IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    Честит Трифоновден, патронен празник на лозарите, винарите и кръчмарите.
    Но да не забравяме и утрешния празник. Подозирам, че във времената началото му може да има връзка с напиването от днешния. Историците шъ каят.
    Срещата е на Горна баня. Не забравяйте хавлия, сапун, джапанки и т.н. други атрибути.
    Кой ще носи знамето?

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      Честит празник, жадници!
      И все пак, умната, ей!

Лично аз бих се озовал в патова ситуация, ако умната се окаже и pуса...

Наздpаве за всички комбинации - в едно, но който не е "комбинативен" и има подобни пpедпочитания - защо пък не и - за повече бpойки /пpи вдигането на... наздpавицата/, а всяка от тях - с pазлично качество /едната - умна, втоpата - pуса, тpетата... дpуго/!

Коментар

Честит Трифоновден, патронен празник на лозарите, винарите и кръчмарите. Днес ще се налива цел ден Работните ще зарязват, жадните ще се нарязват.
        Готин пейзаж Траки. И май е и слънчев Може да резна някоя лозница колкото за адет, а останалото ще е за 14 февруари, по по-новата традиция из хабитаtя
        Днес слънцето изгря голямо и златно, чак ми стопли и душата
        Слънчев и готин месец на всички "кръчмодеятели" !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро и надраве! Аз ще съм от жадните днес
          Леля, внимавай с глътката!
          Ето на, виж какво пее тази кака.
          "Скрийте виното,
          че не си вярвам много (когато то е наоколо)!"

Hide The Wine

Коментар

• Честит празник, жадници!
            И все пак, умната, ей!

Коментар

• Честит патронен празник на питейното заведение и на клиентелата, де си пие пиенето в него!
              Наздраве, за наше здраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Честит Трифоновден, патронен празник на лозарите, винарите и кръчмарите. Днес ще се налива цел ден Работните ще зарязват, жадните ще се нарязват.
                Виж колко красиво стоят бъклиците и котлетата с вино от една страна, а от другата - тъпите пластмасарки с вино. Ама пък иначе е трепач снимката - ебаси, върна ме назад във времето, когато, понякога, ходихме с дядо на Зарезан на село - сега има 2000 декара запустяла местност. Оффф.
                Наздраве - те така го помня аз - с мръвките на камък
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Добро утро и надраве! Аз ще съм от жадните днес

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Трак, мноо сА извинявам за пропуска...

СпИцИално за теб и на всички обожатели на водката...

Наздраве!

Благодара, Мавърчо! На Нова година пих такава, но иначе не си позволявам. Белоруската ми иде хем евтина, хем достатъчно добра. Но щом черпиш, ще суша бутилката. Сам. Що Кака е на одрински редут и едва удържа атаките на славните клиенти и пияници. Пък и не долюбва водчицата. Така че по-често слагай. И глей да е кога Грую го няма, че он не отбира асортимента, но види ли нещо добро, го забира. Наздраве по празничному!

Коментар

• Честит Трифоновден, патронен празник на лозарите, винарите и кръчмарите. Днес ще се налива цел ден Работните ще зарязват, жадните ще се нарязват.

Коментар

Огънят е вражески и е ожесточен. Наздраве за артилерийския валяк!
                        Това тук Кръчмата ли е или Одринската крепост!?
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Какво пречеше да отговориш на неприятелския? Идентифицира се много по-лесно от всеки приятелски /виртуален/...

... така де - надявам се да си срещала очите на хората тук, за да можеш да ги идентифицираш като приятели... и пак не е сигурно...
                          Приятелски, неприятелски ... съвсем се обърках. Що ли те чета посред нощите, че да си разбутвам сивите клетки в опит за мисловен процес!?
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Мавърчо, за теб водка нема ли? Или се подмазваш на Грую и Тянка. На първия да си налива, а на втората да се радва, че не мога си налея.
                            Трак, мноо сА извинявам за пропуска...

СпИцИално за теб и на всички обожатели на водката...

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Добро утро, уважаема клиентела на Кръчмата!

Малко съм заета, та не мога да отвърна на приятелския огън. Нищо де, моето не се губи.
                              Наздраве!
                              Огънят е вражески и е ожесточен. Наздраве за артилерийския валяк!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Добро утро, уважаема клиентела на Кръчмата!

Малко съм заета, та не мога да отвърна на приятелския огън. Нищо де, моето не се губи.
                                Наздраве!

Какво пречеше да отговориш на неприятелския? Идентифицира се много по-лесно от всеки приятелски /виртуален/...

... така де - надявам се да си срещала очите на хората тук, за да можеш да ги идентифицираш като приятели... и пак не е сигурно...

Коментар

Working...
                                X