свидетели. Но май само за това нямам проблеми с нея, за останалото е - уеуеуе мауе
И мойта, златна, периодично помрънква полека ... нормално ..
Ама ми осигури пропуски за Алианц Арена
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
П.С. Аз също нямам никакви проблеми с жената за мачовете - случва се цели уикенди да засядам по12 часа пред тв-то. Това баче е зашото още на сватбата й казах, че има ли мач на Левски, да не ме търси. Имам си приятели, които да потвърдят, а и нейните хора също бяха свидетели. Но май само за това нямам проблеми с нея, за останалото е - уеуеуе мауе
Е, "скандали" в истинския смисъл не се правят, разбира се.
Става дума за добре познатото помрънкване, ако не си дал нещо в замяна.
и двата отбора са такива "голови машини" в момента, че е твърде вероятно да излезе прогноза Под 1.5 гола....дано е 1-0 за дяволите!
което означава, че този мач е твърдо над 2,5 гола Тото, какво да го правиш.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Усещам че уикенда ще има скандали със жената...след като 3-4 вечери гледах квалификации в събота в 19:30 Манчестър Юнайтед среща Лузърпул , а след това Атлетико приема Барса...в неделя пък е миланското дерби...ще ми се деформира задника от седене пред ТВ-то!
Коментар