IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По въпроса за колата. Оня ден дадох на племенницата в Благоевград акъл да съберат 4 човека по 500 кинта и да си купят една партийна Така де, Дупница с извинение, е раят на автомобилите втора употреба Голяма работа е да си има кола. Аз от как съм взел книжка, нашите спряха да имат такава. Те и толкова я караха де

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      По принцип - отиваш и набиваш по 2 шамара, 2 леви крушета и 3 десни прави в главите на малоумната ти рода.

П.П. Баси възпитанието - пикльо на 18 години ще се вози фешън с такси до центърО.

Предполагам "великата" ти рода ще се опита да го вкара на общежитие като собственик на имот без доходи, щот' на квартира ще му излезе скъпко на месец.

Ма, ти си за плющяне ТНМ-чева, че се връзваш на малоумници.

Оооо ... йеее .... Варна ..... гоуемия град ..... скюзми ..... - тахииии .... - да отиде в чужбина и да го люснат по 4 евро/км - белким вдене защо местните се движат с велосипеди, бай Ганьовците от БГ с такси-та.

Идиотен ...( 3 км е разстоянието и се минава за по-малко от час пеша )

Въпросът е не къде ще учи, а къде ще му квартирата/общежитието - да си метне 5 сака багаж?
      Е Маранди не мой така да си строг с младежа.Зер че нема да пътува като мен с трамвай седем после пеша през НДК и после от НДК или Палмата с 94!!!????У трети курс се родих.Бичех пеши покрай двореца до Паметника Левски.Колегите се вожеха с влакове и рейсове отде коли.Сега децата мое си позволят некоя глезотийка....Леле па ако има и кола много мацки че го аресват.

Коментар

По принцип - отиваш и набиваш по 2 шамара, 2 леви крушета и 3 десни прави в главите на малоумната ти рода.

П.П. Баси възпитанието - пикльо на 18 години ще се вози фешън с такси до центърО.

Предполагам "великата" ти рода ще се опита да го вкара на общежитие като собственик на имот без доходи, щот' на квартира ще му излезе скъпко на месец.

Оооо ... йеее .... Варна ..... гоуемия град ..... скюзми ..... - тахииии .... - да отиде в чужбина и да го люснат по 4 евро/км - белким вдене защо местните се движат с велосипеди, бай Ганьовците от БГ с такси-та.

Въпросът е не къде ще учи, а къде ще му квартирата/общежитието - да си метне 5 сака багаж?
        Брях, кордело руса! Пак палиш от четвърт.
        Малкият инат не ще никого и сам ще си мъкне чантите с багаж. Но първо трябва да отиде до Университета да си вземе настанителното писмо за общежитието.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Скривай се, бре мужик......
          Мужик не е обида,а символ на средната класа до 1917 г., в Русия! И понеже си ми виртуално-симпатична, от тия на които не обръщам директно внимание освен в изключителни случаи какъвто е този,ще ти дам съвет да си смениш личния лекар или любовника

Claudio Baglioni - Questo Piccolo Grande Amore - Live 2010 - http://www.youtube.com/watch?v=vEcaJWpji2U

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ще живее на общежитие. Доходите на родителите му не са високи, има по-малка сестра и по тази причина успя да се класира.
            Благодаря за пожеланието!
            Предполагам 35ти блок в Левски, до Винса са 20-30 мин. пеша, не е далеч, а може и автобуси номер 7 и 15, ако пък е нна Брегалница минутите са 10, така, че кола не му трябва/само разходи/

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              ТНМ, къде ще жевее племеникът?
              Ако е около Винса, не му трябва кола всичко му е близо и поне до края на I ви курс може да е пешеходец, а и в центъра е много трудно паркирането. Втори курс ще има упражнения във втори корпус и тогава вече ще му е от полза колата, а и там е по-лесно паркирането.
              Успех му желая, дано остане доволен
              Ще живее на общежитие. Доходите на родителите му не са високи, има по-малка сестра и по тази причина успя да се класира.
              Благодаря за пожеланието!
              Мечо

Коментар

По принцип - отиваш и набиваш по 2 шамара, 2 леви крушета и 3 десни прави в главите на малоумната ти рода......
                Много добро идея за стопиране на процесите ,но действа само на микро-ново ....

В национален мащаб, рекомендацията е вадене на душата с памук,както практикува Великият Подполковник Владимир Владимирович! А ако и тва не помогне то тогава пускаме в ход тактиката на Йосиф Висарионович - лет на двадцать без права переписки

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Абе кво паркиране бре!? Ще се лашка в 13-аката и толкоз - аз навремето по-близо от "Острава" не съм се гарирал и то от дъжд на вятър ако не намерех място на "Вела Благоева" след завоя - надолу!

И пак дребнотемие забелязвам в старчошката тема ! Вместо да възхвалявате винсаджийска образователна система,сте седнали да дискутирате един малък селтик попаднал за сефте в "големия" град Варна как да се предвижи от точка А до точка Б,все едно че е се озовал в пустинята Намиб

♫ Fausto Leali e Anna Oxa ♪ Ti lascerò (Sanremo 1989) ♫ - http://www.youtube.com/watch?v=3fctgzqd-c8

Скривай се, бре мужик.
                  Дедите на този селтик са обикаляли Азията и Европата, когато твоите са си "подписвали на тарелка" исканията пред господарите.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    А навремето имаше място по Вела Благоева....
                    Имах проблем с недозавиване вследствие удар! ......И сега като гледам новите аналози........

http://zazvida.org.ua/fotogalereya/

.....ми е малко кофти,но пък от друга страна ме знам доколко те покриват критериите за издръжливост на първообразите си от марката Nsu :

http://www.ooyyo.it/upotrebyavani-ns...AEF3544CD821E/

Коментар

И аз не знам, защо сестра ми реши точно сега да въведе това ограничение!?. Мисли, че по тази начин ще упражнява някакъв контрол и че хлапето няма да харчи голяма част от парите за издръжката, наливайки бензин в колата. Но ... и това ще е до време.

Last edited by marandi; 17.09.2013, 16:27.

Коментар

• Спартаче, ами то това и е чара на тая тема бре! От едно невинно подмятане или въпрос (в случая на Тнм) се почва дискусия, по която се изказват по-запознатите или въобще който пожелае, и така се стига до обмен на информация и получаването на нова такава от потребителите в темата. Пък дали тя би била важна или полезна някому всеки сам може да прецени и съответно да се задълбочи или да я пропусне покрай ушите си
                        Аз примерно у Свищов нямах подобни проблеми с таксита и автобуси, при все че тогава за известно време бяха пуснали едни Тико-та които возеха от точка до точка за някви мижави с'тинки, и понякога особено нощем когат' сме се прибирали леко или по-тежко спиртосани от единия край до другия с комания, сме се възползвали от тях Но то тогава и да минеш целия град пеша в 4 сутринта си беше супер приятно като разходка, щото почти всеки втори когото срещнеш го познаваш и се поздравявате, имаше 3 яки дискотеки и 7-8 кръчми със жива музика и въобще от към веселата страна нещата бяха ОК, па и от към сериозната също, защото базата я имаше и си зависеше от теб самия как ще подходиш и на какво ще наблягаш... Виж за после а и за в момента отдавна не мога да кажа как е.

П.П. Аз пък и 3 години изкарах на квартира в една от съседните на тая на мацинствата махали, и понеже съм човек уважаващ чуждите гледни точки, спокоен, културен и вдъхващ доверие у другите, та спонтанно и много лесно бях завързал познанства и сред тях, които някак си ми вдъхваха още по-голямо спокойствие и то дори само заради едното "Здрасти" дето сме си казвали като сме се срещали...
                        Но все пак най-ценното беше прекрасната компания и добрите приятелства, които имах тогава, а и продължавам да имам и сега

П.П.П. Сори за лирическото отклонение! И приятен следобед!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Абе кво паркиране бре!? Ще се лашка в 13-аката и толкоз - аз навремето по-близо от "Острава" не съм се гарирал и то от дъжд на вятър ако не намерех място на "Вела Благоева" след завоя - надолу!

И пак дребнотемие забелязвам в старчошката тема ! Вместо да възхвалявате винсаджийска образователна система,сте седнали да дискутирате един малък селтик попаднал за сефте в "големия" град Варна как да се предвижи от точка А до точка Б,все едно че е се озовал в пустинята Намиб

♫ Fausto Leali e Anna Oxa ♪ Ti lascerò (Sanremo 1989) ♫ - http://www.youtube.com/watch?v=3fctgzqd-c8

А навремето имаше място по Вела Благоева Тази година минах от там. Минава се като в тунел от нови блоци

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            ..... Втори курс ще има упражнения във втори корпус и тогава вече ще му е от полза колата, а и там е по-лесно паркирането.....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              има някаква фирма с визията на ххх 2121 - разликата е някъде в първите числа и в тарифите, та, същите се вмъкват пред, след....оригинала по стоянките
                              Мошениците са "ОК Супершанс" (втората снимка). Имитират "ОК Супертранс".

Коментар

• ТНМ, къде ще жевее племеникът?
                                Ако е около Винса, не му трябва кола всичко му е близо и поне до края на I ви курс може да е пешеходец, а и в центъра е много трудно паркирането. Втори курс ще има упражнения във втори корпус и тогава вече ще му е от полза колата, а и там е по-лесно паркирането.
                                Успех му желая, дано остане доволен

Коментар

Working...
                                X