If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Днес във връзка с един материал за рекет, изнудване и закана с убийство се срещнах с една дърта руса мастия със силиконови цици. Беше облечена с една лилава блуза през която хем се виждаха кълбовидните изделия през една хоризонтална ивица, хем бяха скрити като малки прасенца в чувал.
Задникът и - обещаващ , но с рязък преход към кльощави състарени крака, прикрити от клин на дупки, през които прозираше леко набръчкана кожа.
Тая изглежда, че беше доста обиграна ку---ва щото се усмихваше свенливо , като всяка флиртаджийка усетила внимание, дори само визуално, щото аз и говорих на Вие и доста хладно и студено. Даже накрая и казах довиждане. все едно, че поздравих чистачката.....
Ето колко са напред румънските воайори с които доскоро бяхме на една писта по отношение на ЕС-натегацията,но те излетяха ,пък ние ровим кат диви нерези по нивите :
Днес във връзка с един материал за рекет, изнудване и закана с убийство се срещнах с една дърта руса мастия със силиконови цици. Беше облечена с една лилава блуза през която хем се виждаха кълбовидните изделия през една хоризонтална ивица, хем бяха скрити като малки прасенца в чувал.
Задникът и - обещаващ , но с рязък преход към кльощави състарени крака, прикрити от клин на дупки, през които прозираше леко набръчкана кожа.
Тая изглежда, че беше доста обиграна ку---ва щото се усмихваше свенливо , като всяка флиртаджийка усетила внимание, дори само визуално, щото аз и говорих на Вие и доста хладно и студено. Даже накрая и казах довиждане. все едно, че поздравих чистачката.....
Ти кат' Реймънд Чандлър взе да го докарваш да'е ......, 'ма ..... още малко за отличен
Ти как би реагирал на поредният трол, изпълзял да ми прави психо-анализи и психо-профили без никой да го е карал?
Любопитно ми е твоето мнение?
П.П. Обърни внимание, че манипулира ситуацията с момчета, за да може спокойно да се изходи отгоре ми. Т.е. хич не му пука за момчето, щот' първо ме пробва дали познавам Варна - после замлъкна кат' бит фидераст и продължи с черната четка на воля пак отгоре ми.
За момчето 3 кинта такси - за хейтърчето душевна наслада, че се е изсрал отгоре ми
Та, сподели - да се посмеем, щот' аз яко се хиля с такива
....
Тая изглежда, че беше доста обиграна ку---ва щото се усмихваше свенливо , като всяка флиртаджийка усетила внимание, дори само визуално, щото аз и говорих на Вие и доста хладно и студено. Даже накрая и казах довиждане. все едно, че поздравих чистачката.
Обвинили я в нещо?
Сигурен съм че е била без гащи и ти е писала минус за пренебрежителното отношение:
.... в една откъсната от света махала в Еленския балкан....
В тоя край е важно да не прекаляваш с "Троянската сливова" и да броиш до нечетно число като сменяш посоката на танца.Нещо като тангото,където на 3,5,7 или 9 трябва да придърпаш партньорката! Но тя ако е по-печена от теб ше ти подскаже като те изпревари,което е добрия вариант ако не си трезвен - разбира се изпълнението със салтата отпада :
...Обаче има и изключения понеже аз на едно комсомолско обучение в Тетевенския балкан през еди-коя си година бях доста пиян и с една дребничка но трезва партньорка аматьор-денс,обрахме овациите на класик рок-енд-рол щото основно тя ме водеше! Сори,че не си спомням парчето...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Сигнал освен "Спри се" нямат друга изплагиаствана песен! Дори там се указва - български текст - еди-кой си....
Имат обаче откраднати цели сола на китарата - "Щастливец" и "Довиждане" от "Дийп Пърпъл" съответно от "Child of time" и "Stormbringer".
За съжаление това беше повсеместна практика до 1989 г. "Щурците" с "Вкуса на времето" имитираха Whitesnake през тогавашния им период! ФСБ - съответно "Алан Парсънс проджект'" .И още много други Бг-групи залитнаха в грешната посока .Mоже би най-смешния плагиат принадлежи на "Фактор" от времето на Ненчо Мануилов (Лека Му Пръст ) с :
Е тука ме удари по слабото място Аз т'ва със стола 2 пъти съм започвал сериозно да го правя на 2 различни купона, но и двата пъти почти претърпях крах Е, то е ясно че не съм бил съвсем с всичкия си, т.е. трезв и в пълно съзнание, и е нямало как да се получи перфектно още повече че никога преди това не бях го оттренирвал, но по-интересното е, че вторият път беше край басейна на една къща за гости в една откъсната от света махала в Еленския балкан, и то след като преди това бях направил почти самостоятелно, на фона на музиката идваща от лаптопа и една архи-уредба 2 парчета на Мейдън - "Fear Of The Dark" и любимото ми "Hallowed Be Thy Name" като при последното бях много силно подпомогнат от един пич от компанията (бивш боксьор с републикански титли като младеж и настоящ бодигард в 2 дискотеки в Русе), 1 фараш (за хора извън Русе - лопатка за смет) и 1 метла, изпълняващи функцията на бас и соло китара... Та така с тоя прословут "танц със столовете" на БСБ Важното е че и от двата опита нямам серизони наранявания по тялото, и пукнати или счупени кости!
П.П. Чичо, благодаря ти приятелю! Не претендирам че имам въпросната дарба, но честно да си призная имам какво още да ви разкажа, така че да да ви доставя удовослтвие и да се почувствате добре за известно време... Живот и здраве!
П.П.П. Е те тука е истинския танц, дето мо'е и да се повредиш от него :
Коментар