IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Баси за 3 лева такси ще се изпокараме

Поздравче
    http://www.youtube.com/watch?v=ICJs1CxCRt0
    На някои хора малко им трябва....

Тия що са плагиатствали от Сигнал.....

Коментар

• Баси за 3 лева такси ще се изпокараме

Поздравче
      http://www.youtube.com/watch?v=ICJs1CxCRt0

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        П.П.П. Сори за лирическото отклонение! И приятен следобед!
        За какво постоянно се извиняваш......?
        След Йовков, си следващият писател от Лудогорието....
        Приятна вечер !

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Живял съм 7 години във Варна на Македония, бря - води се идеален център - тогава беше разширен център на квартира ( една и съща за целият период ).

Имах кола още във втори курс и така до края като смених 3 автомобила за периода. Водех живот на мутра, дет' го наричате - по комплексите и т.н. всяка вечер - ходехме с джип на кръчма.

П.П. Мислиш ли, че нямам представа за какво говоря - стандарта в Средна България и стандарта във Варна?! Ърмм ...? ( после ще има хленч - мамо, тук кафе и кола е 5 кинта ).

От Брегалница и 35 блок няма пряк транспорт до ВИНС-а - пеш - така са го правели още преди 50 години, ама според тебека - ще дойде маминото сладко и ще промени целият транспорт на Варна?

Сещаш ли се колко си ми тъпоъгълен? ( риторично )

Сещаш ли се какво мрънкало си? /риторично/

Не си човекът, който ще налага стереотип за възпитание на хората. Възпитай своите, за да сме добре всички.

Прочетох сагата надолу. Гаранция, че до 5 години момчето ще изгради характер /защото то и сега си го има/ и ще има знания, които няма да имаш - нито ти, нито аз.

Въпросът няма нищо общо с това, как си живял ти във Варна /за да ти четем тук с часове одисеите/, а единствено кореспондира с отношения на ДОВЕРИЕ в едно семейство, с решението на това семейство да гласува някакво доверие на порасналото си момче /трудно е да се ОСЪЗНАЕ този факт и понякога е свързано с големи трагедии..., но ЕДВА ЛИ има нещо общо с раздаването на шутове и крошета.../...

Личи, че момчето е с характер - и то доста по-добре поставен за възрастта му, сравнено с характерите на много от нас, а тоя бъдещ ПЪЛНОЦЕНЕН МЪЖ - ОТДАВНА е възпитан, т.е. - създаВАНА е с години обстановката около него, която е оформяла качествата му...

Оттук - натам - НИКОЙ не може да промени мисленето му.

За нас остава само да се възхищаваме на постиженията му /ИМ/ - отстрани - и да го /ГИ/ подкрепяме, доколкото това е възможно, макар и само с окуражаване... /но в никакъв случай - с шутове!/

Те са разбиращи същества, но - ако не получат адекватно отношение НА ТАЯ ВЪЗРАСТ - ДУПЕ ДА ИМ Е ЯКО на "педагозите"...
          If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            ... това и е чара на тая тема бре! .....
            Даде - ама танца със стола и досега не моа да го изпедепцам кат ората :

Backstreet Boys - As Long As You Love Me - http://www.youtube.com/watch?v=0Gl2QnHNpkA
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение

Ето, това е. Ама да раздаваш "акъл" за непонятни ти неща - това не е коректно.

Живот и здраве!
              Живял съм 7 години във Варна на Македония, бря - води се идеален център - тогава беше разширен център на квартира ( една и съща за целият период ).

Имах кола още във втори курс и така до края като смених 3 автомобила за периода. Водех живот на мутра, дет' го наричате - по комплексите и т.н. всяка вечер - ходехме с джип на кръчма.

П.П. Мислиш ли, че нямам представа за какво говоря - стандарта в Средна България и стандарта във Варна?! Ърмм ...? ( после ще има хленч - мамо, тук кафе и кола е 5 кинта ).

От Брегалница и 35 блок няма пряк транспорт до ВИНС-а - пеш - така са го правели още преди 50 години, ама според тебека - ще дойде маминото сладко и ще промени целият транспорт на Варна?

Сещаш ли се колко си ми тъпоъгълен? ( риторично )
              Last edited by marandi; 17.09.2013, 19:00.

Коментар

Обясни на пикльото, че:

:
                До колкото разбирам, не е пикльо. Проявил е доста сериозни признаци на самостоятелност. Да се грижиш сам за колата си е доста. Трябва да има някакви рамки, от които не трябва да се излиза. Примерно.... сума пари месечно, дневно.... Срок в който ще се получават, от там нататък не е малък. Ако може да си позволи - ще кара колата.

Коментар

И някой си е решил да прекъсне устрема му Щоооо?
                  Щот са котвииииии ....'ма то требе много да си изкривят душата,че да си признаят сами пред себе си .......за останалите просто е видно от километри.

Здрастииииии
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Обясни на пикльото, че:

1. Не отива в Холиуд, че да се прави на двИздъ.
                    2. Щом е на общежитие ще е на Брегалница или 35 блок, както ти каза колегата - едното е на 15 мин. пеша, другото на 40 мин. пеша.
                    3. Покрай ВИНС-а трудно се намира място за паркиране - само ще си дава парите за бензин да вози разни пикли напред-назад.

4. Щом майка му и баща му са неплатежоспособни и ще ходи на общежитие - да подпише документ, че няма да им иска пари и да се оправя.

П.П. Както казват варненци - Селяни на плажа като видели: "Колко пясък, Боже - цяло село ще измажем."

Свий сърмите на сестра си и малкия задник и без т'ва във Варна е скъпичко за живот. До една година сестра ти и пикльото ще издъхнат като стандарт и ще ти църкат после - па ся се правят на двИзди.

След шамарите, крушетата и правите - се засили и шутове долЕ - после се отдръпни и със засилка скок с колена върху ребрата и пак шутове - докат' се станат нормални, че нещо се правят на извънземни

Маранди, не ти ли мина мерака да даваш акъл на хората как да се носят в живота?

Не мисля, че някой БИ те послушал, ако не можеш да кажеш: ето, правете като мен!

Обяснявам: създаваш домочадието си и почваш да раздаваш шутовете - но това не продължава ден-два, нали? После е редно да зададеш въпроса си към пишещите тук: съгласни ли сте с мен?

Ето, това е. Ама да раздаваш "акъл" за непонятни ти неща - това не е коректно.

Колко пъти още ще трябва да прочетем повторенията на "педагогическите" ти напъни? А, поспри се малко с тая злоба.

Живот и здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      ... Крахът в здравната система е повсеместен.....
                      Права си - и впрочем аз съм един от неколцината българи,които никога не са имали личен лекар и съответно не са посещавали такъв, от "реформата" на здравната ни система от 1998 г. насам (ако не бъркам годината).Вероятно съм служебно разпредел към някой който и до ден-днешен си получава стинките от Националната Празна Каса за пациент който изобщо не го е посещавал и косвено това означава че съм мъртъв

Досега през последните 15 години съм "закъсвал" само веднъж! И тогава се самоизлекувах с антибиотици....Вероятно ако ми направят аутопсия сега,ще ми дарят на 100% карантиите по служебен път, понеже са напълно здрави от ядене,пиене и Трето,но цигарите не съм ги пробвал от предишния си живот ...Разбира се това което не може да се вземе,аз като истински необолшевик,предварително съм потрошил
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Племенникът ми има кола. Преди две години баща ми си смени неговата. Не продаде старата, а я прехвърли на хлапето. Младежът ходи да работи и сам си занимава с поддръжката и наливането на бензин в резервоара.
                        Обясни на пикльото, че:

1. Не отива в Холиуд, че да се прави на двИздъ.
                        2. Щом е на общежитие ще е на Брегалница или 35 блок, както ти каза колегата - едното е на 15 мин. пеша, другото на 40 мин. пеша.
                        3. Покрай ВИНС-а трудно се намира място за паркиране - само ще си дава парите за бензин да вози разни пикли напред-назад.

4. Щом майка му и баща му са неплатежоспособни и ще ходи на общежитие - да подпише документ, че няма да им иска пари и да се оправя.

П.П. Както казват варненци - Селяни на плажа като видели: "Колко пясък, Боже - цяло село ще измажем."

Свий сърмите на сестра си и малкия задник и без т'ва във Варна е скъпичко за живот. До една година сестра ти и пикльото ще издъхнат като стандарт и ще ти църкат после - па ся се правят на двИзди.

След шамарите, крушетата и правите - се засили и шутове долЕ - после се отдръпни и със засилка скок с колена върху ребрата и пак шутове - докат' се станат нормални, че нещо се правят на извънземни
                        Last edited by marandi; 17.09.2013, 18:33.

Коментар

• "... ние сме на път да изгубим смисълът на живота..." - цитат на думи на интервюиран по ТВ-то...

Въпреки това - светлината на мъдростта и нейните отправни точки - "дъщери" - не престават и няма да спрат да ни вълнуват...

Така - и аз да се присъединя към поздравяващите. Моите поздрави към всички - празнуващи и към носещите толкова красивите имена, пълни с послания - и на Вяра, и на Надежда, и на Любов, и на майка им,...., защо не - на лелите, стринките, вуйните, шуранайките и на всички останали роднини от женски пол - ние, мъжете - казваме нашето наздраве!

Коментар

Племенникът ми има кола. Преди две години баща ми си смени неговата. Не продаде старата, а я прехвърли на хлапето. Младежът ходи да работи и сам си занимава с поддръжката и наливането на бензин в резервоара.
                            И някой си е решил да прекъсне устрема му Щоооо?

Коментар

По въпроса за колата. Оня ден дадох на племенницата в Благоевград акъл да съберат 4 човека по 500 кинта и да си купят една партийна Така де, Дупница с извинение, е раят на автомобилите втора употреба Голяма работа е да си има кола. Аз от как съм взел книжка, нашите спряха да имат такава. Те и толкова я караха де
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Мужик не е обида,а символ на средната класа до 1917 г., в Русия! И понеже си ми виртуално-симпатична, от тия на които не обръщам директно внимание освен в изключителни случаи какъвто е този,ще ти дам съвет да си смениш личния лекар или любовника

Claudio Baglioni - Questo Piccolo Grande Amore - Live 2010 - http://www.youtube.com/watch?v=vEcaJWpji2U

Уффф, Спарти! Крахът в здравната система е повсеместен. И да си сменя личният лекар, вероятността да попадна на такъв, с подобни способности е огромна
                                Като се замисля, същото важи и за любовника
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X