IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

...........
    Наздрав, tnm!
    Тъй, тъй.....

Тянка утре шъ черпи баница...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Кое и е по-различното на виртуалната от реалната - все същата си е, само дето във виртуалната по-лесно си подбираш събеседника - никове бол Иначе и на мен ми идва малко он топ с многоникието и непълното знание кой точно стои отсреща (имал съм случаи да споря с разни пубери, представящи се за възрастни, но бързо ги разконспирирах ), обаче това е положението, Минке ле, с интернетя и неговите минуси.

Честно казано не разбирам как човек с чувство за хумор на живо, би се разсърдил на виц във виртуалното пространство - това чувство или го имаш, или го нямаш. Иначе Анон беше готин, ама и той заби нанякъде, както много други - дано не звуча като пенсионер.

наздраве
      Водолеят , си е водолей!
      Единственото неудобство е, че не чуваш интонацията, не виждаш усмивката в очите и ако си имал крив ден, спокойно можеш да разбереш шегата, по съвсем друг начин

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Lelq, преди много /вече/ години го написах този виц в Поколението на 30 +, само че моят вариант леко се различаваше - на жена и котка се случва, мъж и куче се приучва. Не си спомням повода, по който га вметнах, но Anon67 се засегна. А той също притежаваше завидно чувство за хумор. Тогава за първи път разбрах, че виртуалната комуникация е много, много, много различна от реалната.
        Наздраве!
        Може, ама аз нямам твойта памет За това сега е абсолютна новост за мен . А и не се знае дали съм го прочела тогава Една история може да ти се стори интересна или не и заради разказвача

Наздрав, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Лелинка, наистина ли не го знаеше този виц?
          Душата ми се върза на фльога, че да се реша да го кажа.
          Викам си: Сега ще ми люснат една яка глоба за изтъркани лафове.

Има и друга причина. Жените са раждат научени да се оправят с мъже, пък ние цял живот трябва да учим, а накрая се оказва, че пак нищо не сме научили.

Наздраве, Лелинка! Като си възвърна баланса, конфорта и доброто настроение, пак ще си разказваме шантавии до безкрай!

Pink Floyd - Comfortably
          Наздраве!
          Аз съм на бира и това
          https://m.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ

Много ми е любимо

Коментар

Lelq, преди много /вече/ години го написах този виц в Поколението на 30 +, само че моят вариант леко се различаваше - на жена и котка се случва, мъж и куче се приучва. Не си спомням повода, по който га вметнах, но Anon67 се засегна. А той също притежаваше завидно чувство за хумор. Тогава за първи път разбрах, че виртуалната комуникация е много, много, много различна от реалната.
            Наздраве!
            Кое и е по-различното на виртуалната от реалната - все същата си е, само дето във виртуалната по-лесно си подбираш събеседника - никове бол Иначе и на мен ми идва малко он топ с многоникието и непълното знание кой точно стои отсреща (имал съм случаи да споря с разни пубери, представящи се за възрастни, но бързо ги разконспирирах ), обаче това е положението, Минке ле, с интернетя и неговите минуси.

Честно казано не разбирам как човек с чувство за хумор на живо, би се разсърдил на виц във виртуалното пространство - това чувство или го имаш, или го нямаш. Иначе Анон беше готин, ама и той заби нанякъде, както много други - дано не звуча като пенсионер.

наздраве
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Днес, много образователно в Кръчмата. tnm , на теб ти отвори очите за възпитанието, а ти на мен с вица . Чак сега разбрах, защо жените се женят за първия срещнат , а мъжете избират дълго
              Наздраве, nachev!
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Днес, много образователно в Кръчмата. tnm , на теб ти отвори очите за възпитанието, а ти на мен с вица . Чак сега разбрах, защо жените се женят за първия срещнат , а мъжете избират дълго
                Наздраве, nachev!
                Лелинка, наистина ли не го знаеше този виц?
                Душата ми се върза на фльога, че да се реша да го кажа.
                Викам си: Сега ще ми люснат една яка глоба за изтъркани лафове.

Има и друга причина. Жените са раждат научени да се оправят с мъже, пък ние цял живот трябва да учим, а накрая се оказва, че пак нищо не сме научили.

Наздраве, Лелинка! Като си възвърна баланса, конфорта и доброто настроение, пак ще си разказваме шантавии до безкрай!

Pink Floyd - Comfortably

Коментар

Един отдавна омръзнал, стар виц:
                  Жената е като котката - на квото случиш!
                  Мъжът е като кучето - както го научиш!

Наздраве!

Наздраве, nachev!

Коментар

Концептуално

Коментар

То пък щото много уважава моето. Влиза в профила ми у фейса по-често от мен. Очертава се като доста ревнив
                      Наздраве!
                      ТНМ, комплименти за просветената и модерна семейна оправия!

Обучението, възпитанието и управлението на мъжете се реализира и чрез умелото ползване на инструментариума на ревността.
                      Възпитание на сина, обаче, чрез деликатно подклаждане на управляема ревност - е, тук вече ме тупна в земята. Тази топка ми иде висока и ме заварва напълно неподготвен. Хващам се, че надниквам воайорски зад ъгъла, от който се открива цяла една нова вселена. Неподозирана, при това.
                      Доста интензивно преживяване!
                      Кво да кажа?!
                      Може би все пак трябва да ти благодаря за откриване на нови хоризонти, орбити и т.н.

Един отдавна омръзнал, стар виц:
                      Жената е като котката - на квото случиш!
                      Мъжът е като кучето - както го научиш!

Наздраве!
                      Compliments

Коментар

То пък щото много уважава моето. Влиза в профила ми у фейса по-често от мен. Очертава се като доста ревнив
                        Наздраве!
                        Наздраее , tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Добро утро !
                          Кво става в Кръчмата...
                          Много се философства, малко се пие, еде и разни други работи...
                          Сутрин 2 ч не мога да се стегна за работа.....Само докато си намажа болежките и изпия аповете и минал час....Уфффффф....
                          Както казваше един приятел - рано или късно всички ще дойдете на дереджето на ....Тарантул.....

Приятен ден и Наздраве !

Наздраве, 4i40!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Добро утро !
                            Кво става в Кръчмата...
                            Сутрин 2 ч не мога да се стегна за работа.....Само докато си намажа болежките и изпия аповете и минал час....Уфффффф....
                            Както казваше един приятел - рано или късно всички ще дойдете на дереджето на ....Тарантул.....

Приятен ден и Наздраве !
                            Виждаш ли ..., сам си отговаряш на въпроса за разните други работи.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Това е двоен стандарт. Ти не уважаваш правото на лично пространство на детето.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Добро утро !
                                Кво става в Кръчмата...

Приятен ден и Наздраве !

Коментар

Working...
                                X