If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не гледах мача, но доколкото прочетох, е имало стандартното подпиране на силния отбор? Аз на Ибряма много му се дразня, защото се хвърля за разни купи, а във фентъзито ми е греда всеки път, в който го сложа капитан. Ами честито
Чак пък подпиране! Саутхямптън направиха мача на живота си и заслужаваха да вкарат мача в продължения! Отмениха им един гол за несъществуваща засада, но пък там бяха двама човека един до друг и този дето не игра с топката беше с метър засада и влияеше на играта (така или иначе - спорна ситуация)! Освен това имаше едно мъжко влизане с двата крака на техен играч, което бе оцветено в жълто, а си беше за червено!
Общо взето съдията не беше главното действащо лице в мача, а двата отбора на терена - 3-2 не е често срещан резултат от който и да е финал!
Мисля, че е време да поздравим новия "най-успешен" английски отбор!
не гледах мача, но доколкото прочетох, е имало стандартното подпиране на силния отбор? Аз на Ибряма много му се дразня, защото се хвърля за разни купи, а във фентъзито ми е греда всеки път, в който го сложа капитан. Ами честито
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Абе Груйче, не че нещо , ама такоата ... -Поиграйвам и аз, я тенис я друго с топка, но тука по принцип не тъ разбрах;- за женския иди доди , с две топки не е за всеки, ама за мъжкия , че го и докарваш с над 90% успеваемост , ша мъ прощаваш ама от де ги намираш тия мътраци ли им викаха, де бяха с по едно мъдо?- дефактоооо.... мина браздата !
хехе, весело - ами мъжкият тенис наистина много го ловя (без джобния), но после губя всичко я на корнери, я на женски тенис, я на поредната тъпа изненада, но ще се спирам вече и ще си цъкам само АТП и нищо друго, но ще е следващия месец, че този съм трагедия!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Така е, прав си. Успех и на теб, аз цъкам тенис - женският изобщо не ми излиза, но на мъжкия съм с над 90% успеваемост - да се похваля и аз
Абе Груйче, не че нещо , ама такоата ... -Поиграйвам и аз, я тенис я друго с топка, но тука по принцип не тъ разбрах;- за женския иди доди , с две топки не е за всеки, ама за мъжкия , че го и докарваш с над 90% успеваемост , ша мъ прощаваш ама от де ги намираш тия мътраци ли им викаха, де бяха с по едно мъдо?- дефактоооо.... мина браздата !
Минавам само да кажа, ЦСКА се възражда. Много хора ме плюехте тук когато казвах, че това е единствения вариант. Левскарите тук, също да им кажа че предупреждавх и тях да не се радват и да не ни погребват, защото ще ни последват. Е днес мога да кажа, че и това се случи.... Айде със здраве. Наред са зелените човечета, ще залезе проекта скоро и отпор ще има як....
Писна ми да слушам как разградските кривокраки селчуги отпаднали достойно след силна игра от някакви датски анонимни дърводелци !!! Вили Вуцов палячото и кой ли не се скъсаха да ни обясняват по телевизорът какво голямо постижение било това - как тия се промъкнаха като мишкуняци без победа през някакви групи, за да бъдат наритани в анусите сега от тия дръвници, които за пръв път в историята си се класират на осминафинал в някой турнир. Осем мача без победа било велико постижение ???
Ей-заради това мислене Четата на Домуз паша НИКОГА няма да стане голям отбор !!! Ако ЦСКА бяха отпаднали от тия анонимници, щеше да ги е страх да се приберат после в София - от публиката !!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Добре се получи и 2:1 не е зле.Кирчо гелосания отива у киреча.Футболисти мое да купиш футболен съюз мое да купиш съдии мое да купиш ама публика не можеш.Тоя цървул дето се опитва да затрива ЦСКА си получи заслуженото
Груйче - подценяваш крейзитата!
Гледах резултатите на двата отбора през тази година - Копенхаген имат само 1 победа и 4 загуби, а Крейзитата победи и хиксове...и то срещу неслаби отбори!
Изобщо не ги подценявам, принципно са ми безразлични и не ги гледам, но Копенхаген са диви дървари и ще играят за 0:0, а срещу такива тимове Делиорманец няма много шансове - справка Левски на Люпко, с който и още 3 мача да бяха играли, пак трудно щяха да вкарат гол. Както казах, все ми е тая, така че дано ви излязат залозите, мен вече ми излезе Бердих и съм жик-так за днес
Груйче - подценяваш крейзитата!
Гледах резултатите на двата отбора през тази година - Копенхаген имат само 1 победа и 4 загуби, а Крейзитата победи и хиксове...и то срещу неслаби отбори!
Коментар