IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
    Това е много странно, защото там има стоянка на съвсем законни таксита и това да попаднеш на копърка е страшен малшанс.

И аз съветвам младежа да си вземе А409, минава точно на 15 минути, спирката за към града е откъм летището, и за едно левче ще стигне до центъра.
    Всъщност, всички(почти) са си съвсем ...законни.
    Регистрират ги с посочените от тях цени - решил да сложи 15 левчета престой - Ок, всичко е законно, щом е регистриран и си е посочил условията на листчето.

има някаква фирма с визията на ххх 2121 - разликата е някъде в първите числа и в тарифите, та, същите се вмъкват пред, след....оригинала по стоянките

Въпросът е, как е на други места - трябва ли да гледаш някакви листчета, ако си чужденец, често цените нищо не ти говорят....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      И аз не знам, защо сестра ми реши точно сега да въведе това ограничение!?. Мисли, че по тази начин ще упражнява някакъв контрол и че хлапето няма да харчи голяма част от парите за издръжката, наливайки бензин в колата. Но ... и това ще е до време.
      Безсмислено упражнение според мен. Харчове големи са, но друго си е да си има една бракмица. Не говоря за нови и т.н. коли. За 2-3К таратайка и да бега да се чувства човек

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Е добре де. Що да си взема 409. Освен леФче, ще го таксуват и за бохчата още едно
        Таксито макс 3 кинта ще му вземе. Що да издевателстваме над детето?
        Верно, прав си. Няма да спести и за една биричка даже.

Коментар

А вие защо не му давате колата?
          И аз не знам, защо сестра ми реши точно сега да въведе това ограничение!?. Мисли, че по тази начин ще упражнява някакъв контрол и че хлапето няма да харчи голяма част от парите за издръжката, наливайки бензин в колата. Но ... и това ще е до време.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Е добре де. Що да си взема 409. Освен леФче, ще го таксуват и за бохчата още едно
            Таксито макс 3 кинта ще му вземе. Що да издевателстваме над детето?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              такситата са си една интересна тема са намесата на Държавата ...или не, в контекста на свободния пазар
              Поне, в няколкото чужбини, в които съм била, не съм се сблъсквала с подобни екзотични преживявания на таксиметрови превози с цена на самолетни, каквато ми се случи на софиската аерогара и то не много отдавна ... нито дори в Китай или Турция...
              Това е много странно, защото там има стоянка на съвсем законни таксита и това да попаднеш на копърка е страшен малшанс.

И аз съветвам младежа да си вземе А409, минава точно на 15 минути, спирката за към града е откъм летището, и за едно левче ще стигне до центъра.

Коментар

Не се изразих правилно, Съни!
                Трябва ми такси, с което да стигне от Автогарата до Университета. Сестра ми не му дава колата и той сега се инати и не иска друг да ходи с него до Варна. Щял да се справи сам. Та сега се опитвам да му набия в главата, че не трябва да скача в първото такси, което му се мерне пред погледа
                Кажи на младежа, ако не му е някак непрестижно разбира се, че срещу автогарата има автобусна спирка, да си хване № 409 (за Златни пясъци), той спира на ИУ. Ще стигне за 10 минути и ще му останат парички за нещо друго.

Коментар

А бе, мани... От няколко дни побърква цялата рода. Цупи се и сумти, защото не му дават колата. Да става и да заминава, че да мирне малко хабитата
                  А вие защо не му давате колата?

Коментар

В общи линии, като отиде на пиацата и види 4-5 коли от една фирма, да взема от тях. Да се има предвид, че във Варна е по-скъпо от Софето.
                    Фирми

Триумф Такси - 644444, 0879 644444, 0882 644444, 0898 644444

Варна Такси - 66 66 66, 0884 66 66 00, 0895 66 66 00

Алфа такси - 688888, 0879 688888, 0886 688888, 0898 688888

Ласия - 500 000

Омега Транс Такси - 388 888, 0878 38 88 88, 0888 38 88 88, 0898 38 88 88

ОК Транс Такси - 500 500, 0886 388 388, 0899 388 388

Тюххх, аз рекох че ще дам малко акъл по таксиджийство на варненска територия
                    А бе, мани... От няколко дни побърква цялата рода. Цупи се и сумти, защото не му дават колата. Да става и да заминава, че да мирне малко хабитата
                    Мечо

Коментар

• такситата са си една интересна тема са намесата на Държавата ...или не, в контекста на свободния пазар
                      Поне, в няколкото чужбини, в които съм била, не съм се сблъсквала с подобни екзотични преживявания на таксиметрови превози с цена на самолетни, каквато ми се случи на софиската аерогара и то не много отдавна ... нито дори в Китай или Турция...

Коментар

...
                        Варна Такси - 66 66 66,
                        тия, големи шестаци

Коментар

Трябва ми такси, с което да стигне от Автогарата до Университета. Сестра ми не му дава колата и той сега се инати и не иска друг да ходи с него до Варна. Щял да се справи сам. Та сега се опитвам да му набия в главата, че не трябва да скача в първото такси, което му се мерне пред погледа
                          добре си се изразила, по-скоро, аз интерпретирах, реших, че едва ли не се знаят правилата за мятане в такси на софийската аерогара и варненската автогара - гледане на тарифите на стъклото, всичко с престой над левче, като 5, 10 левчета си е ...екзотика, която се спестява

Коментар

• В общи линии, като отиде на пиацата и види 4-5 коли от една фирма, да взема от тях. Да се има предвид, че във Варна е по-скъпо от Софето.
                            Фирми

Триумф Такси - 644444, 0879 644444, 0882 644444, 0898 644444

Варна Такси - 66 66 66, 0884 66 66 00, 0895 66 66 00

Алфа такси - 688888, 0879 688888, 0886 688888, 0898 688888

Ласия - 500 000

Омега Транс Такси - 388 888, 0878 38 88 88, 0888 38 88 88, 0898 38 88 88

ОК Транс Такси - 500 500, 0886 388 388, 0899 388 388

Тюххх, аз рекох че ще дам малко акъл по таксиджийство на варненска територия

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              http://triumftaxi.com/

Тази фирма е ОК, поне мойте впечатления са добри...
                              Благодаря! Ще се пробвам да го накарам да звънне на фирмата, като се позиционира на автогарата.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Благодаря, ТъНъМъ
                                И за теб само усмихнати дни )

п.п....нямам идея за такси-фирми във Варна, но си мисля, дали не е по-добра идея да се насочи към нещо друго за ....самостоятелното си битие и житие )
                                таксито, мисля, изсква много време - 8 или 12 часа, а сезоните, през които работи(и учи) не са натоварени и вероятно ще има дни, в които ще трябва той да плаща, за това че работи(някаква дневна сума, която искат собствениците)
                                Една работа в сферата на услугите - бар, кафета, бързи закуски и т.н. ще му позволят един по-постоянен доход, а и раб.време - 4-6-8 часа...
                                но пък, не пречи да опита и сам да се намести във варненския лайф )
                                Успех на момчето - Мъж ))
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X